Ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése Nagymaroson

dmrvVasút utca Szív utca és Mihály utca közötti szakasz

 

 

 

Értesítjük, hogy csőtörés miatt le kellett zárnunk Nagymaroson a Vasút utca Szív utca és Mihály utca közötti szakaszát 2020. 12. 19-én 21:00 órakor!

Csőtörés-elhárítás miatt 2020. 12. 20-án (vasárnap) előreláthatólag a déli órákig nyomáscsökkenés, az ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése várható Nagymaroson az alábbi utcákban:
Vasút utca, a Szív utca, a Visegrádi utca és a Mihály utcák és környékén. Szombat estétől a hibaelhárítás végéig a Vasút utcában kihelyezett lajtkocsival biztosítjuk az ideiglenes vízellátást! A hibaelhárítás ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani! Amennyiben a hibaelhárítást a megadott időpont előtt befejezzük, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítjuk!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klórszag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia