Váci NKSE-Vereség Dániában

vacinksekicsi A hazaút is kérdéses

 

 

 

Tegnap délután ezer sebből vérző csapatunk (Grosch Vivien, Helembai Fanny, Kuczora Csenge, Triffa Ágnes és a nagyon korai sérülése után Lakatos Rita sem volt bevethető) 10 gólos vereséget szenvedett az Ikast otthonában az Európa Liga csoportkörében.

Ma hajnalban újabb rossz hírt kaptunk, ugyanis törölték az Billund-Amszterdam-Budapest útvonalra megvásárolt repülőjegyeinket, amelyekre már a check-in is megtörtént….
Hajnalban már egyeztetést folytatunk az utazási irodánkkal, akik jelezték, hogy minden előzmény nélkül, a Korona vírus járványra hivatkozva törölték járatunkat.
Jelenleg próbálunk hirtelen megoldást találni, azonban a több légitársaságnál is kötelezően előírt PCR tesztjeink érvényessége is lejár ma este, amely teszt Dániában történő elvégzése esetén az eredményeket optimális esetben is 48 óra alatt kapnánk meg! Így szinte csak a charter járat bérlése maradt meg opciónak, amely foglalására azonban nagyon rövid idő all rendelkezésünkre, ráadásul borzasztóan felborítja a költségvetésünket, ezzel veszélybe sodorva egyesületünk anyagi biztonságát!
Szerdán pedig bajnoki mérkőzésünk lenne a Boglár Akadémia-SZISE csapata ellen, amely megrendezése jelen helyzetünkben, több mint bizonytalan…

Forrás:vacinkse.hu

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia