Ideiglenes forgalom korlátozás az M2-es autóút „Gödi” szakaszán

ut1Az M2 autóút bővítése miatt ideiglenes forgalom korlátozás az M2-es autóút „Gödi” szakaszán

 

 

Az M2-es autóúton történő bővítési munkálatokból adódóan a korábban bevezetésekre kerülőkön felül forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek az M2-es autóút „Gödi” szakaszán.

2017. szeptember 12-én ideiglenes forgalomkorlátozás került bevezetésre az M2-es autóúton Göd településnél a 28+000–29+000 km szelvények közötti szakaszán.
Az ideiglenes forgalomkorlátozásból adódóan, az útszakaszon 60 km/h-s sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom lesz érvényben.
A 2x2 sávos „Gödi” szakaszokon ma délelőtt mindkét irányba a belső sávok lezárásra kerülnek. A forgalom mindkét pályán, a külső sávon haladhat, a belső sávok kinyílása megszűnik.
A „Gödi” csomópontban a le – és felhajtóágak továbbra is üzemelnek, de a reggeli és délutáni csúcsforgalomban torlódásokra kell számítani.

Várhatóan a jövő héten a jelenlegi bal pálya – a Budapest felé vezető oldal – lezárásra kerül, és a jelenlegi jobb pályán fog haladni a kétirányú forgalom.
Gödről a Budapest irányba történő felhajtás, illetve a Vác felőli lehajtás /Göd felé/ a lezárt bal pálya munkaterületén átvezetéssel lesz biztosítva.

Kérjük az erre közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében a csomópontban kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba.

A kivitelezési munkálatok teljes időtartama alatt forgalom- és sebességkorlátozásokra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Bízunk abban, hogy az M2-es autóút négysávosítása minden közlekedő megelégedésére szolgál majd, a könnyebb haladás és a balesetmentes közlekedés érdekében.

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról, valamint az építési munkák pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról tájékozódhatnak a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Partnereink

print

 

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

diamond

 

dsk

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia