Dr. Páli Jenő eddig az egyetlen aki válaszolt!

palijenonagyCsak a MI HAZÁNK !

 

 

 

Inotay és Rétvári válaszra sem méltattak..EDDIG!

A Vácivilág.hu szerkesztősége, a hamarosan esedékes választások kapcsán kérdéseket intéz az országgyűlési képviselő-jelöltekhez.

Kérdéseinkkel első körben a két nagy tábor jelöltjeit céloztuk meg, de most a harmadik esélyesként kezelt dr. Páli Jenő úrtól szeretnénk választ kapni, aki „civil” emberként, a mai napig szakmájában dolgozik, mint agykutató orvos, biológus, és aki az ország építésére egy más, köztes alternatívát kínáló párt, a Mi Hazánk mozgalom jelöltje.
Válaszát „cenzúra” ill. változtatás nélkül fogjuk leközölni. Ugyanígy a szerkesztőségünknek eljuttatott olvasói kérdéseket is nyilvánosan közzé tesszük.
Mivel a kampány során minden jelölt igyekszik csak a jót és a szépet elmondani magáról, ezért sorozatunkban mi most, az eltitkolt, elhallgatni kívánt dolgokra leszünk kíváncsiak, a jelöltek életének ezeket a részeit kívánjuk górcső alá tenni.
És akkor induljon a vallatás.

Dr Pali Jeno

Tisztelt dr. Páli Jenő úr!
Kérjük Önt, aki a 2022 évi országgyűlési választásokon indulva, a maga számára, a választók bizalmát kéri, legyen szíves, a választók tájékoztatása érdekében az alábbi kérdéseinkre válaszolni. Válaszát teljes terjedelmében hírportálunk közölni fogja.
1. A két, szerkesztőségünk által korábban megszólaltatni kívánt jelölthöz képest Ön ismeretlen. Még nem lopott a váciak közpénzéből, még nem osztogatott rokonoknak a városi vagyonból üzlethelyiségeket, nem csinált még saját hűbéreseknek közpénzből fizetett kamu állásokat, ahogy egyébként ez errefelé a „politikus” uraknál, hölgyeknél szokás. Hadd legyünk ezért az első kérdésünknél, a szokásostól eltérően kíméletesek, hogy úgy mondjam, úriemberek. Kérem, mutatkozzon be. Mondjon pár szót családjáról, céljairól, terveiről, elképzeléseiről?

2, Kérjük, mondja el, magyarázza el (ha tudja), hogy miközben Ön nem helyi lakos, mégis miért gondolja azt, hogy ismeri, megismerheti az itt élő emberek problémáját, illetve, hogyan kíván ezeknek részesévé lenni, miért gondolja, hogy országgyűlési képviselőként tudna segíteni?

elegacovid

Az ön állításában, amikor engem „idegennek” nevez, van egy tárgyi tévedés, amiről persze nem tudhat. Fiatal koromban sokat voltam Kismaroson, mivel volt itt egy családi nyaralónk (mindig nekem kellett a füvet nyírni). Szóval számomra egyáltalán nem ismeretlen ez a környék. Igaz iskoláim, munkám másfelé vittek, de a Dunakanyar a szívemhez nőt. Ez oly annyira nem a választási bemutatkozásom része, hogy a feleségemmel már régebb óta tervezzük, hogy valahová Verőce, vagy annak környékére szeretnénk kiköltözni, itt szeretnénk családi házat vásárolni. Ez a tervünk jóval korábbi, mint ahogy a választások szóba jöttek. Én pont, éppen ezért fogadtam el a Mi Hazánk Mozgalomnak azt a felkérését, hogy legyek ennek a körzetnek, és nem a jelenlegi lakhelyem szerintinek a képviselőjelöltje, mert már korábban elindultunk a feleségemmel ebbe az irányba.
Rákérdezett, hogyan tudnék tenni valamit a Vác, a Dunakanyar és az Ipolyság lakóiért, ha én nem élek itt, hiszen így nem is ismerhetem a napi problémáikat.

dr. Pali Jeno Duro Dora Csereklye Krisztina 800
Ez a kérdése jogos volt. Hát hadd válaszoljak erre, hiszen ezt már szintén régebb óta tervezgetem.
Országgyűlési képviselőként a munkahelyem valóban alapvetően Budapesthez kötődne, ami egy mindennapos bejárást jelentene számomra is, sok itt élőhöz hasonlóan "ingáznék". Már azt is elterveztem -  most is vonattal jártam ki Vácra -  képviselőként is ez egy megtartandó szokás kell maradjon. Így szeretném megóvni magamat attól, hogy csak egy, a mindennapi élet valóságától elszakadt hivatalnokká váljak, egy igazi képviselő helyett.
Úgy gondolom, önmagában ez elég közel vinne már az emberekhez, hiszen a vonaton remek lehetőségek nyílnának beszélgetésekre, egymás megismerésére. Ez tőlem nem idegen. A feleségem itt dolgozna, a gyermekeink itt járnának iskolába. Itt élnék, laknék természetesen én is, mindennap hazajárva.

paljenoivac

Első lépésként szeretnék létrehozni egy olyan munkacsapatot - elfogadott, hiteles helyi emberekből – (természetesen ez fizetés nélküli „állás” lenne a számukra) akik a maguk lakhelyének kérdéseit, megoldandó feladatait összegyűjtenék, azokat közösen átbeszélnénk, rangsorolnánk és a megoldási lehetőségeket megkeresnénk. Ebben helyi emberekre, munkatársakra szeretnék támaszkodni. Szándékom egy széles, minél több társadalmi réteget magába foglaló, lehetőleg szakmai és nem politikai alapokon nyugvó csoport munkát kialakítani. Az ő feladatuk lenne a helyi tennivalók feltérképezése és azok sürgősségének felmérése, amíg az én dolgom, hogy ezek beteljesülésének feltételeit odafent kiverekedjem. Meggyőződésem szerint egy országgyűlési képviselő csak ilyen módon tudhat kérdésekre, problémákra egyértelmű, korrekt választ adni. Én a szó klasszikus, szoros értelmében szeretnék ennek a körzetnek és az itt élő embereknek képviselője lenni, aki valóban szolgálja és segíti az embereket, nem csak beszél róla.

palijenonagy

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia