Megszűnik a CREDO ház

credohaz A Credo Házat hétfőtől végleg bezárják

 

 

 

 

Vasárnap Lonkay Márta fájó szívvel tudatta a Credo Ház baráti körével és az intézmény közönségével, hogy sok váci polgár szeretett kulturális intézménye, a Credo Házat hétfőtől végleg bezárják. A Credo közösségi oldalán olvastuk az írást:

CREDO HÁZ BÚCSÚ
Kedves Barátok és Ismerősök!

Fájó szívvel közlöm Veletek, hogy szeretett kis kulturális intézményünket, a Credo Házat, felsőbb utasításra bezárták.
Minden igyekezetünk és küzdelmünk ellenére, 2020. december 7-től a Credo 24 éves fennállása megszűnik. Értetlenül állunk a történtek előtt és felfoghatatlan számunkra mindaz, ami történt. Ezzel a döntéssel sok száz keresztény értelmiségi ember és művész közösségi, találkozási helye szűnt meg egyik percről a másikra. Ezáltal a palotakoncert sorozat is véget ér. A bezárással munkaviszonyunk is megszűnik, ezért a Credo jövőbeli működtetése és bármiféle tevékenysége már a Váci Egyházmegye új vezetőségének irányítása alatt történik. Ezen oldal a holnapi naptól kezdve már semmilyen módon nem az én és stábom nevéhez köthető.
Örök hála mindenkinek, aki bármilyen módon hozzátett ezekhez az estekhez szolgálatával, akár fellépő művészként, vendégként vagy a közösség tagjaként. Személy szerint köszönöm, ezt a majd 4 esztendőt, amit ezen intézmény vezetésével tölthettem. Szívem minden szeretetével az Isten országát igyekeztem építeni a művészet és kultúra közvetítésén keresztül, együtt, közösségben gondolkodva.

Búcsúzik a stáb: Dudás Jánosné Kati, Vanderlik Tamás, Czinege Gábor, Fekete István 'Schwarz' és Lonkay Márta.

Isten áldjon Mindenkit!

Barátsággal:
Márti

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia