Vallatás! Dr. Páli Jenő elsőként válaszolt kérdéseinkre

 Dr Pali Jenoelegacovid.jpgMegjött az első képviselői válaszlevél dr. Páli Jenőtől.

 

 

 

 

 

Dr. Páli Jenő elsőként válaszolt feltett kérdéseinkre

Dr Pali Jeno

A Vácivilág.hu szerkesztősége, a hamarosan esedékes választások kapcsán kérdéseket intéz az országgyűlési képviselő-jelöltekhez.
Kérdéseinkkel első körben a két nagy tábor jelöltjeit céloztuk meg, valamint a harmadik esélyesként kezelt dr. Páli Jenő úrtól is kérdeztünk, aki „civil” emberként, a mai napig szakmájában dolgozik, mint agykutató orvos, biológus, és aki az ország építésére egy más, köztes alternatívát kínáló párt, a Mi Hazánk mozgalom jelöltje.
Válaszát „cenzúra” ill. változtatás nélkül közöljük. Ugyanígy a szerkesztőségünknek eljuttatott olvasói kérdéseket is nyilvánosan közzé tesszük.

elegacovid

 

Tisztelt Vácivilág.hu

Köszönöm a megkeresésüket. Első kérdésüknek megfelelően bemutatkoznék.
Dr. Páli Jenőnek hívnak, 46 éves, orvosbiológus-agykutató, a biológiai tudományok doktora vagyok. Feleségem testnevelő-gyógytestnevelő tanár, akivel 3 közös gyermekünk van. 20 éve dolgozom a kutatás-fejlesztés területén.

Számos találmány köthető a nevemhez, például az intelligens, gondolattal vezérelhető művégtag vagy egy új térlátás teszt. 7 éve dolgozom az EUREKA-Eurostars pályázati rendszerben bírálóként, pályázatértékelőként. Több évig tanítottam a Testnevelési Egyetemen, 2015 és 2018 között dolgoztam a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémián, és tagja voltam a Magyar Kézilabda Szövetség Sporttudományi Tanácsadó Testületének is. Fiatal koromban versenyszerűen atletizáltam, szeretek asztaliteniszezni, hegyekben teljesítménytúrázni, síelni.

A váci választókerületében kiemelten fontosnak tartom a kézilabdasport és a magyar kézilabda utánpótlás-nevelés megerősítését és fejlesztését, valamint a minőségi turizmus (sport, konferencia, egészség) fellendítését.
Elkötelezettje vagyok a természeti értékek védelmének, a Dunakanyar környezeti megóvásának, mind e mellett a hulladékgazdálkodási és környezetszennyezési területen is több ellenőrzési, fejlesztési javaslatot szeretnék megvalósítani.

A Mi Hazánk Mozgalom kutatás-fejlesztésért, innovációért és sport-innovációért felelős szakpolitikusaként a magyar tudás, tehetség és találmányok felhasználásával a váci választókerületben kívánom megvalósítani a tudás- és technológia-transzferre épülő új magyar gazdasági modell mintaterületét a magyar tulajdonú nemzetgazdaság megteremtése céljából, lecserélve ezzel a jelenleg fennálló és általános elszegényedést okozó duális gazdasági modellt. Első lépésként egy Magyar Innovációs Egyetem és hozzá kapcsolódó termékfejlesztési központ létrehozását tervezem Vácott.

palijenonagy

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia