Lemond a váci képviselőtestület?!

varoshaza Hiteltelenné váltak!

 

 

 

 

 

VÁDIRAT a Matkovich rezsim ellen

Önkormányzati ciklus közepén vagyunk és szembesülnünk kell az igen brutális tényekkel.
COVID és ellenzéki önkormányzati helyzet sok településen van országunkban, mégse süllyedtek olyan mélyre, mint Vác.
Nincs gazdája városunknak, a kosz, a szemét,a rendetlenség folyamatosan jelen van, ebek harmincadjára jutottunk.
Kiáltó a politikai és szakmai hozzáértés hiánya, fejlesztési lehetőségeinket elpuskázzák, csúcsra jár a korrupció. Zéró tolerancia csak az ellentmondókkal szemben van.
Váci nácikkal és közpénz tolvajokkal fémjelzett,okirat hamisítással,választási csalással létre hozott frakciójuk minden tagja hiteltelenné vált, morális romlásuk megállíthatatlan.
A helyi demokrácia leépült, csak a betegesen túlburjánzó Matkovich ego diktatúrája működik, amit vezetés címszóval adnak el. A valós vezetési és önkormányzati teljesítmény helyett szómágia működik, hazugság áradat formájában.
Vác jövője érdekében véget kell vetni e szégyenteljes helyzetnek. Ahol gyerek erőszakolásról, idősek rugdosásáról álmodozó tagja is van a többségi frakciónak-akitől nem határolódnak el-ez már városunk közössége számára vállalhatatlan.

 mondjon le


Javaslom a városért felelősséget érző képviselő társaimnak, hogy adjunk lehetőséget egy jobb és tisztességes váci jövőnek, és oszlassuk fel ezt a lejáratódott testületet!

Határozati javaslat

Vác város képviselő-testülete a 2011.éviCLXXXIX.tv.55.§(1)alapján kimondja feloszlatását.
Határidő: azonnal
Felelős: polgármester

"Tisztelt Olvasóink!

A mellékelt előterjesztésben-megalapozott indoklással-Csereklye Károly képviselő úr indítványt tesz a képviselő testületnek, hogy oszlassa fel magát, hogy lemossa magáról az összefogás frakció tagjai által felhalmozott gyalázatot,s ezzel lehetővé válhat egy tisztességes jövő építése.
Várható lesz, hogy a kialakult helyzetért felelősek, nem mernek szembenézni tetteikkel, s gyáván nem veszik napirendre ezt a javaslatot sem, ahogy a korábbi korrupciós foglalkoztatással kapcsolatos Csereklye Károlyi javaslattal tették, melyet azóta is minden ülésre újra és újra beterjeszt a képviselő úr.
Kérjük kísérjék figyelemmel a javaslat sorsát, tartalmát terjesszék és osszák meg,mert érvényre juttatása lehet csak megoldás arra, hogy Vác kitörjön ellehetetlenült helyzetéből."

Szerkesztőség

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia