Már csak a seggük lóg ki a homokból

homalyokor Új szerzemény a Bestiáriumban!

 

 

Szépen zajlanak az események, de úgy látjuk, az érintettek nem értenek a szép szóból. Ez már a struccpolitikának egy olyan szintje, hogy szinte már csak a seggük látszik ki a homokból. De nem baj, legalább emelni tudjuk a tétet! Az érthetőség kedvéért (no meg persze azért, hogy Olvasóink előtt is tisztább legyen a kép) most megszólítjuk egyenként a szereplőket, és megpróbálunk kicsit udvariasabbak is lenni a megszokottnál.

A Pénzhiénának:

Bajban vagy, nyálas pénznyelő. Nem a te pályádon folyik most a játék, nem tudsz a pártokhoz rohangálni védelemért, egymás ellen fordítani képviselőket, hol az egyik, hol a másik frakciót elárulva. Minket nem zsarolhatsz a szavazataiddal, a fotóid és a hangfelvételeid a kutyát sem érdeklik, az adataidat pedig told fel oda, ahova a szivárványidentitásod megköveteli. Minden napvilágra kerül, és te ez ellen nem tehetsz semmit. Talán vannak olyanok, akik egy darabig még elhiszik a hazudozásaidat, de amikor észreveszik, hogy a bűzöd őket is megfertőzi, majd szépen kifarolnak mellőled. De ha nem, felőlünk mehetnek veled együtt a süllyesztőbe. Jeleztük már, neked harangoztak. Elmehetsz szépen, és pár nap múlva a kutya sem beszél rólad, vagy küzdhetsz, de ez a küzdelem egyre keményebb lesz. Egy fekély vagy a város testén, amit el kell távolítani.

Nem semmi, hogy milyen vastag bőr van a pofádon. A napokban a Városháza hivatalos oldalán, (átverve ezzel saját munkatársaidat is), fizetett hirdetésben közzéteszed, hogy a Váconline-nak „helyre kellett igazitani, mert bántották az alpolgármestert”, azzal vádolva, hogy képviselősége alatt az OTTO Kft.-nek, mint önkormányzati tulajdonú cégnek dolgozott!

Valóban pontatlan volt a Váconline informátora. Hiszen képviselőséged alatt te egy cég munkatársaként nemcsak az OTTO Kft.-nek, hanem több önkormányzati cégnek is dolgoztál, kihasználva a testületi tagságodból adódó előnyöket! Ez a stílusod, te szerencsétlen potyaleső, a lényeges dologról hallgatni, kisebb tévedésekbe meg belekötni. Kérünk, perelj minket te foltos rabló, legyen már jogerős ítélet a hazugságaidból!

Nem vagy te alpolgármester, legfeljebb névleg. Egy senki vagy, aki körül elfogyott a levegő. Kapálózz csak, a végét úgyis sejted már. Tudjuk, hogy parazitaként tapadsz a közpénzre, de a politikai alkuval kikényszerített fizetésedet fordíthatná az önkormányzat az iskolai étkeztetés javítására, közutakra, és sok másra is. Tényleg komolyan gondolod, hogy neked kell felzabálni a gyermekek elől az ételt?

A Mohóvizilónak:

Értesültünk róla te elhízott vizidömper, hogy még mindig betegállományban vagy. Postafordultával akár tájékoztathatsz is minket, mi az a betegség, ami akkor tör ki az emberen, amikor vizsgálat alá kerül. Ilyenkor általában „idegi kiborulás” meg „pszichológiai problémák” vannak, hiszen melyik tolvaj szereti, ha leleplezik? Tehát, te melyikre hivatkozol? Ivás megy?

Sokat tudhatsz, hogy nem mernek kirúgni, no meg persze szeretsz is zabálni a közösből, mint a Pénzhiéna, és húzod az időt. De te is a gyermekeink jövőjéből hasítottál ki egy nagy szeletet, így nincs kímélet. Mivel még mindig rontod itt a levegőt, vettük a fáradságot, hogy új információink alapján is vizsgálatot kezdeményezzünk kétes ügyeidben, amit minden esetben el is rendeltek. Hazudozz majd bátran, mi meg visszük a tényeket.

Te és a bűntársaid, komolyan hülyének néztek minket? Több, mint 112.000 kilométeres fiktív útelszámolásaidból „szúrópróbaszerűen” 12 ezer km-t megállapítottatok, visszafizetették veled, majd úgy gondoljátok, ezzel le is zárva az ügy? És a többi százezer? Készítsd a pénzt, azt is vissza fogod fizetni (a többi lopásoddal együtt), a vizsgálatot végzők pedig betakarítottak maguknak egy büntető eljárást, amihez ez úton is gratulálunk!

Azt is halljuk, rohangálsz mindegyik politikai erőhöz védelemért, persze mindenhol azt jelezve, odatartozol. Döngőléptű, mindegy hova nyalsz, kivel vagy jóban, velünk biztos nem - és ez a veszted. Minket senki nem tud befolyásolni, aki pedig megpróbálja ügyeidet eltusolni, veled együtt megy a levesbe.

A Krajcárkeselyűnek:

Felesleges arról beszélni, hogy tisztességes politikus, ha bűncselekménnyel gyanúsítják meg, lemond. Remegsz te is a közpénzért, és a „csináljunk rendet” helyett szintén zabálod fel a rászorultak elöl a város pénzét. De amint látjuk, „lépésről lépésre” haladsz arra, hogy jelenlegi lakóhelyedről egy pár kilométerrel lejjebb, egy nagyobb házba költözhess. De nem annyira jó az a hotel, a portán egyenruhások vannak, a szobákban meg belülről letört a kilincs. Igaz, úr leszel, nyitják előtted és csukják mögötted az ajtót. Egyébként nem szorított a bilincs, az ujjlenyomatos festék könnyen lejött?

Most jön az a rész, hogy országos hírnévre teszel szert! Megígérjük, hogy a kampányban sokat fogsz szerepelni, sőt, talán rajtad keresztül bukik meg egy viccpárt és támogatottjai. Hiszen Pártvezetődnek sem jutott eszébe, hogy elhatárolódjon tőled, aki belenyúlt a pártkasszába, no persze ha erre nyomós oka van, azt megértjük. Nyomós ok lehet például az osztozkodás, ezt majd a rendőrség kideríti. Mi most azt vélelmezzük, hogy nem tudott róla. Legfeljebb homályos elképzelései lehettek arról, mi történt. Ezért nagy megtiszteltetés is éri, neked köszönhetően, első országos politikusként bekerült a Bestiáriumba!

Tisztelt Olvasóink, engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek új szerzeményünket - ő Berci, a Homályökör. A Flintstone-család sikereit megirigyelve, a Főtéren, a Hiénapárt tagjaival megtartották az első Ökör-köri taggyűlést, melyet sikerült megörökítenünk.

homalyokor

Jöjjön MutyICAcica.

Nagyasszony, felőlünk lehet játszani a mindenek felett álló, semmiről tudomást sem vevő vasárnapi mesemondót. Mi nem kértünk öntől mást, mint azt, hogy távolítsa el a város nyakáról a politikai haszonlesőket, élősködőket, köztörvényes bűnöket elkövetőket. Ez nem politikai támadás, egyszerűen tisztesség kérdése. Ha önnek fontosabb, hogy zabáltatja, tömi őket a város pénzéből, a mi pénzünkből, ne lepődjön meg a következményeken sem. Amíg a lelkiismerete engedi, tegye, de tudja, MutyICAcica addig lesz szereplője a Bestiáriumnak, amíg ezen nem változtat, nem beszélve arról, hogy a bűnpártolás lassan egyértelmű lesz. De addig is a szürke macskát vudubabaként használva, időnként megnyújtjuk a csöcseit meg megnagyobbítjuk a seggét, és megnézzük varázslatunknak lesz-e hatása.

No, meg persze megnézzük, mennyire fognak önnek és társulatának örülni azok a kormányváltást akarók, a tisztességes ellenzékiek, akiknek az értékrendjébe nem férnek be az olyanok, mint a Pénzhiéna, a Krajcárkeselyű, és a Mohóviziló, akik miatt választást bukhatnak. Igaz, önöknek semmi közük sincs a tisztességhez, így el sem várható, hogy egyáltalán felfogják, mi a felelősségük, hiszen már saját pártjuk is van, a Hiénapárt.

És végül tanácsunk egy eddig általunk még nem ismertetett személynek, aki politikai megrendelésre nagyon vigyáz a közadatokra.

Javasoljuk, kezdj el rendkívül tisztességes lenni. Ellenkező esetben rövidesen bekerülsz a Bestiáriumba, mint a Svindlityúk, pályafutásod ismertetését övön aluli témákkal fogjuk kezdeni, a közadatok megismerése pedig büntetőeljárás folyamán fog megtörténni. Ja, és munkaidő kezdetére a munkahelyeden légy, ellenőrizni fogjuk.

Hát, most sem sikerült udvariasabbnak lennünk. Talán majd legközelebb....

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia