Nem kérünk az új világrendből!

mihazankborítoElég a Covid-diktatúrából!

 

 

A váci választási körzetben több fórumon is bemutatkozott a Mi Hazánk Mozgalom jelöltje dr. Páli Jenő, aki ismertette a párt programját és személyében megismerhettük a Mi Hazánk Koronavírus Kutatóközpont vezetőjét.

mihazankboríto

Sokan úgy vélik, hogy a koronavírus által okozott válság és lezárások ideje lejárt, pedig messze nincs még erről szó, mivel az emelkedő esetszámok következtében Ausztriában újra kötelezővé tették a maszkhasználatot, Kínában pedig városok kerültek ismételt vesztegzár alá. E közben hazánkban szintén emelkedő tendenciát mutat a koronavírus örökítőanyagának koncentrációja a szennyvízben, több szakértő azt erősítette meg, hogy még az idén lesz “szerencsénk” a hatodik hullámhoz, ebből látható, hogy az oltás sem állította meg a járványt. Csak idő kérdése, hogy a választások után milyen szigorítások kerülnek elfogadásra, amennyiben a jelenlegi felállásban marad a Fidesz kormányozás, illetve az Összefogás győzelme esetén sem számíthatunk jobbra a korábbi nyilatkozataik alapján.

Toroczkai Laszlo

A Mi Hazánk elnöke Toroczkai László több videóban is felhívta a figyelmet a YouTube csatornáján az új világrend és a gazdasági válság, érdekhatalmak erősödésével kapcsolatban. Nem véletlen, hogy folyamatos tiltást kapnak a Mi Hazánk oldalai és a párt központi Facebook oldalát is letiltották pár napja. Az igazságot nem lehet eltitkolni örökké!

A Mi Hazánk határozottan kimondja a következőket:

Nem kérünk az új világrendből! Elég a Covid-diktatúrából! Fizessenek a koronavírus haszonélvezői! A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely garanciát jelent arra, hogy ne kelljen újra átélni az elmúlt két év lezárásait!

mihazankboríto

Most már nem elég a szimpátia, szavazni is kell, hogy ott lehessen a Mi Hazánk a magyar parlamentben, aki megálljt parancsol az értelmetlen megszorításokra! Az oltás nem állította meg a járványt, a Mi Hazánk viszont elérheti, hogy egyszer és mindenkorra véget vessen minden indokolatlan korlátozásnak: vasárnap szavazzon a Mi Hazánk jelöltjére és listájára!

palijenonagy

 

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia