Nem a nyilvánossághoz kellett volna fordulni

gyujtogetoneni Borzalmas állapotok egy váci lakásban

 

 

 

Vácott, a Deákvári városrészen egy idős, beteg néni lakásáról töltöttek fel képeket közösségi oldalra. Az ott lakók elmondás alapján, többször próbáltak több mindent elérni, de a helyzet nem változott. A lakásból kellemetlen szagok áradtak és ezért a hatóságokhoz is fordultak. Azonban, ott elutasították az intézkedést. Ekkor már nem bírták cérnával ás a nyilvánossághoz fordultak. Közösségi oldal, TV és máris szegény zavarodott, beteg nénin csámcsog mindenki. A rokonok pedig rögtön segítenek, és már takarítanak is. A cél elérve és hátradőlhetünk.

Szomorúsággal tölti el a szívemet, és csalódással a lelkemet a történet, ami egyáltalán nem happy end. Tényleg ennyit ér egy ember élete, méltósága, hogy néhányan keresztültapossanak mindenen. Felháborító, hogy ebben a történetben mindenki fontosabb volt, csak akinek segíteni kellett volna az NEM. Egy lakást sikerül majd kitakarítani, és biztosan büdös sem lesz a lépcsőházban. Hurrá!
És a NÉNI? Ő ettől meggyógyul? Ő és a rokonok, mikor heverik ki ezt a magasfokú megszégyenítést, megaláztatást? Tényleg ennyire elfelejtettük már, milyen EMBERNEK lenni?

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia