Városi vagyon és pénzek magánkézbe kerülnek?

penzkoteg Választ várnak a kérdésekre

 

Tisztelt Polgármester Asszony!

Rendszeresen szárnyra kapnak szóbeszédek arról, hogy pl. az Ön rokonságához tartozó személyek városi ingatlan vagyonból, vagy megrendelésből részesülnek.
Mivel nem szeretnénk semmilyen alaptalan pletykákra sem reagálni, nem kívánunk alaptalan híresztelésekre támaszkodva állást foglalni, ezért, valamint a városi közélet tisztaságának megőrzése véget kérjük, legyen szíves pontos nyilatkozatot adni arról, hogy Ön, ill. képviselő társának rokona, hozzátartozója került valamilyen pénzmozgással járó kapcsolatba az Önkormányzattal?
- a képviselők közül (Önt is beleértve) ki, vagy kinek a rokona, hozzátartozója vett ingó, vagy ingatlan vagyont a várostól?
- a képviselők közül (Önt is beleértve) ki, vagy kinek a rokona, hozzátartozója bérel/bérelt ingatlant a várostól
- a képviselők közül (Önt is beleértve) ki, vagy kinek a rokona, hozzátartozója került alkalmazásba a városnál, vagy valamelyik városi cégnél?
- a képviselők közül (Önt is beleértve) ki, vagy kinek a rokona, hozzátartozója kap valamilyen anyagi juttatást, kifizetést a várostól, vagy valamelyik városi cégtől? (útiköltség, megbízási díj, bérleti díj, jutalom, alkalmi szerződéses viszony, stb.)
- a képviselők közül (Önt is beleértve) ki, vagy kinek a rokona, hozzátartozója került szerződéses viszonyba a várossal, vagy valamelyik városi céggel?
- a képviselők közül (Önt is beleértve) ki, vagy kinek a rokona, hozzátartozója által tulajdonolt Kft, Bt, vagy más egyéb vállalkozás került szerződéses viszonyba a várossal, vagy valamelyik városi céggel?
- a képviselők közül (Önt is beleértve) ki, vagy kinek a rokona, hozzátartozója által tulajdonolt Kft, Bt, vagy más egyéb vállalkozás vett, vagy bérelt ingó, vagy ingatlan vagyont a várostól?

Kérem, a feltett kérdésekre legyen szíves pontosan válaszolni, beleértve a még csak folyamatban, előkészítési fázisban lévő ügyeket is.
Ezen válaszok hiányában, vagy valótlan, elhallgatott, hiányos válaszok esetén nem tudunk másra gondolni, csak arra, hogy megalapozottak azok a híresztelések, amelyek szerint Ön és egyes képviselő társai a választók bizalmával visszaélve, a városi vagyon kárára történő gyarapodásukat és nem a köz javait keresik. Ebben az esetben a nekünk jelzett információk alapján vizsgálatot kezdeményezünk.
Amennyiben válaszol, válaszát elfogadottnak tekintjük.

vaciszivvellogo

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia