VALLATÁS! 8. rész

inotay01retvari1 VALLATÁS!Mi nem fogjuk kímélni őket! 8. rész.

 

 

 

inotayalszikretvariszemek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VALLATÁS!

Mi nem fogjuk kímélni őket!

8. rész.

 

Kérdezek - Válaszolj!

 

A Vácivilág. hu szerkesztősége, a hamarosan esedékes választások kapcsán kérdéseket intéz az országgyűlési képviselő-jelöltekhez.
A kapott válaszokat természetesen „cenzúra” ill. változtatás nélkül fogjuk leközölni. Ugyanígy, a szerkesztőségünknek eljuttatott olvasói kérdéseket is nyilvánosan közzé tesszük.
Tehát:

Tisztelt Inotay Gergely Ábel úr!

Kérjük Önt, mint aki a 2022. évi országgyűlési választásokon a maga számára a választók bizalmát kéri, legyen szíves, a választók tájékoztatása érdekében az alábbi kérdéseinkre válaszolni, amely válaszát, teljes terjedelmében le fogunk hírportálunk oldalán közölni.

A Vácivilág.hu hírportálon, a Vác Online-on, és több országos médiában, (Vadhajtások, Bennfentes stb.) igen nagy olvasottság mellett, óriási port kavart az a hír, hogy Ön, volt kisgyermekeket tanító pedagógusként, családapaként, hitoktatóként, saját reklámozott múltját és hitét (ha ilyennel egyáltalán valaha is rendelkezett) megtagadva, védelmezőleg áll ki a fasiszta, pedofil hajlamait büszkén hirdető, erőszakos vágyainak kiélését kislányok megöléséről majd megbecstelenítéséről ábrándozó, örömét nők feldarabolásában, öregek fejének lerugdosásában meglelő jobbikos Fehér „Zsizsik” Zsolt védelmében.
Miközben ez egész ország és a helyi emberek is mélységesen elítélik ezt az ördögi devianciát, amelynek nyílt hirdetésével képviselőtársa az egész városunkra szégyent és gyalázatot hozott, Ön közben büszkén és önelégülten fényképezkedik vele, sőt nyíltan, a hasonlóan szégyenteljes Matkovich Ilonával még védelmébe is veszi.

http://vacivilag.hu/index.php/hirek/4787-inotay-oriasit-nott

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4769-feher-plusshitler-vacinaci-zsizsik-zsolt-veged-van

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4766-kozkivanatra-a-recskabonobo-ujabb-kalandjai

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4762-feher-zsolt-csak-maszturbalok-naphosszat-mert-utalnak-a-lanyok


A szégyenérzet alól nemcsak Matkovich Ilona és Ön, hanem frakciójuk többi tagja is kivétel, hiszen a mai napig a nyíltan náci eszméket is valló Fehér „Zsizsik” Zsoltról és hasonló mentalitású, jobbikos frakció társaikról még mindig csak pozitívan nyilatkoznak.
Mindezt látva, miközben Ön, az okirathamisítással és választási csalással szerzett pozíciójában, az elmúlt lassan 3 év alatt semmi építőt, érdemlegeset nem tett, kérem mondja már meg, hogy mindezek ellenére miért gondolja Önmagáról, hogy emberileg mitől lenne alkalmas, vagy egyáltalán csak elfogadható arra a tisztségre és bizalomra, amire most jelentkezik?
Önök a 2019-es önkormányzati választáson tett ígéreteikből semmit sem tartottak meg, a valós cselekedetek helyett egy hazugságra épülő retorikával élvezik a közpénzből jól megfizetett napjaikat, az előző garnitúrához hasonlóan csak élősködve a város nyakán.

Viszont része, tagja egy, a hatalom adta lehetőségek öncélú megszerzésére összeállt „csapatnak”, akik között rendes ember helyett van
- egy tucat házasságtörő
- aki ellen pedofília miatt nyomozás folyik
- aki a saját pártjának pénzét elsikkasztotta
- akik nyíltan vallják fasiszta nézeteiket
- akik egymásnak szavaztak meg, osztogatnak valós munka, teljesítmény nélküli, a város pénzéből jól fizetett állásokat
- aki gyerekeket szeretne megerőszakolni
- akik valamennyien okiratok hamisításával, választási csalással szerezték pozíciójukat
- és még hosszan sorolhatnánk a listát.

Köztudottá vált, hogy az egyik alpolgármester társa ellen a rábízott pártpénzek elsikkasztás miatt nyomozás folyik, amíg a másik alpolgármester társa ezt csak elévülés miatt úszta meg. De szerkesztőségünk tudomása szerint, folyik nyomozás pedofília alapos gyanúja miatt is, az egyik alpolgármester társa vonatkozásában.

http://www.vacivilag.hu/index.php/hirek/4716-kiss-zsolt-boduletes-baromsagokat-hordott-ma-ossze

Fehér „Zsizsik” Zsolt lelki világa torzultságának részleteit pedig mindenki olvashatja a saját maga által kiadott, interneten fentlévő, gyermek pornográfiáról, szadizmusról, idős emberek lerugdosásáról álmodozó írásaiban.
Mindezek ismeretében kérem, nyilatkozzon a Vácivilág.hu olvasóinak arról, hogy az ilyen emberekkel való közösség vállalása miatt (mert csak egy disznó tudja jól érezni magát egy disznóólban, sok másik között) nem egyértelmű-e, hogy Ön is csak egy pont ugyanolyan, hazug, csaló, a pénzért embereket becsapó, képmutató, álnok ember, mint ezek a csapat társai?
Nem érzi-e úgy, hogy Ön is csak a piszkos hatalmi játszmáknak egy szépen felöltöztetett, de valós tartalom és érték nélküli szereplője, kirakat bábúja?
inotay05

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia