Meghirdetjük az Első Váci Aláíráshamisító Versenyt (EVAV 2021)!

buck5 Buck jelentkezik

 

 

 

A tegnapi nap folyamán a Krajcárkeselyű kamu nyilatkozatára valóságos szimpátiatüntetés zajlott le a Facebookon, még a Pénzhiéna névtelen trolljai is támogatásukról biztosították a gyanúsítottat!

A város közel 35 ezres lakosságából több mint 100-an kedvelték a hazudozását, és többen hozzá is szóltak!

Teljesen meghatott az a szűk látókörűség, amit ezek az emberek tanúsítottak, szívhez szóló volt a gyűlölködésük azokkal az emberekkel szemben, akiknek a nevével a Krajcárkeselyű temérdek pénzt tudott felvenni az MSZP pártkasszájából!

A hozzászólók között voltak régóta ismert fiktív profilok, a tényeket soha figyelembe nem vevő dühös arcok, levitézlett és csalásból élő volt politikus, és más Krajcárkeselyű rajongók, akiket az elvetemült BESTIÁRIUM tulajdonosok biztos kommentökörnek neveznének, de én soha!

Ezért, hogy ezeknek az embereknek örömet szerezzünk, elhatároztuk, hogy részükre meghirdetjük az Első Váci Aláíráshamisító Versenyt (EVAV 2021)! A versenyt a Főtéren kívánjuk megrendezni, az előválasztás után, egy később megjelölt időpontban. A vetélkedő célja, hogy a hű vazallusok megtapasztalhassák azt az élményt, hogy az ő aláírásukat is hamisítja valaki! Az igazi persze az lenne, ha ez a hozzájárulásuk nélkül történne meg, de akkor nem nevesíthetnénk őket, így maradjunk az előzőekben jelzett módszernél.

Ezért kérjük, hogy mindazok az emberek, akik a Krajcárkeselyűt támogatásukról biztosították, a Vácivilág mailcímére aláírás mintájukat szíveskedjenek elküldeni, hogy a Rendezőség fel tudjon készülni a viadal minél zökkenőmentesebb lebonyolítására!

Természetesen amennyiben erről elfeledkeznek, szeptember második felében névre szólóan meghívjuk őket, nem megjelenésük esetén pedig a helyszínen felolvassuk a nevüket, nehogy tetteik a feledés homályába merüljenek!

A verseny főbírájának Kiss Zsoltot, a Krajcárkeselyűt hívjuk meg, ha személyesen nem tud megjelenni, egy keselyűjelmezbe bújt barátunk fogja helyettesíteni. De szeretnénk, ha ott lenne, és hozná magával zsűritagnak FociTibor barátját is, úgyis napi kapcsolatban vannak, ha éppen jó pénzért valakit el kell árulni.

Fővédnöknek a Polgármester Asszonyt fogjuk felkérni, az erről szóló levelet nyílt levél formájában a Vácivilág közölni fogja. Persze ha addig lerúgja magáról a koloncot, más nevezetességet kell keresnünk, többen Bercit, a Homályökröt javasolták! Meglátjuk.

Az eseményről értesítjük a helyi és az országos sajtót, így kezdeményezésünk biztos, hogy a választási kampányok történelmének nevezetes epizódja lesz!

Hamarosan ismét jelentkezek, akkor bemutatjuk a verseny emblémáját!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia