Valóban ingatlanügynökség az Önkormányzat? És melyik oldalé?

kacsamesek A választ Önökre bízzuk.

 

 

Na, és mennyi vér van a lomposban, érintett képviselő úr?

Régen írtunk, nagyon egyszerű oka van. Minket senki nem töm pénzzel, mindent saját magunknak kell megoldani. Az évek folyamán tárhelyeink megteltek, az elmúlt másfél hónapban komoly technikai problémáink voltak. Ennyi.

Másrészt eldöntöttük, hogy csak akkor jelentkezünk, ha érdemi mondanivalónk van. Írhatnánk minden héten a levitézlett Pénzhiénáról, aki újabban a parkoló-átadások nagy tudósítója szerepében tetszeleg. Minket ugyan tevékenysége arra emlékeztet, mint amikor szavannán élő névadója körbe pisálja a területét, havi fizetéseiből pedig több parkolóra futná, mint ahány mellett elhíresült kék ingében díszeleg, de hát ilyen ez a foltos pénznyelő. Ma őt dobtuk.

Beszélgethetnénk Kiss Krajcárkeselyű Zsoltról is, de értesüléseink szerint rá komolyabb beszélgetések várnak. Vele kapcsolatban arra is kíváncsiak vagyunk, hogy Fördős Attila mikor fogja kiborítani az ő Pető Tiborral fenntartott évtizedes, számára anyagilag gyümölcsöző kapcsolatát, amikor is állítólag ellenzéki képviselő volt. Persze ezt mi is megtehetnénk, de messze még a választás, ráérünk. És ez a fránya McDonalds, hogy milyen váratlan helyekről tudnak dolgok kiderülni, az is érdekes. De legalább már tudjuk mennyi az annyi, viszont ez sem a mostani cikkünk témája.

Kezdjük el a dolgot, de ne is ködösítsünk, már el is kezdtük. Hiszen Csereklye Károly úr a testületin jelezte, hogy van olyan képviselő, aki fejlesztésre váró terület közelében építési telkeket vásárolt. Mert hát közel van a tűzhöz, nyerészkedni akar, vegyük tudomásul. Nem a város érdekében van az ott, hanem saját gyarapodására. Na!

De vajon ki ez a Dagobert-bácsi? Szándékosan nem neveztük meg, hiszen azzal kezdtük cikkünket, lássuk van-e annyi vér a hancúrlécben, hogy igen, én vagyok? Rajta, lehet színt vallani! Ha már ilyen nagyságrendű vagyonok előkerülnek (mások mellett) beszélgessünk el az eredetéről is...

Szeretnénk megkérdezni, hogy honnan ez a gazdagodás? Mi olyan 150-200 milliósra saccoljuk a területet, elmondaná, ön szerint mennyi? Esetleg visszavitte otthonról az üres üvegeket, hogy elő tudja teremteni ezt az összeget? Ugyanezt tették éveken át vele dolgozó barátai is?

Várjuk a jelentkezést, és a bevételek magyarázatát. Persze, készül karaktere a Bestiáriumba is.

Addig is, ajándékba küldjük Önnek a Kacsamesék főhősét! Készüljön, most kapaszkodni kell!

kacsamesek

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia