VALLATÁS! 5. rész

inotay01retvari1 VALLATÁS!Mi nem fogjuk kímélni őket! 5. rész.

 

 

 

retvari1inotay01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdezek - Válaszolj!

A Vácivilág. hu szerkesztősége a hamarosan esedékes választások kapcsán kérdéseket intéz az országgyűlési képviselő-jelöltekhez.
A kapott válaszokat természetesen „cenzúra” ill. változtatás nélkül fogjuk leközölni. Ugyanígy, a szerkesztőségünknek eljuttatott olvasói kérdéseket is nyilvánosan közzé tesszük.
Tehát:

Tisztelt Inotay Gergely Ábel úr!

Városunkban képviselők, újságírók és lakosok kifogásolták, hogy saját „csapattársaikat”, akik egyre több ember véleménye szerint elvtelen, jellemtelen, magukat politikusnak nevező csaló, élősködő, hazug banda, közpénzből fizetett fiktív állások létrehozásával fizetik azért, hogy fent tudják tartani többségüket a képviselő-testületben.
Szeretnénk tisztán látni a megfogalmazott vélemények kapcsán, hiszen Önök a választáskor egy csapatot képviseltek, akik saját állításuk szerint „megváltó rendrakók” kívántak lenni, nem pedig egy ugyanolyan, hazug, csaló, szélhámos, haszonleső banda, mint akiket leváltani akartak.
Ennek az ellentmondásnak a tisztázása véget kérem, válaszoljon az alábbi kérdésekre:

1, Ön Jakab Péterrel együtt szóvá tette, hogy Rétvári Bence közpénzből finanszírozza a kampányát. Ugyanakkor Ön a mai napig nem hozta nyilvánosságra a saját beszámolóját, hogy pl. az előválasztási kampánya miből lett fedezve. Ezzel kapcsolatosan kérdezem:
- amíg Ön nem hozza nyilvánosságra a saját választási kampányának anyagi fedezetét, miért érzi helyén valónak, hogy a másik oldalon ezt szóvá tegye?
- ezt a viselkedését nem érzi-e álnoknak, képmutatónak, hiszen egy olyan dolgot tesz szóvá a másik oldalon, amiben saját maga is sáros?
2, Önök létre hoztak egy szükségességet és munkaköri leírást is nélkülöző harmadik alpolgármesteri széket Ferjancsics Lászlónak, a választási csalásban való ügyes részvételéért és háttér munkájáért cserébe. Ugyanígy Rozmaring Sándor csapattársuknak is juttattak egy jól fizető városi állást.
- tisztességesnek érzi-e, hogy a városi közpénzből fizetik meg a csalásaikban résztvevők zsoldját, nem érzi ezt az emberek becsapásának?

3, Ön, azzal az MZP.-vel kampányol, aki a korrupció elleni harcot tűzte zászlajára. Ennek ellenére minden képviselői indítványt, amely helyi szinten a korrupció felszámolására történt, leszavaznak, blokkolnak.
A személyesen nekem adott ígéretét is meg nem tartva (persze egy Matkovich tanítványtól miért is lehetne mást elvárni), törvényt sértő módon gátolják azoknak a közadatoknak a kiadását, amelyekkel a helyi korrupciós ügyeket kívánják mások, Önök helyett feltárni. A mások által leleplezett gazdasági csalásokat pedig nem feltárják, hanem igyekeznek elsimítani.
- ezek után, Ön szerint mennyire lehet komolyan venni az Ön, Önök részéről a korrupció elleni „harcukat”, ill. az annak megszűntetéséről, felszámolásáról szóló ígéreteiket?
4, és mindezeket a felsorolt tényeket „Hazai Pályaként” hirdeti kampány újságja nevében. Ezt hogyan kell értelmezni:
- a „Hazai Pálya” jelzővel, névvel arra utal, hogy a politikusi lopások, sikkasztások, váci specialitás, jellegzetesség, a váci városi emberek sajátja?
- vagy a „Hazai Pálya” alatt azt kell értenünk, hogy amikor csalásról, lopásokról, sikkasztásoktól beszélünk, akkor ez az Ön és csapatának hazai pályája, ahol saját szurkoló táboruk előtt, azok buzdítására tudnak lopni?
Kérdéseimre kérem egyenes, korrekt, sallangmentes válaszát.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia