Vácott látható egy új BESTIA!

bestiarium9 Ismét bővült a Bestiárium!

 

 

Kampányfőnökként arról értesíthetem Önöket, hogy jelöltemet nagy megtiszteltetés érte, ő is bekerült a Bestiáriumba! Mint bizonyára emlékeznek rá, a Bestiárium vezetősége nyereményjátékot hirdetett, mely szerint bármely politikus a Pénzhiénával mutatkozik, azonnal bekerül a közéleti szörnytárba!

A felügyeletem alatt lezajlott erkélyjelenet megtette a hatását, a Pénzhiéna megenyhült, és kegyeibe fogadta jelöltemet! Felidézzük ezt a nemes pillanatot, egyben felhívom figyelmüket zsenialitásomból adódó látnoki képességeimre, hiszen előre megmondtam: "Ez lesz!"

 bestiarium8

Persze nem vagyok benne biztos, hogy a 30 milliós korrupciós pénzköveteléséről elhíresült Pénzhiéna a legjobb reklámarc jelöltem mellett, hiszen ő egy tisztességes ember (volt), de mivel ma együtt kampányolt a nyálas foltossal a Földváry-téren, a Bestiárium megkért, hogy mutassam be, mint új szerzeményüket!

Tehát ismerjék meg Ábit, a Vezértulkot! Nem túl előnyös pózban fotózták le, hiszen az orrára szálló kismadár pont illetlen dolgot csinál, de ez még mindig semmi a Pénzhiéna jelenlétéhez képest, így ez a kép tökéletesen reprezentálja pozícióját! Most először láthatják a teljes díszes társulatot. Egy-egy mondatban be is mutatkoznak Önöknek!

bestiarium91

Ha Olvasóink most jogosan megkérdeznek, ők ezt komolyan gondolják-e, azt mondom, amíg a város lakói tűrik, addig igen. Ezek a senkiháziak gazdagodnak a közpénzből és uralkodnak Önökön. Látva a tendenciákat, már nekem is kezdenek kétségeim lenni, van-e még köztük tisztességes, de elvégre én vagyok a kampányfőnök, még színészkednem kell! Remélem észre térnek, és a Bestiáriumnak ősztől nem kell bemutatnia a Tallérpatkányt, a Trógerbivalyt, a Buzgárbirkát, a Bunkóbölényt és társait. Biztos népszerűek lennének. Tényleg megér ennyit a Pénzhiéna és a Karcárkeselyű?

Buck, a kampányfőnök.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia