Miért döntöttem így?

vasarhelyitomi Miért szavazok Vásárhelyi Tamás polgármester jelölt úrra?

 

 

 

 

 

Még egy hét és lezárul egy korszak, újra választhatunk testületet, polgármestert. S, hogy milyen név kerül majd a polgármester irodája ajtajára az rajtunk, váci választókon múlik.

Dübörög a kampány. Hiteles és hiteltelen megnyilvánulások, lakossági fórumok, ígéretek. Sok ismert (elkoptatott) arc, önjelölt indulók. Az ember kapkodja a fejét főként, ha a számos olyan hír is napvilágot lát, mely talán joggal vár válaszokat. Nincs érdemi válasz, csak, hogy majd feljelentem és egyszer talán elégtételt is kapok (vagy nem). A „megszólított” új/régi képviselő jelöltek a választók szelektív emlékezetében bíznak. Így aztán eszük ágában sincs cáfolni a leírtakat.
Vácon már megéltük mindkét oldal (le) szereplését. Lelkes képviselőik most sem néztek tükörbe, újra indulnak, hogy (vissza) éljenek a bizalommal. Ezt akarjuk? Követve a váci „kínálatot”, kerestem azon jelölteket, akik nem megélhetési és nem is párt politikusok, belőlük elég volt. Elolvasva a közzétett programokat, túlélve az ígéret cunamit, fórumokon beszélgetve új és régi aspiránsokkal, én döntöttem.

Tovább az eredeti cikkhez

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia