Kire érdemes szavazni? Mindent megmutatunk! 2. rész

valasztas2024 Választási útmutató

 

Választási útmutató

Kire miért szavazzunk és kire miért ne!

Az alig pár hónapos Magyar Péter mozgalom, amely később a Tisza Párt néven jelent meg, nem várt népszerűségre tett szert Vácon. Az országosnál is nagyobbra, hiszen majd 12 000 ember volt jelen Magyar Péter itteni látogatásán. És megtörtént az, amitől mind a két „nagy” félt. Magyar Péter beszédében egyszerű, de egyértelmű szavakkal helyére rakta először a FIDESZ helyi hűbér urát, Rétvéri Bencét, (helyesebben elmondta, hogy itt nincs jó helyen) majd többször is Matkovichnak minden kísérletére, hogy vele fotót készítsen, háta megmutatásával válaszolt. Elég látványos és vicces volt, (inkább vicces) ahogy polgármester asszonyunk ott sertepertél körülötte, de ő Dodek Norberttel beszélgetett és fotózkodott. Nem „véletlenül”, pont Dodek Norbert polgármesteri plakátja alatt.

dodektiszakamu1
Ezt a jelzést sokan vették így, vagy úgy és reagáltak rá -így vagy úgy. Az egyik, mai napig tartó heves reakció a városi közmédia részéről történt. Persze ők csak végrehajtó szerve a most Ferjancsics által összerakott Matkovich brigádnak. Ezt valószínűleg az válthatta ki, hogy a „Tisza Párt váci támogatói” egy kiadványukban letették a voksukat Dodek Norbert polgármester jelölt támogatása mellett, egyúttal felszólítva, megkérve a váciakat, hogy most vasárnap, Dodek Norbertre szavazzanak, mert Vác is változásért kiállt és helyi szinten ő képviseli azt a változást, amit Magyar Péter is hirdet és képvisel.
Ebbe nem tudott belekötni senki, hiszen 5-10 évre visszamenőleg pl. a váconline.hu oldalán ellenőrizhetően, ez valóban így van. Azóta folyamatosan a Váci Szívvel csapata és Dodek Norbert is azokat a pl. korrupció ellenes elveket képviseli, amit a Tisza Párt is hirdet. Nyilván, ez adta a „Tisza Párt váci támogatóinak” is azt a gondolatot, hogy ha már ilyen rövid idő alatt saját pártot nem is tudnak alakítani, de akkor álljanak azon jelölt mögé, akivel azonosak a nézeteik és akiben látják a cselekvés készségét és az ahhoz szükséges erőt is.

dodektiszakamu
És ez komoly kihívás a jelenleg regnáló, a városi közpénzből élősködők számára, hiszen közel 12 000 ember volt jelen a főtéren. (a számítógépes elemzés szerint 11 398) Ha most vasárnap, ezen embereknek csak a fele, harmada szavaz a változásra, akkor itt és most tényleg lehetségessé válik egy rendszer váltás, ahol egyszerre lehet megszabadulni az élősködőktől és elkezdeni egy új jövő építését.


Na, hát azóta másról sem szól a városi közmédia és a noname facebookosok hada, mint hogy Dodek egy csaló. És ezt értjük, hiszen amíg velük szemben ott van a sikkasztásaikat igazoló számla másolatok tömege, amíg a 2019-es választási csalásuk a mai napig bizonyítható, (meg vannak az iratok) ami miatt nem tudják perelni az ezeket leleplezőket (pl. vacivilag.hu – Váci Szívvel), mert ott vanna a bizonyítékok, addig Dodek Norbertre csak koholmányokat tudnak, próbálnak ráhúzni, csak megy a hangulatkeltés. Igaz, az teljes erővel.

dodektorles

Persze arra a kérésre, hogy ezen rágalmaikban, hazugságaikban állított dolgokat mutassák már be, bizonyítsák, hogy nevezzék már meg konkrétan, hol, miben, mikor, már nincs válasz. Persze, a szájzár rendelet Dodekre is érvényes, így az ESTV nem hajlandó lehozni, sem a törvény szerint kötelező korrekciót, sem nem hajlandó, az írásos kérés ellenére sem, valós tájékoztatást adni pl. arról, hogy a rágalmazásaik és hazudozásaik miatt büntető eljárás indult ellenük. Sőt, már olyan hazugságokat is hirdetnek a köztelevízióban, hogy Dodek emberei visszaléptek mellőle.

Screenshot 20240608 185738


pjuditdodek

Ez megint egy ügyes „ördögi”  húzás a részükről, hiszen mire ez a büntető ügy lezárul, addigra a remélt hasznot besöprik, a büntetéseket meg majd úgyis a váci emberek pénzéből fogják kifizetni.

A konklúzió:

dodekmagyar

aki valós változást szeretne, az szavazzon Dodek Norbertre és csapatára.


1. vk. dr. Jakab Zoltán


2. vk. Dodek Norbert


4. vk. Nagy Mátyás


7.vk. Nagy Péter


8. vk. dr. Gáspár Erika


9. vk. Podholiczki Judit

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia