VALLATÁS!

retvari1inotay01 VALLATÁS!Mi nem fogjuk kímélni őket! 1. rész.

 

 

 

retvari1inotay01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdezek - Válaszolj!

A Vácivilág.hu szerkesztősége, a hamarosan esedékes választások kapcsán kérdéseket intéz az országgyűlési képviselő-jelöltekhez.
Kérdéseinkkel első körben a két nagy tábor jelöltjeit céloztuk meg, tehát most Rétvári Bence és Inotay Gergely uraktól szeretnénk majd választ kapni.
Ezt követően, a harmadik esélyesként kezelt, és az ország építésére más, köztes alternatívát kínáló párt, a Mi Hazánk mozgalom jelöltjét, dr. Páli Jenő urat fogjuk faggatni.
Válaszaikat „cenzúra” ill. változtatás nélkül fogjuk leközölni. Ugyanígy, a szerkesztőségünknek eljuttatott olvasói kérdéseket is nyilvánosan közzé tesszük.
Mivel a kampány során minden jelölt igyekszik csak a jót és a szépet elmondani magáról, ezért sorozatunkban mi most, az eltitkolt, elhallgatni kívánt dolgokra leszünk kíváncsiak, a jelöltek életének ezeket a részeit, részleteit kívánjuk górcső alá tenni.
És akkor induljon a vallatás. Először a regnáló, az újrázni kívánó jelöltet kérdezzük.

Tisztelt Rétvári Bence úr!

retvari03.pngKérjük Önt, aki a 2022 évi országgyűlési választásokon indulva, a maga számára, a választók bizalmát kéri, legyen szíves, a választók tájékoztatása érdekében az alábbi kérdéseinkre válaszolni. Válaszát teljes terjedelmében hírportálunk közölni fogja.

Egy facebook posztban, (mely természetesen szerkesztőségünk rendelkezésére áll), Önre vonatkozóan azt állítják, hogy feleségét és négy gyermekét otthagyta, mert kiderült, lebukott, hogy titkárnőjével, aki munkahelyi alárendeltje is, rendszeresen félrelépett az irodájában.

 

csalad2

Tisztelt Rétvári Úr, ezzel kapcsolatos kérdésünk:
1. Igaz-e, ez az Önről szóló állítás, amely szerint Ön, visszaélve felesége hűségével, miközben Ő, a felesége, az Öntől származó közös gyermekeiket otthon nevelte, Ön a munkaidejében, a munkahelyén, a hatalma alatt álló beosztottjával rendszeresen szexuális életet élve, megcsalta azt a feleségét, akinek korábban hűséget fogadott?
Ha ez nem igaz, kérem cáfolja! Ha pedig igaz, akkor kérem nyilatkozzon arról, hogy:
a, ennek ismeretében mit jelent az Ön számára kereszténynek lenni?
b, ha a feleségéhez nem volt hűséges, akkor miért és mire kér tőlünk, választóktól bizalmat, hiszen miért kellene elhinnünk, hogy egy olyan ember, aki a saját gyermekei anyját elárulja, becsapja, megcsalja, az majd számára idegen emberekhez hűséges lesz?
c, ha ez az állítás igaz, akkor nekünk, választóknak miért kellene elhinnünk azt, hogy egy olyan ember, aki a feleségének adott szavát, ígéreteit nem tartja meg, majd megfogja tartani az idegeneknek adott szavát, választási ígéreteit? Esetleg lehetséges, hogy a választókat is, csak egy egyszer használatos, szükséges eszköznek tartja, akik csak azért vannak, akikre csak addig van szükség, amíg Önt jól jövedelmező pozícióba nem emelik?? Kérem mondja el, hogyan látja egy képviselő és a megválasztói viszonyát? Ön szerint ki a főnök, ki szolgál (vagy legalábbis kellene) kit?

csalad012. Kérem, tegye nyilvánossá, egyértelművé a személyes erkölcsi értékrendjét (nem a hivatalos párt programot) és mondja el nekünk, akiknek az újraválasztásához a bizalmát kéri, hogy:
a, mi a személyes véleménye a homoszexualitásról?
b, mi a személyes véleménye a pedofíliáról?
c, mi a személyes véleménye a pártján belüli, párttársai által elkövetett
homoszexualitásról?
d, mi a személyes véleménye, a pártján belüli, párttársai által elkövetett
pedofíliáról ?
3. Kérem nyilatkozzon arról is, hogy az Ön személyes véleménye szerint, a FIDESZ/KDNP által meghirdetett, „családokat” védő program alatt mit kell érteni? Az Ön személyes véleménye szerint mit jelent a családok fontossága, ebbe beletartozik-e a házastársi hűség, ami egyébként a keresztény hit szerint a családok egységének az egyik alapja, ami egy nélkülözhetetlen feltétel a gyermekek harmonikus felnevelődése szempontjából is?
4. Ha igaz ez a hír, akkor ezek után Ön hívő, keresztény embernek tartja-e magát, illetve, ha igen, akkor egyáltalán mit jelent az Ön számára kereszténynek lenni, hiszen a hívő szó egyik jelentése a hűség (pisztisz)?
5. És legvégül, ha ez a hír igaz, akkor Ön, egy házasságtörő emberként, méltónak tartja-e magát arra, hogy mint követendő példakép, egy nemzet életére vonatkozóan döntéseket hozzon?
Válaszát és az olvasóknak szánt tájékoztatását tisztelettel várva

Vác, 2022. 03. 19. Vácivilág.hu

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia