Tisztelt Váciak, Jobbik Szimpatizánsok!!

nagypeterElárultak és eladtak minket

 

 

 

Mi, a Jobbik Magyarországért Mozgalom váci alapszervezetének tagjai egy pénteki napon szembesültünk azzal, hogy Fehér Zsolt, Kászonyi Károly és Tóthváradi-Nagy Bence a váci Jobbik alapszervezetének nevében, a tagság tényleges döntését eláruló, semmibe vevő, azzal mindenben ellentétes módon, csak saját érvényesülésüket, pozíciójukat keresve hogyan árultak el és adtak el minket.

Sajnos eddig is már többször kellet szégyenkeznünk listás képviselőnknek, a párt érdekeit, értékeit eláruló testületi szavazatai miatt és azon városi híresztelések miatt is, hogy ők ténylegesen nem is Jobbikosok, csak a Jobbik nevével visszaélő, megélhetési „politikusok”, akik magukat Fördős Attilának eladták. Ezen hírek szerint ezért is nem volt pl. saját polgármester jelöltünk 2014.-ben, viszont kapott sok jól fizetett pozíciót pl. Kászonyi Károly.
Ezen viselkedésük eredménye lett az elmúlt két választás csúfos szereplése és a tagság jelentős részének elmenetele is.
Most, a helyi politikai élet megtisztulásának reményében a következőket kívánom elmondani.
A Jobbik váci alapszervezete, amikor ez volt a téma, mindig megszavazta, hogy Matkovich Ilonát soha, semmilyen körülmények között sem fogjuk támogatni, mert simulékony liberalizmusa, szószegő, másokat becsapó, megcsaló magatartása, valós teljesítményt nélkülöző egyéni törtetése elfogadhatatlan és messze nem egyezik meg azokkal a konzervatív értékekkel, amiket a Jobbik képvisel és amely értékek miatt én és sokan mások is a párthoz csatlakoztunk.
Annak ellenére, hogy Fehér Zsolt is mindig így szavazott és Kászonyi Károly kivételével a legutóbbi közgyűlésen is minden jelenlévő megszavazta, hogy a konzervatív, jobboldali beállítottságú dr. Néveri Istvánt fogjuk támogatni, most, mégis a tagság tudta, beleegyezés, jóváhagyása nélkül, sőt azzal kifejezetten ellentétesen Matkovich Ilona mellé álltak, állítólag különböző ígéretekért, pl. befutó listás hely, mert dr. Néveri István nem ígért senkinek semmit sem.
Ez a magatartásuk minden őszinte ember számára elfogadhatatlan, amivel a Jobbikot, a Jobbikosokat is lejáratták és ami ellen tiltakozunk.
Ez a két ember évek óta csak kihasználja a Jobbik nevét és megakadályozzák, hogy olyan értékes emberek, akiket nem tudnak hátulról irányítani, csatlakozzanak mozgalmunkhoz.
Kérem a városunk Jobbikkal szimpatizáló lakóit, ne engedjék magukat megtéveszteni.
Lehet, hogy a pozíciót még igen, de azt az értékrendet, amit a Jobbik annak idején meghirdetett, már régóta nem ők képviselik, azt elárulták.
Azokat, akiknek fontos a korrupció nélküli város vezetés. Akinek fontos, hogy a közösségi életünk tiszta, átlátható, egyenes legyen. Akiknek fontos, hogy ne a haverságok, vagy politikai háttér alkuk, hanem tényleges hozzáértés, megpróbáltság és valós teljesítmény alapján kerüljenek emberek pozícióba, azokat kérem, kérjük, bizalmukkal a Vác Városért Választási Egyesület jelöltjeit, tiszteljék meg.
Kérem Önöket, hogy szavazatukkal dr. Néveri István urat és a „Váci Szívvel” jelöltjeit támogassák.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia