Ferjancsics titkai

ferjancsicsl Titkos megbeszélés

 

Matkovich Ilona Polgármester Asszony!

A „Váci Szívvel” választási mozgalom tagjai, fontosnak tartjuk, hogy a város vezetésében tényleges és érdemi változások történjenek, hiszen nem azért indultunk a Pető-Fördős vezetés ellenébe a választáskor, hogy helyettük olyanok kerüljenek a testületbe, akik ugyanazt folytatják.
Ezért lényegesnek tartjuk azt, hogy a városunkat képviselő emberek tisztességesek legyenek és a múltjuk alapján az legyen feltételezhető róluk, hogy hivatali hatalmukkal, befolyásolási lehetőségeikkel valóban a városunk javára és nem csak a maguk hasznára élnek.
Szintén lényeges, hogy a város vezetése mentes legyen minden korrupciós ügylettől, de annak még csak a gyanújától is. Ezért is fontos, hogy az olyan felmerült, vagy előkerült kérdések, amelyek a képviselők tisztességre árnyékot vethetnek, vagy azt megkérdőjelezhetővé teszik, tisztázva legyenek a választók bizalmának megőrzése véget.
De lényeges azért is, mert aki egyszer becstelenül nyúlt mások pénzéhez, vagy jogtalanul a hivatali lehetőségeivel visszaélve járt el, az másszor is ugyanúgy fog cselekedni, ill. egy csapat tagjaként még valószínűbb, hogy a többieket is beleviszi ugyanazon hűtlen kezelésbe, cinkosságba, hiszen köztudott, hogy kicsiny kovász az egész tésztát megkeleszti.
Ezen fajta emberi jellemromlás és testületi elfertőződés egyik legjobb megelőző gyógyszere a világosságban járás.
Volt újságíróként (ezúton is gratulálok remek kommunikációs képeségeikhez, bár a valós teljesítményük is hasonlóan fejlődne) vélelmezem ismeri azt a mondást, hogy „amelyik uralkodó hamisságnak beszédeire hallgat, annak minden szolgái latrok”, ezért az is fontos, hogy kik, milyen emberek veszik körül.
Mindezen elmondottak alapján kérjük, szólítsa fel, nyilatkoztassa meg munkatársát, Ferjancsics László alpolgármestert arról, hogy azon a bizonyos 2005-ös Velencei -tavi nyaralóban történt megbeszélésen kik és miért vettek részt, miről szólt az a megbeszélés, milyen eredménnyel, következményekkel zárult, illetve azt követően milyen pénzmozgások történtek és miért? Bár ez büntetőjogilag már az elévült kategória, de a város vezetés felé való bizalom építésnek elengedhetetlen feltétele.
Kérem, legyen szíves Ferjancsics úr válaszát számunkra eljuttatni, hogy azt közzé tehessük annak reményében, hogy a kapott válasza alkalmas lesz arra, hogy a vele szembeni bizalmatlanságot eloszlassa. Amennyiben viszont Ferjancsics úr ettől a világosságban járástól elzárkózna, úgy felszólítjuk, hogy az alpolgármesteri pozíciójából mondassa le, mert hallgatása a vele szemben sejtetett, megfogalmazható vádakat hitelesíti. Mivel az Ön javaslatára lett a város egyik fontos pozícióját betöltő munkatársa, ezért úgy a közvagyon megvédése, mint a saját becsületének és jó hírének megóvása véget is kötelessége ezen kérdéskör tisztába tétele.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia