MutyICAcica: Mindenki mehet a picsába az lesz amit ÉN akarok!

mutyicacica01 Megvédjük a polgármestert, Vác uralkodóját!

 

 

ISTEN ÓVJA  A KIRÁLYNŐT!

https://www.youtube.com/watch?v=yqrAPOZxgzU

(God Save The Queen - Sex Pistols)

A héten történtek után több levelet kaptunk olvasóinktól, amiben kifejezik azt az igényüket, hogy keményebb hangnemet üssünk meg Matkovich „MutyICAcica” Ilonával szemben. Szó sem lehet róla!

A kérések oka természetesen a polgármester asszony hét eleji előadása, ahol többek szerint egy valódi, önkívületében üvöltöző piaci kofaasszony szerepébe bújt bele városunk egy polgárával szemben. Kirohanásából megtudtuk, hogy mint a város első embere felette áll a kormánynak, az országgyűlési képviselőnek, meg egyébként is mindenkinek, és itt az fog történni, amit ő akar!

https://www.vaconline.hu/2022/05/17/matkovich-ilona-en-vagyok-a-varos-elso-embere-itt-az-tortenik-amit-en-akarok/

Tisztelt Olvasóink, mi nem vagyunk pszichiáterek, így nem mondhatunk véleményt senki mentális állapotáról, ne is követeljék ezt tőlünk, eszünkbe sincs ilyet tenni! Ezért a polgármester asszonnyal kapcsolatban sem kívánunk felemelt hangon megszólalni, azt is csak halkan jegyezzük meg, hogy idővel majd a polgárok döntenek arról, hogy Matkovich-ot mint polgármestert, városépítő talentumnak vagy egy hülye picsának tartják, a nagyhangú előadások ehhez csak támpontot adhatnak!

A kifogásolt ingatlan alapítványi kezelésbe adásával egyértelműen Rétvári hibázott, ha egy román cégtemetőbe adja el az épületet, az a városunkban a vezetés által elfogadott erkölcsi normák szerint megfelelő megoldás lehetett volna, bezzeg ez eszébe sem jutott, abcúg Bence, le vele!

Az adásvétel lebonyolításával meg lehetett volna például bízni Ferjancsics „Pénzhiéna” Lászlót, aki a szokásos 30 milliós zsebkövetelését is megemelhette volna az inflációra való tekintettel. De az ingatlant elvitte az a fránya kormány, így foltosunknak be kell érnie egy fizetésemeléssel, ezzel a munkaköri leírás nélküli „alpolgármester” félmilliós összeget vihet haza havonta nagyasszonyunk jóvoltából. Itt sem lesz változás, mondjuk ezzel elég komoly problémát vállal fel Mutyicacica, de hát lelke rajta, mi szóltunk előre. (Ebben az ingatlanügyben egyébként pártpénz nem szerepel, így Kiss „Krajcárkeselyű” Zsolt nem rúghat labdába, marad neki a zebra meg a kerítés).

Boncolgassuk azért még egy kicsit ezt a Káptalan utcai ügyet, szerkesztőségünk mélységesen fel van háborodva! Képzeljék, az a pletyka terjed a városban, hogy az ingatlan azért lényeges, mert Matkovich oda kívánja áthelyeztetni a földhivatalt, hogy a Kúria épülete teljes egészében felszabaduljon, melyet aztán ingatlanfejlesztők bitorolhatnak! Kikérjük magunknak ezt az aljas feltételezést, polgármester asszonyunktól mi sem áll távolabb, mint az, hogy ilyen érdekeket szolgáljon ki, és látókörben sincsenek ingatlanfejlesztők! Aki mást gondol, az magára vessen!

Egyébként csoda egy város ez, semmi nem marad titokban. Olvasóink tájékoztattak, hogy MutyICAcica ma (május 19. 12óra 07 perc) leereszkedett a pórnép közé, és a Kőkapunál látták! Véleményünk szerint megtekintette a börtönt, ezt nem is tartjuk rossz ötletnek! Azok a hírek, melyek itt 500 ezerről ott meg másfél millióról szólnak (mert csak mindent kipofáznak ebben a városban) előbb-utóbb úgyis ebben realizálódnak némelyek számára!

Persze vannak, akik nagyobban játszanak, de ne legyünk mindig negatívak, minden rendben van itt. Híd sem lesz, mert Matkovich Ilonának nem tetszenek a nyomvonalak, tehát a város százéves álma megy majd veszendőbe. Még tárgyalni sem érdemes róla, legyen az a megoldás, hogy vegyék le a napirendről, utána lehet ugatni a kormányt, hogy na lám, ebből az ígéretből sem lett semmi. Elvégre új sportcsarnok sem lesz, minek ide híd? Meg különben is, városunk elöljárói a vízen is át tudnak gyalogolni, ha a kedvük úgy tartja!

A tervekben két nyomvonal szerepel, olyat feltételezni sem tudunk, hogy az északi azért nem megfelelő, mert távolról érintheti a családi ingatlanfejlesztési terveket! A déli valóban több kérdést vet fel, mert néhány család nyugalmát megzavarhatja az építkezés és a későbbi zajártalom. Ebben természetesen van igazság, de meg kívánjuk jegyezni, hogy rajtuk kívül több tízezer emberről van szó, akik ebben a városban élnek, a fejlődést egyértelműen elősegíti a híd, ők meg akarják! Persze van más megoldás is, deszkázzuk be az eget, hogy a repülők se zavarjanak, és ha még használnak ködkürtöt a hajók a Dunán, az is legyen tilos. Ja és persze a vasutat is tiltsuk le, majd gyalog megyünk a Nyugatiba. Jogos kérés lenne, hiszen akik mellette laknak, több mint száz éve hallgatják a zakatolást!

Lehetne talán tárgyalni a tervezőkkel a megoldásokról, de „Frau Dafke”, az osztrák kisváros átmeneti polgármestere erre alkalmatlan. A kutyát nem érdekli (legalábbis őt biztos nem), hogy műszakilag hol valósítható meg, az se számít, hogy most van rá keret, a polgárok véleménye meg közömbös, ha valaki egyes szám első személyben eldönti, hogy nem lesz híd akkor nem lesz és kész! No persze borítékoljuk, hogy nagy vita lesz ebből.

De szerencsére van, amiben nincs vita, például Fehér „Recskabonobó” Zsolt kiváló képviselői kvalitásai (aki természetesen szépíróként is megállja a helyét). Javasoljuk, hogy a Dunakanyar Színház válassza ki valamelyik művét, és tartson felolvasó estet belőle! Ez méltó folytatása lehet Matkovich irodalmi szalonjának is!

Érdekes hely egyébként ez a Vác. A fasiszta eszméket dicsőítők vezető beosztásokban ülhetnek a testületben, városunk zsidó vallású lakosai pedig kussoljanak erről. Céget lehet eladni román cégtemetőbe, alapítvány viszont nem menthet meg művészeti gyűjteményt. Az alpolgármesterek között lehetnek kétes elemek is, de más még egy betűt se hibázzon, mondjuk hogyan mehetne másképp az ingatlaneladás zökkenőmentesen?

Amint látjuk, megy tovább a hiszti. Nem számít a város érdeke, amely arról szól, hogy emberi hangnemet kellene megütni a kormánnyal és az országgyűlési képviselővel szemben, ha már ezt döntötték a választók (városunkban is elsöprő többséggel), hiszen a sleppnek a pénze megvan, az ingatlaneladások mennek, meg különben is a (kli)maxos ego mindent felülír.

Mi sem értünk egyet azokkal, akik azt hangoztatják, elhúzhatna ez a csürhe már a halál vasporos faxára, bocsánat ribanchengerére, meg lehetne ezt sokkal szebben is fogalmazni! A takarodjatok szerintünk tökéletesen megfelelő szóhasználat!

Levélíróink kérdezték, haladunk-e a pedofil ügy kibogozásával?

Tisztelt Olvasóink, egyetlen visszajelzésre várunk még, nagyon komoly személyiségi jogi kérdésekkel szembesülünk. A véleményünk megvan, az adatoknak birtokában vagyunk. Persze az is megoldás lenne, ha az érintett alpolgármester előállna, és saját maga elmondaná, mi a helyzet. Nem tűnik fel Önöknek, hogy számtalanszor említettük már ezt a témát, de igencsak nagy hallgatás van az ügyben?

De egyelőre ott tartunk, hogy városunk közéletét nem a racionalitás, hanem a macskanyávogás mellett a hiéna ugatása és a keselyű károgása határozza meg. Így hát megyünk tovább, most éppen egy építkezés körülményeit boncolgatjuk....

Képünk a városvezetői látogatásról természetesen elkészült, fogadják szeretettel!

mutyicacica01

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia