Rétvárit a rendőrség meggyanúsította? Rétvári egy önkormányzati ingatlan eladásánál 30 milliót kért a zsebébe?

diadaltereladva Ja, nem is. Az a két #VÁCISENKIHÁZI volt!

 

A cím csak figyelemfelkeltésre szolgál! Mi a célunk vele?

Az, hogy fejezzük már be végleg a mellébeszélést Vácott! Jövő év tavaszán választások lesznek, lássuk már tisztán, ebben a körzetben az ellenzék milyen felállással vág bele a megmérettetésbe. Idézzük fel, kit gyanúsítottak meg az elmúlt hónapokban, ki akarta a zsebét megtömni a közvagyonból és élősködik most már 30 éve a város pénzéből. Nézzük meg, vállalható-e ez a két senkiházi egy választási kampányban?

Természetesen nem. A választás arról szól, hogy valakik jobbat akarnak, (és nem a lopásban ügyesebbet) mint a leváltani szándékozott politikai ellenfél. Vácott érvényes ez a kitétel? Aligha.

Mindenekelőtt, szeretnénk valamit leszögezni. Változást szeretnénk, nem szimpatizálunk a jelenlegi kormányzattal. Nem tetszenek az oligarchák, a rokonok gazdagodása, és minden más olyan, amit a jelenlegi ellenzék jogosan kritizál. Hiszünk az elszámoltatás szükségességében, erről az elmúlt években számtalan Pető Tibor és társai elleni feljelentésben tettünk tanúbizonyságot, szemben a nagy arccal ellenzékiséget színlelő, de a színfalak mögött kiegyező, ugyanolyan közpénzlopó, zsebüket tömő élősködőkkel. Nézzük meg őket szép sorjában.

Az utóbbi időben ismét egyre jobban hallatja hangját, a rendszerváltás utáni politikai élet legvisszataszítóbb figurája, a Bestiáriumban Pénzhiénaként említett Ferjancsics László. Valószínűleg megtévesztette a mostanában ránk jellemző visszafogottság, azt gondolhatja, hogy elfogyott az energiánk.

Pedig nem erről van szó. Az előválasztásnál eldőlt, hogy körzetünket az ellenzék színeiben Inotay Gergely képviseli a választáson. A döntést tudomásul vesszük, hiszen Inotayval alapjában véve csak egyetlen komoly problémánk van, mégpedig az, hogy elviseli maga körül a Bestiáriumi dögevőket. Az pedig, hogy néha hozzá nem értésről tesz tanúbizonyságot, egy nem kirívó tulajdonság, hiszen a Pénzhiéna, meg a Krajcárkeselyű sem ért semmihez a politikai zsaroláson kívül, mégis hónapról hónapra viszik haza a közpénzt. De Inotayt még nem szeretnénk támadni, sőt, változást kívánó társaink biztos - ha végre megszabadulna ezektől a szagos koloncoktól- rá fognak szavazni. Vegye már észre valaki, hogy ilyen háttérrel nem indulhat neki a választásnak! Egyelőre viszont úgy látszik, hogy sajnos erre hiába várunk, ezért bátorkodunk kellemetlenkedni, ami természetesen csak fokozódni fog, amíg észbe nem kap valaki.

Tehát itt van a Pénzhiéna. A Vácivilág részletesen ismertette korrupciós kísérletét, ahol egy önkormányzati ingatlan eladásánál 30 milliót kért a saját zsebébe. A nagyságrendet szemléltetve megkíséreltük ezt az összeget összehasonlítani Júdás árulásával, amely egyik legolvasottabb cikkünk lett. Ezt most meg is mutatjuk, természetesen a korrupciós kísérlet is olvasható oldalainkon, érdeklődő Olvasóink megtalálhatják a híreket lapozva.

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4648-judas-30-ezustpenze-vagy-ferjancsics-30-millioja-melyik-a-tobb

Egyre nagyobb a pofája a Krajcárkeselyűnek, Kiss Zsoltnak is. Őt a rendőrség azzal gyanúsítja, hogy a megyében működő helyi MSZP elnökök hamisított aláírásával megdézsmálta a pártkasszát. Persze ez nem elég ok arra, hogy Vácott kiadják az útját, hiszen pénz van, papír van, toll van. Gyakorolja-e grafomániáját jelenlegi pozíciójában is? Hamarosan kiderül. Persze ez mindenkinek meglehetősen kellemetlen, konfliktusokkal teli időszakot okozhat, és vonatkozik ez az esetlegesen most zajló Pénzhiéna-stílusú korrupciós tárgyalásokra is. Az is gondot okozhat, ha kiderül, némely városi beruházás mondjuk erősen túlárazott bizonyos érdekek miatt, ezt megállapítani persze a szakértők dolga, azt gondoljuk, nekünk köszönhetően lesz munkájuk bőven.

A szakértőnek természetesen nem a mostanság szintén nagyarcú, mindenhez is értő, friss munkahellyel rendelkező, fűszer nevű képviselőt gondoljuk, szólnunk kell, hogy akinek hatalom jutott nem biztos, hogy ésszel is párosul. Az pedig, hogy az ő támogatására Ferjancsics felszólal például egy buszmegálló építési költségeinek hirtelen háromszorosává duzzadása után, nemhogy megmagyarázza, hanem gyanússá teszi a dolgokat. Javasoljuk, vegyen vissza a lendületből, nagy hanggal velünk úgysem ér el semmit, pontosabban egy dolgot igen: leporoltuk Bestiáriumunkban az eddig még nem felhasznált Tallérpatkány karakterét, és van egy olyan érzésünk, hogy hamarosan bemutathatjuk a közönségnek. Ronda, büdös egy állat!

Mint említettük, Kiss Zsoltnak is kinyílt a csipája, a legutóbbi testületin már Matkovich helyett ő válaszolt a kérdésekre. Szerepet adni a Krajcárkeselyűnek? Nem biztos, hogy jó döntés, sőt....

A Krajcárkeselyűnek először is arra hívjuk fel a figyelmét, kezdetben azt nem hitte el, hogy elindul az eljárás, aztán nem értette, hogyan történhet meg az ő gyanúsítása, nyilván az ügyészségre való átadást sem érti, és ha az élet úgy hozza azt is csodálkozással fogja fogadni, ha vádlott lesz. Pedig amit elkövetett azért egyértelműen jár a büntetés! Mi állatbarátok vagyunk, ezért Jakab Péter után szabadon (Viktor-Viktoria hasonlat) már csak azt tudjuk tanácsolni, ha eljut méltó helyére, le ne ejtse a zuhanyozóban a szappant, mert hátulról jöhet még meglepetés! De a jó kedv érdekében idézzük fel Kiss Zsolt mesékkel tarkított történetének egy neves epizódját is.

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4716-kiss-zsolt-boduletes-baromsagokat-hordott-ma-ossze

Tehát visszatérve a főcímünkhöz, mi is a probléma?

Rétvárit szeretnénk leváltani, de arra méltóval. Inotayt sokan nem tartják rossz jelöltnek, Márki-Zay Péterrel pedig, aki hadat üzent a korrupciónak, egyetértünk. De nem Rétvári kért 30 milliót a zsebébe közvagyon értékesítésénél, hanem Ferjancsics. Nem Rétvári lopta el a rendőrség szerint a pártpénzt, hanem Kiss Zsolt. És ez lenne így a váltópárt? Hát ezek után jogos a kérdés: ha marad ez a két pénzpióca, akkor mi a különbség a város százmillióit ellopó Pető Tibor és ezen „váltópárt” között? És miben lenne különb az ezek felett szemet hunyó Inotay? Ők ígérnek pozitív változást? Nevetséges. Bár igaz, ígéretekben eddig sem szűkölködtek, nem abban volt hiány.

Valószínű, hogy Rétvári is hibázik, ha erről megbizonyosodunk, Bestiáriumi szereplő lesz. De nehogy már olyan valaki ugasson egészségügyi kérdésekben, aki az egész kórházat, a város vagyonát le akarta játszani munkaadó cégének (Hospinvest-botrány), személyét tekintve pedig maga a két lábon járó korrupció, vagyis a velencei-tavi Pénzhiéna, Ferjancsics László. Egészen megdöbbentő, hogy ez az élősködő együtt ossza az észt a pártpénztolvaj Kiss Krajcárkeselyű Zsolttal, Matkovich Mutyicacica Ilona pedig immár több mint egy éve úgy tesz, mintha ezek a dolgok meg sem történtek volna, és minden a legnagyobb rendben lenne körülötte! Lehet, túlságosan elfoglalt a rokonsága kistafirungolásával, hiszen mindenkinek megvan a maga dolga? Ez is kiderül idővel.

Hogy is van ez most, kedves Matkovich Ilona? Ön ezeket a figurákat kívánja letolni az ellenzéki választók torkán, mint járulékos hozadék? Ön azt állítja, méltóbbal kell kiváltani Rétvárit, miközben a saját vezetősége ugyanolyan, Pető Tiborhoz hasonló korrupt, a város pénzét ellopó élősködő trógerokból áll? Tudja jól, hogy amit szeretnénk, azt végig is csináljuk (lásd lopós Mohóviziló), és már nyilván azt is tudja, hogy több feljelentésünk miatt a rendőrség már az önkormányzattól is bekért adatokat. Ez a közeljövőben is így lesz. Szóval nem fog ez így menni, és ha ön beáldozza az ellenzéki győzelmet a két lopótök miatt, az nem a mi felelősségünk! Mi nem kötünk kompromisszumot, és nem tűrjük el a tolvajtempót a Városházán. Két alpolgármesterének távoznia kell a közéletből!

Önt nem bíráltuk az utóbbi időben, látva azért azt a törekvést, hogy igyekezett minél kevesebb szerepet adni ezen élősködőknek. De ez a tendencia most megfordulni látszik, miben bízik? Azt gondolja, be fogjuk nyelni a dögevőit? Nagyon téved, sőt a szaguk már önre is átragadt. De térjünk vissza a valós teljesítményéhez.

Látjuk, pénzéhsége nem változik, értesültünk róla: Mutyicacica:Hülye vagy Laci egy teret nem lehet eladni! Pénzhiéna: Fogd meg a söröm! Eladták a Diadal teret!

diadaltereladva

Megértjük, pályázatokat nem nyernek, a bevétel meg kell az ön és talpnyalói fizetésére. De tényleg, most komolyan azt gondolja, hogy ön és „válogatott” csapata meg fogja majd úszni az elszámoltatást? Hiú ábránd. A lopás, a korrupció akkor is bűn és gonosz dolog, ha ezt állítólagos ellenzékiként teszik meg. Arra is kíváncsiak lennénk, az eladással kapcsolatban most is volt-e egy velencei-tavi nyaralóban lezajlott előzetes megbeszélés? Hiszen alpolgármesterré kiválasztott munkatársának ebben nagy gyakorlata van. Vagy lehet, pont ezért nincs Ferjancsics úrnak munkaköri leírása, mert még nem találták meg a velencei kihelyezett egyeztetések lebonyolítására szóló jogi formulát?

Más: ahogy hallottuk, jegyzőjével elvitetve a balhét (hogy továbbra is tudjon, hűségpénzt fizetni a sleppnek), megpróbálja ellehetetleníteni Csereklye Károly képviselő által javasolt antikorrupciós határozati javaslatot is. Ugyan már Mutyicacica, tudja mit ért el? Azt, hogy jegyzője bekerült a Bestiáriumba, Svindlityúk néven, a javaslat pedig természetesen újra elő fog jönni. Tehát most bemutatjuk azt a csapatot, mely a közeljövőben meglehetősen sokat fog szerepelni oldalainkon. Nem fognak örülni neki.

svindlityuk

Folytatjuk.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia