Új kommunikációs stratégiánknak, valamint támogató partnereinknek is köszönhetően a vacivilag.hu egy olyan egyedi arculattal rendelkező, színes és sokrétű híreket, információkat felvonultató szolgáltatói portállá fejlődött, amely a naprakész híreivel, információival komoly érdeklődésre tart számot az internetezők körében.

A weblap analitikáját 2016-ben a Google Analytics által követtük, ennek megfelelően átlagos havi oldalmegtekintésünk 10-15.000, egy munkamenet átlagos hossza 02:34 másodperc, látogatóink egy munkamenet alkalmával átlagosan 3-5 oldalt tekintettek meg, a visszafordulási arány pedig mindössze 28%. Ezek a kimagaslóan jó értékek tükrözik, hogy honlapunk egy rendkívül értékes, váci vállalkozók vásárlókörének eléréséhez kiváló hirdetési felületet jelent.

A honlapunkon megjelentetett információk, hírek, cikkek, PR anyagok azonnali megosztására a vacivilag.hu Facebook oldalán keresztül is van lehetőség. Ezzel a megoldással elsősorban a fiatalabb korosztályokba tartozó vállalkozókat (illetve alkalmazottaikat) céloztuk meg, akik a közösségi média által kínált online lehetőségekkel valósítják meg a kapcsolattartást és az információszerzést.

Az oldal működése nagyban különbözik az eddig megszokottaktól. A legfőbb eleme az interaktív hírközlés. A városban működő vállalkozások, valamint a városban élő emberek információ igénye kiemelten magas. Ugyanakkor mindkét csoport olyan hírek, információk birtokában van, amit személyesen vagy a Facebook portálon osztanak meg egymással illetve a külvilággal.
Ez az információ az, ami a vacivilag.hu oldalt különlegessé teszi. Az oldalon óránként lehetőség nyílik a hírek frissítésére. Nem előre megrendelt és megírt híreket akarunk közölni az olvasóval, hanem napi aktuális tényleges, hiteles információkat. Az olvasók írhatnak, kérdezhetnek a testület tagjaitól, intézményvezetőktől. Beszélgetést folytathatnak adott témában bárkivel

www.vaivilag.hu oldal domain név tulajdonosa: Nagy József

www.vaivilag.hu email címe: info(kukac)vacivilag.hu.

www.vaivilag.hu oldal üzemeltetője: Nagy József

A www.vaivilag.hu oldal szerkesztősége:

Németh Angéla szerkesztő - sport programok, sporthírek, foto
Varga Orsolya szerkesztő - marketing cikkek, foto
Nagy József főszerkesztő- hírek
 
A szerkesztőink elérhetők az info(kukac)vacz.hu címre küldött email keretében. A tárgy mezőbe írják be a címzett nevét.
 
 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia