Szétoltották Ferjancsics fizetett hirdetését

alsovaroslampa „Fedőneve #átálló”

 

 

 

Maga az információ és a cselekedet teljesen pozitív, ugyanakkor a fizetett hirdetésként nyilvánosságra kerülés miatt szószerint leoltották az alpolgármestert.

"Finanszírozó: Ferjancsics László István ·
Csökken a balesetveszély Alsóvároson
RÉVBE ÉRT A KÖZVILÁGÍTÁST JAVÍTÓ KEZDEMÉNYEZÉSEM
Már Alsóváros nagy részén is átállt a közvilágítás az új kapcsolási időpontokra, így a reggel és este tapasztalt 10-20 perces közvilágításmentes időszak megszűnt. Ezt a technikai fejlesztést még az előző, fideszes városvezetés alatt javasoltam, de akkor nem foglalkoztak vele. Az új önkormányzat megalakulása után, tavaly ismét szorgalmaztam megvalósítását, így ma már ott tartunk, hogy Vác nagy részén mostanra módosultak a kapcsolási időpontok. Február végéig pedig minden utcában már az új, fényviszonyokhoz igazodó közvilágítás kapcsolási rendszer lesz.
Alsóvárosi választókerületemben jelenleg már mindenhol, sőt, már az egész Földváry téren is az új rendszerben kapcsolnak fel- és le a közvilágítási lámpatestek."

Íme a hozzászólásokból néhány. Szerencsére a Váci Élet csoportban nem törlik a hozzászólásokat, mint ahogy az önkormányzati közösségi oldalakon.
„Pár hónap alatt többet keres Ferjancsics közpénzből, mint ez a villanykapcsoló. Szánalmas, hogy ez akkora teljesítménynek számít, hogy hirdetnie kell a facebook posztját.”

„Komolyan meghirdeti facebookon pénzért ezt a teljesítményt a három alpolgármester egyike? Urambocsá, de ez egy önkormányzatnak kötelező ellátandó feladatai közé tartozik! Világitás szabályozás, gallyazás, takaritás, kuka elszállítás. Ezért kell tapsikolnunk? Nemrég Kiss Zsolt, Ferjancsics, és Fehér Zsolt képviselő urak beszámoltak az elmúlt 1 évük teljesítményéről. Mit ne mondjak nem dobtam hátast. Útburkolat felfestések, kresztáblák kihelyezése volt az elvégzett fejlesztésük eredménye. Talán Rozmaring képviselő úr kutyaszar tartójával kelnek versenyre. Nos, és ezen hatalmas propaganda sajtótájékoztatón bemondták a buszmenetrend valtoztatást. Erre jött a népharag, amit most fizetett hirdetésben korrigált állapotában melldöngetve harsog a Ferjanics média. Kénytelen volt korrigálni, amit Juhász Béla sződligeti momentumos polgármesterrel együtt (nem vicc!) alkottak meg. Agyrém! Még 4 év alatt vajon mit fognak ilyen tempóban fejleszteni????”


„Van akitől a rutin feladatok elvégzése is óriási teljesítmény . Még táblácskát is készítettek az aszfaltozás propagálására . Idén minden kátyúnál is lesz szerintem egy kis tábla kihelyezve melyen jelzik a mi pénzünkből készült. Vajon a tábla is ?”


„Tényleg a tábla is harsogja, hogy mindenki aki arra jár legyen büszke arra hogy azt a váci önkormányzat megcsinálta... Röhej de komolyan!!!”


„Ez a sima agyhalál kategória. Pénzt akarunk. Kaptunk de nem annyit. Mé ennyit kaptunk az előző bezzeg többet kapott. Tőlünk mindent elvonnak. Amúgy van fejlesztési forrás a zsebünkben 8 milliárd. Ja szívesen meghívjuk az országgyűlési képviselőt egy jó hangulatú beszélgetésre. Mindeközben Ferjancsics alpolgármester fizetett hirdetésekkel nyomatja hogy mindent elvesz a kormány. Valaki mondja már meg hogy ez vajon normális e?”


„Fedőneve #átálló”


„Ferjancsics régebben még fideszes volt. Most melyik párthoz tartozónak vallja magát, azt tudjuk vajon?”


„Mindig is világos volt számomra, hogy ferja egy hős.”

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia