VALLATÁS! 2. rész

inotay01retvari1 VALLATÁS!Mi nem fogjuk kímélni őket! 2. rész.

 

 

 

retvari1inotay01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdezek - Válaszolj!

A Vácivilág.hu szerkesztősége a hamarosan esedékes választások kapcsán kérdéseket intéz az országgyűlési képviselő-jelöltekhez.
Kérdéseinkkel első körben a két nagy tömb jelöltjeit céloztuk meg, így most tehát Rétvári Bence és Inotay Gergely uraktól szeretnénk választ kapni.
Ezt követően, a harmadik esélyes erőként kezelt, az ország építésére más, köztes alternatívát képviselő párt, a Mi Hazánk mozgalom jelöltjét, dr. Páli Jenő urat fogjuk majd faggatni.
Sorozatunk első részében, mint a jelenleg pozícióban lévő és újra induló Rétvári Bence urat kérdeztük. Most a legesélyesebb kihívójának tartott Inotay Gergely Ábelnek kezdjük el feltenni, a reméljük, elég kényes kérdéseinket.
A kapott válaszokat természetesen „cenzúra” ill. változtatás nélkül fogjuk leközölni. Ugyanígy, a szerkesztőségünknek eljuttatott olvasói kérdéseket is nyilvánosan közzé tesszük.

Tisztelt Inotay Gergely Ábel úr!

Kérjük Önt, mint aki a 2022. évi országgyűlési választásokon a maga számára a választók bizalmát kéri, legyen szíves, a választók tájékoztatása érdekében az alábbi kérdéseinkre válaszolni, amely válaszát, teljes terjedelmében le fogunk hírportálunk oldalán közölni!
1. A Vácivilág.hu hírportálon, Önre, ill. az Önt jelölő és támogató csapatra vonatkozóan írásban, és videós interjú formájában is megjelent egy sorozat:

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4718-a-szavad-sztori-1-resz-video-2

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4721-szavad-sztori-2-resz-video

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4723-a-szavad-sztori-3-resz-video

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4725-a-szavad-sztori-4-resz-video

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4726-a-szavad-sztori-5-resz-video

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4702-lehull-a-lepel-1-resz

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4704-matkovich-szinre-lep-avagy-megalakul-a-szavad-2-resz

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4705-a-valtozas-remenye-vagy-megint-csak-becsaptak-minket-3-resz

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4706-a-valtozas-remenye-vagy-megint-csak-becsaptak-minket-3-resz-folytatas

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4708-3-resz-c-a-valtozas-remenye-vagy-megint-csak-becsaptak-minket

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4709-4-resz-a-csalassal-megnyert-valasztas

Ezekben az írásokban és interjúkban olyan állítás lett egyértelműen, félreérthetetlenül, kijelentő módban megfogalmazva, amely szerint Ön, és az Ön mögött álló csapat, teljes egészében hamisított meghatalmazások, hamisított okiratok felhasználásával, tudott, szándékos választási csalást elkövetve kerültek, ill. helyezték magukat a 2019-es önkormányzati választáson pozícióba.
Az ezt követő adok-kapokban néhányan Önt, mint a „becsületesség” mintapéldányát említették meg, miközben ezen állításokra vonatkozóan sem Ön, sem Matkovich Ilona, sem az ügynek egyetlen más szereplője sem nyilatkozott, de rágalmazásért, becsületsértésért sem pereltek be senkit, még helyreigazítást sem kértek.
Ez a sorozatos agyonhallgatás a kommunikáció szabályai szerint az elhangzott állítások valóságtartalmának nagy nyilvánosság előtti elismerését jelenti.
Mégis, ennek ellenére, vagy épp ezért, most kérem Önt, nyilatkozzon az alábbiakról:
1. Ön mit tud az elkövetett választási csalásról? A 2019-es választások során rendelkezett-e már információval arról, hogy Kiss Zsolt és Matkovich Ilona arra jogosulatlanul, hamisított okiratokkal eljárva jelölték és indították magukat, Önt és a többieket is az önkormányzati választáson, vagy akkor erről még nem tudott, ezért vétlennek érzi magát?
2. Ha pedig erről tudva indult, akkor Ön mennyire tartja ezt etikusnak, ill. mennyire tartja saját magát egy „tisztességes” embernek?
3. Ha viszont erről Ön is csak később értesült, (esetleg azt mondaná, hogy csak most, amit persze senki nem fog elhinni Önnek) akkor nem úgy tartaná-e tisztességesnek, hogy lemond a csalással szerzett pozíciójáról és fizetéséről?
4. Személyes értékrendje szerint megengedhető-e, hogy valaki a csalással szerzett hivatalát, fizetését megtartva, mintha mi sem történt volna, élje tovább az életét, sőt arra további előmenetelt építsen? Mennyire érzi tisztességesnek, hogy most egy csalásra építkezve tovább lépjen és országgyűlési képviselő legyen? Nem érzi úgy, hogy abban az esetben, ha csalással lehetne képviselővé válni, akkor a parlament igen hamar disznók óljává válna, amihez ezek után saját személyével is nagyban hozzájárulna?
5. Ön mennyire érzi helyén valónak, méltónak érzi-e magát arra, hogy Márki-Zay Péter csapatában induljon, aki a képviselők tisztaságát, feddhetetlenségét fontosnak tartja, vagy ez nem kérdés az Ön számára, hiszen amúgy is a gyerek erőszakolásról, idősek fejének lerugdosásáról álmodozó jobbikosokat magába foglaló frakcióba szeretne beülni?

Válaszát tisztelettel várva

Vác, 2022. 03. 20. Vácivilág.hu

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia