Trükkös csalók a TIGÁZ nevében

gazmero Legyen óvatos!

 

Az utóbbi időszakban sajnos újra megjelentek azok az esetek, amelyek során a TIGÁZ Zrt. nevével visszaélve csalók próbálják meglopni a társaság ügyfeleit. Ilyen esetekben a bűnözők – a TIGÁZ Zrt. megbízottjainak adva ki magukat – gázmérő óra csere címén próbálnak pénzt beszedni, valamint adategyeztetés címén személyes adatokat kicsalni az ügyfelektől.

A TIGÁZ Zrt. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy a társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói, nem végeznek a fentiekben megadott tevékenységet, és semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz helyszíni kifizetését kérni az ügyfelektől. A társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja. A lejárt hitelességű gázmérő órák cseréje ingyenes, melyet kizárólag a TIGÁZ Zrt. munkatársai végeznek előre egyeztett időpontban.

Fontos tudni, hogy a TIGÁZ munkatársai minden esetben arcképes, TIGÁZ arculati elemeket tartalmazó igazolvánnyal rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig – az arcképes igazolvány mellett - hivatalos megbízó levelet állít ki a társaság. Az ügyfelek felkeresésekor az adott munkával megbízottak első lépése, hogy ezekkel a dokumentumokkal igazolják magukat.

A társaság arra kéri ügyfeleit, hogy csak olyan személyeket engedjenek a TIGÁZ nevében eljárni, munkát végezni, akik személyazonosságukat a fentiek szerint igazolták!

A TIGÁZ munkatársai és megbízottjai jellemzően a következő ügyekben kereshetik fel az ügyfeleket személyesen az otthonukban:

Műszaki átvétel
Mérő és házi nyomásszabályozó felszerelés
Hitelesítési mérő- és házi nyomásszabályozó csere
Fogyasztási hely kikapcsolás, visszakapcsolás
Mérőhely ellenőrzés
Mérőhely leolvasás
Hibaelhárítás

A Társaság kéri ügyfeleit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni. Abban az esetben, ha a TIGÁZ nevében munkát végezni kívánó személy nem igazolja magát a fentieknek megfelelően, ne engedjék be a felhasználási helyre. Amennyiben visszaéléseket tapasztalnak, kérjük, forduljanak a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezzék a TIGÁZ Zrt. ügyfélszolgálata felé a 06 (80) 180-380 telefonszámon.

Forrás: tigaz.hu

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia