Megengedték, hogy lopják a pénzt! Mohóviziló KIRÚGVA!

mohovizilo3 Azért egy Köszönöm jól esne, ha már segítettünk!

 

 

Gyorshír: Buck jelentkezik!

buck01

A nyári szünet után gyorsan mozgásba lendültünk, nyakunkon az előválasztás! Első lépcsőben meglátogattam a Bestiáriumot, hiszen  sok információt kaptam, melynek utána kellett néznem, mert itt úgyis hazudik mindenki, ott legalább igazat mondanak! A  városvezetésben semmi változás, a nagyasszony azt kéri, aki a lopósok távozását követeli, azoknak mutassak be ellenérveket, ezt most meg is teszem a középső ujjammal! Tessék tudomásul venni, hogy akinek meg van engedve, az lophatja az Önök pénzét! A helyszín sem véletlen, a Hiénapárt bűnszervezeti üdülője szimbolikus jelentőséggel bír már manapság.

 

 buck002A legfontosabb hír, hogy elzavarták a Bestiáriumból a Mohóvizilovat! Egy videó kering róla most a világhálón, amelyben illetlen dolgok is vannak. Hiába, már régen ki kellett volna rúgni ezt a vízidömpert! Azt, hogy mi folyt (el) ott akkor a vízben, ma már lehetetlen kideríteni, én a vízilovak rossz szokásairól csak ezt a képet találtam! De tudjuk, hogy Vác városában minden rendben van, ha ez nem így lenne, a polgármester biztos, hogy szóvá tette volna, hiszen nem feltételezzük, hogy Andersen-szindrómában szenved, és csak meséket gyárt hétvégenként!

 

MutyICAcicának vasárnapi irományában volt egy felhívása, ami a következőképpen szól:

"Szeretném Önöket ezen a fórumon is megkérdezni, hogyan oldható meg a Deákvári KRESZ-parkban, hogy a játszótér melletti nyilvános WC-t a Kutyakozmetika nyitvatartási idején túl is használni tudják. ...Ha lenne erre ötlet a játszóteret használók köréből, kérem, írják meg."

Most az egyszer még segítek! Több javaslatom is van. Az egyik, ha az ügyfél bírja még tartani, szaladjon le az uszodába, ami a városi tendencia szerint megfelelő, rejtett megoldás lehet. Ha nem, a bezárt nyilvános WC mellett rakjanak ki papír kutyamaszkokat (úgyis ott a Kutyakozmetika), és bátran sz@rjanak a fűre! Biztos, hogy a polgármester ezt sem fogja megkifogásolni, ahogy az uszodai orgiát sem! Ez a videó pedig nem is létezik!

https://www.youtube.com/watch?v=fjZJnfBJJzg

Megfelelő megoldás lehetne az is, ha kirúgja a Pénzhiénát és a Krajcárkeselyűt, és az így felszabadult összegből beléptetőrendszert (pl. a környéken lakóknak kártyást, esetleg fizetőst) telepít. Azt azért nem értjük, hogy bölcs előrelátással miért nem rongálásbiztos illemhelyet alakítottak ki (mint pl. az autópályákon), amely mindig nyitva is lehetne, így a probléma fel sem merült volna.

Bennem most az a kérdés, ha egy nyilvános WC üzemeltetését sem tudja megoldani a polgármester, ehhez is tanácsot kér, akkor hogyan akarja felvirágoztatni a várost? Ezért eszembe jutott a most talán legkézenfekvőbb megoldás, azt gondolom, a városlakók értékelnék is ezt az önfeláldozást! Nem beszélve arról, hogy abban a munkakörében a felmerülő problémákra is gyors, és hathatós megoldást kínálhatna mindenki megelégedésére! Azt gondoljuk, a főtérhez közeli illemhelyen el is lehetne kezdeni a betanulást! Megterveztem a jelmondatot is!

buck003

A Bestiáriumban az elzavart Mohóviziló helyett új állatot mutattak be nekem, amely ezentúl a repertoárt bővíti. Ő Makarenkó, a Salleroroszlán. Pedagógusi végzettséggel rendelkezik, és legfőbb feladata a Pénzhiéna megregulázása, ha annak túl nagy a pofája. Sajnos ez előfordul, mert ha érdemit nem tud mondani, mindig az őt kritizálók családját kezdi el gyalázni, úgy, hogy vele szemben ezt soha senki nem tette meg! Rossz vége lesz ennek, ezért a BESTIÁRIUM döntése az, ha a Pénzhiéna beugat valamit, Makarenkó minden esetben egy kiadós virtuális és verbális pofon formájában reagálni fog! Az elsőt már küldik is, valahogy így, aztán a többit majd meglátjuk.

buck004

Sok újdonságot nem tudok most. Mindenki teszi a dolgát (magyarul lop tovább velem együtt), igyekszünk hihetőket hazudozni, és készülünk az előválasztásra! A jelöltem járja a körzetet. Képzeljék el, elintéztem neki, hogy mindezt munkaidőben teheti meg! Erről szólnék pár szót.

Az előválasztás nem olyan, mint a parlamenti választás, ami törvényen alapuló állami kötelezettség, hanem az ellenzék által kitalált forgatókönyv a legalkalmasabb kihívó kiválasztására. Nem lenne ezzel gond, ha munkaidőn kívül csinálnák. De most képzeljenek el egy olyan szituációt, hogy otthagyják a munkahelyüket, mert Önök is kampányolni szeretnének. Mert csak úgy kitalálták. Szerintem ki lennének rúgva.

De jelöltem most lóg és kész. Mondjuk arra nem vállalok garanciát, hogy a kieső munkaidejére vonatkozó bért nem fogja felvenni, de bízom benne, ezt senki nem fogja rajta számonkérni! Mert van ám pár renitens, aki megköveteli, hogy munkaidejében dolgozzon munkakörének megfelelően, ha már közpénzből fizetik!

Hamarosan jelentkezem!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia