Sajnálatos az, ahogy az összefogás eddig vakított minket

kalvaria1 t Több közösségi oldalon mocskolják Vásárhelyi Tamást.

 

 

A közösségi oldalon egyik jelöltjük, Váci Szív néven hozott létre egy oldalt. (milyen véletlen a névválasztás ugye?) Ennek az oldalnak semmi köze és kapcsolata nincs a Váci Szívvel mozgalomhoz! A precíz, pontos cikkről az elolvasás után rögtön kiderül, hogy ki az írója. Az egyik jelölt maga. (efel)! A kamuoldalon található cikket persze az összefogás legnagyobb fanjai, rögtön osztogatni kezdték. Majd persze efel többi oldalán is (Váci Főtér, Váci Hírlap) megjelent a cikk. Akkor, hogy is van ez? Persze az összefogás nem támad senkit, legalábbis nyíltan nem teszi. Ugyanakkor kamu profilok mögé bújva név nélkül minden mennyiségben. A szavazatok, hatalom megszerzése, mindenekelőtt. Ez a választási kampány lényege. Ha már a kampány alatt nem teljesítik a vállalásukat- miszerint nem mocskolódnak - akkor hogy fogják teljesíteni azokat, amiket nekünk választóknak ígértek?

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a pártlogók mögül mindig ugyanazok a mondatok hangoznak el. „függetlennek nincs esélye leváltani a városvezetést” „csak az összefogásnak van esélye hat párt és két civil szervezettel, mindenki másra adott szavazat pocsékba megy és a városvezetésnek kedvez”. Elég csak arra gondolni, hogy akinek eddig bizalmat szavaztak pártlogó alatt indulva megérdemelte a szavazatot és beváltotta az ígéreteit? NEM!
Október 13-án nem azért kell elmenni szavazni, hogy a jelenlegi városvezetést mindenáron leváltsák, hanem azért kell elmenni, hogy Vác jövőjét megváltoztassuk és előre mozdítsuk. Saját magunkért kell elmennünk szavazni!
Szerencsére a váci emberek gondolkodnak, és nem hagyják magukat hülyére venni. Sajnálatos viszont az, hogy megpróbáltak minket annak nézni.
Remélem a választók a fontos napon ezt is szem előtt tartva , megfontoltan szavaznak majd arra, aki igazat mond!

Bartos Krisztián képviselőjelölt, Vác 8. körzet

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia