Kiteregetjük a szennyest

szennyes A Váci Világ szerkesztőségének tájékoztatása

 

 

 

Szerkesztőségünk mozgalmas időszakon van túl. Az Önkormányzatnak feltett – természetesen válasz nélkül hagyott kérdéseink a vártnál nagyobb visszhangra találtak olvasóink között, és a szerkesztőséggel kapcsolatban lévő politikai szervezetek tagjai között is felmerültek olyan felvetések, amelyeket a városért felelősen gondolkodóknak mérlegelni kell. Ezért ez a cikkünk a tisztánlátás elősegítését célozza, egyidejűleg azokról a kérdésekről szeretnénk felvilágositást adni, melyekkel a jövőben foglalkozni kívánunk.

Szeretnénk elmondani, hogy a Vácivilág független helyi média. Igyekszünk kapcsolatot kialakítani minden olyan jószándékú váci politikai szervezettel, és természetesen a polgárokkal is, akinek tevékenysége nem abban merül ki, hogy valamely politikai erő mellett annak jelszavait ismételgetve próbál megmagyarázni esetenként egyértelmű, visszás történéseket. Azt is el kell mondanunk, hogy az eredményes kommunikáció tapasztalataink szerint többnyire nem a politikai szervezetekkel, hanem az emberekkel való közvetlen kapcsolattartásban realizálódik.

Ezzel nem kritizálunk senkit, hanem tudomásul vesszük, sőt bizonyos mértékig egyet is értünk vele, mert megértjük, hogy egy politikusnak elsősorban konstruktív, várost építő ötletekkel kell előállni, ez kell, hogy kitegye munkája túlnyomó részét, a kritikát, oknyomozást, és ezek nyilvánosságra hozását bátran hagyhatja a médiára.

Ezért a jövőben, természetesen minden jószándékú megkeresésre partnerként válaszolva szerkesztőségünk sokkal nagyobb távolságot fog tartani minden politikai erőtől. Azt gondoljuk, ez meglehetősen rossz hír olyanok számára, akik a médiákat politikai alkukkal kívánják befolyásolni, esetenként saját ügyeik elsimítása miatt is.

Ezért tájékoztatjuk Tisztelt Olvasóinkat, hogy a következő hetekben milyen témákat kívánunk részletesen kidolgozni, és nyilvánosságra hozni.

1. Részletes tájékoztatást fogunk adni Zábó Edina tevékenysége elleni kifogásunkról, és amennyiben a nyomozást már nem befolyásolja nyilvánosságra fogjuk hozni azokat a dokumentumokat, melyek véleményünk szerint álláspontunkat teljeséggel alátámaszák. Ennek oka az Önkormányzat vezetésének hallgatása.

2. A több, mint öt éve húzódó „szemétlerakás” ügyben szerkesztőségünk az újonnan felmerült adatok alapján, a közvélemény teljes tájékoztatásával és segítséget kérve intézkedést kezdeményez a felelősök megállapítása végett. Az általunk javasolt megoldás a kérdést kétséget kizáróan tisztázza. Az illetékes hatóságokkal a kapcsolatfelvételt hamarosan elkezdjük.

3. Részletes tájékoztatást fogunk adni arról, milyen találkozó zajlott le a sokszor említett „Velence-tavi” nyaralóban /melynek főszereplője Ferjancsics László/, kik voltak a jelen, és mi hangzott el. Természetesen ez több részletben fog megtörténni, bízva abban, hogy az érintett tudósitásunkat megakassza őszinte tájékoztatásával. Ez ügyben folyamatosan várjuk Matkovich Ilona megnyilatkozását is, bízva abban, hogy az egyre kellemetlenebb, a városvezetést előbb-utóbb az országos sajtóban lejárató híradásokat érdemi intézkedésével megállítja.

Nagyon reméljük, hogy minden ügyben minden érintett magába néz, és meghozza azokat a döntéseket, melyeket már meg kellett volna tenniük. A Váci Világ célja az is, hogy a károk megtérüljenek, ezek összegét legjobb tudomásunk szerint közöljük.

Kérjük, továbbra is kövessék figyelemmel munkánkat.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia