Matkovichnál baj van a toronyban?

matkooregszik Hadüzenet a Városházának!

 

 

Nem vagyunk orvosok, így erre az kérdésre mi nem válaszolhatunk. Olvasóinkra bízzuk ennek a megítélését, jelenlegi cikkünkben pusztán a vitathatatlan tényeket soroljuk fel. Most azzal a kérdéssel, hogy van-e alapja egy olyan embernek erkölcsi kérdésekről prédikálni, polgármesterként funkcionálni, aki a pályafutását román cégtemetőben elsüllyesztett vállalkozásával alapozta meg, nem foglalkozunk, leváltása után az elszámoláskor alaposan át kell nézni a kasszát, sok mindenre választ foguk kapni.

Most csak összefoglaljuk az elmúlt időben napvilágra került adatokat bizalmi embereiről, társairól, azt gondoljuk, ezek alapján meglehetősen tiszta képet kaphatunk. A teljesség igénye nélkül írunk, azokat a képviselőket vesszük górcső alá, akiknek a nevéhez egyértelműen olyan dolgok fűződnek, mely tökéletesen méltatlan a jelenlegi beosztásukhoz.

Kiss Zsolt, első számú alpolgármestere. Mint köztudott, rendőrségi eljárás folyik az MSZP-s pártpénzek eltulajdonítása miatt, a bűncselekmény az ő megyei irodavezetői időszaka alatt történt. Az ügy a mai napig folyamatban van, és biztosak lehetnek benne, hogy mindaddig nem fejeződik be, amíg a történtek teljes körű tisztázásra nem kerülnek. Azok a volt városi elnökök, akiknek az aláírását a tolvaj odahamisította a bizonylatokra, a végsőkig elszántak ebben a tekintetben, jelenleg a hatóságok végzik a munkájukat! Azzal sem árulunk el titkot, ha elmondjuk olvasóinknak, hogy az önkormányzati beruházások túlárazásával kapcsolatban több információt kaptunk, amelyeket mi nem tudunk ellenőrizni, ezért a rendőrség rendelkezésére bocsájtjuk, ha az eljárások abba a stádiumba jutnak. Hosszú vizsgálatoknak nézünk elébe, jelenleg Matkovich úgy gondolja, a kassza kulcsa a lehető legjobb helyen van. Saját döntése, bármi kiderül, ő az első számú felelős!

Inotay Gergely alpolgármester. Ellenzéki országgyűlési képviselőjelölt, aki a Jobbik frakcióba kíván beülni győzelme esetén. Mindezt úgy teszi, mintha semmiről sem tudna, ami körülötte zajlik (persze ezzel nincs egyedül). Volt hitoktatóként nem reagál a náci ügyekre, és a kislányok megerőszakolását és megölését vágyálmaikban vizionáló, jobbikos képviselőtársaira sem. Azt, hogy ezt miképpen gondolja, nem tudjuk, véleményünk szerint előjön ez még a kampányban, csak megindokolja majd valami ködös eszmefuttatással. Vagy még arra sem telik, az viszont biztos, hogy hallgatásával az egész ellenzéki oldalt lejáratja.

Ferjancsics László, a harmadik számú alpolgármester. Az ő funkcióját semmi nem indokolja azon kívül, hogy Matkovichnak ki kellett fizetnie hűbéresi jutalmát, teszi ezt persze a város pénzéből. A helyi politikai élet újkori történelmének véleményünk szerint legvisszataszítóbb figurájáról, a 30 milliós csúszópénzt a zsebébe követelő Velencei-tavi Pénzhiénáról most nem kell hosszan írnunk. Munkaköri leírás nélkül élősködik a városi kasszán, árgus szemmel figyelve a számára adódó lehetőségeket. Pitiáner alak, szerkesztőségünk róla kapja a legtöbb információt, ezek mennyisége miatt elmondhatjuk, hogy a város lakóinak egyöntetű utálata kíséri. De bírja Matkovich kényszerbizalmát, pedig Inotay általunk vizionált bukásának a legnagyobb okozója. Hiába próbál háttérben maradni, mindenkori beteges árulási kényszere saját pozíciója érdekében nyomon követhető. Valakinek szeretnénk megköszönni a Fehér Zsoltos anyagokat, van tippjük, kinél tegyük?

Elérkeztünk az emberi kapcsolatok bizottságának elnökéhez, Fehér „Zsizsik” Zsolthoz. A közelmúltban napvilágra került adatok alapján, 24 éves felnőtt emberként kislányok megerőszakolásáról, meggyilkolásáról majd újbóli megbecstelenítéséről vizionált az általa szerkesztett lapban. Ugyanitt népszerűsíti fekáliából készült receptjeit, és teszi közzé a maszturbációiról szóló híreit is. Élteti a náci diktatúrát, fiatalkori írásaiért egyetlen szóval sem kért még bocsánatot, érvényes ez a váci náci ügyben kirobbant botrányára is. A lányos apák nagy kedvence lett, szerintünk idővel lesz ennek is böjtje, de ő úgy gondolja, megy minden tovább a maga útján. Rossz hírünk van számára, ez nem így lesz. Emberi kapcsolatok bizottságának tagjai, és a többi képviselő, észnél vannak maguk egyáltalán, nem érzik a problémát, nem gondolják, hogy lépni kellene valamit!?

Párttársa, Tótváradi-Nagy Bence legalább a bocsánatkérést megtette korábbi nézeteiért, az újonnan kirobbant Fehér Zsolt féle recskázós, gyilkolászós, fekáliaevős történetektől azonban ő sem határolódik el, pedig saját elvtársáról van szó. Ha nácizása idejére még ráfoghatjuk, hogy kis hülyegyerek volt, most azonban ez már nem érvényes! Meglátjuk, megunja-e a vele való foglalkozást, vagy emberi útra tér, mi ráérünk. Ő talán még nem teljesen elveszett, ehhez azonban gyökeres változáson kell átmennie. Ha erősebb nála a csürhéhez való tartozás érzése, mint az emberi tisztesség, neki is harangoztak.

A harmadik jobbikos, Kászonyi Károly, véleményünk szerint egy semmihez sem értő, ciklusokon át élősködő, a mindenkori hatalmat pénzért kiszolgáló személy. Felügyelőbizottsági tevékenységeivel hamarosan foglalkozunk. Folyamatosan lapít, mint Zsizsik étel-alapanyaga a fűben.

Rozmaring Sándor, a mindenhez is értő, a város pénzén élősködő polihisztor. Jelentéktelen figura, időnként, hogy megszolgálja busás jövedelmét megszólal, ekkor szánalommal vegyes csodálkozással tekintünk rá. Talán van még benne tisztesség, ezért nem szálltunk rá, de természetesen ő is némasági fogadalmat tett frakciótársai vállalhatatlan ügyeivel kapcsolatban.

Molnár Nándorral ez idáig semmi bajunk nem volt, azonban az elmúlt héten, Csereklye Károlyon keresztül megfenyegette szerkesztőségünk egy munkatársát, amit természetesen nem hagyhatunk szó nélkül! De, mint frakciójuk általunk legnormálisabbnak tartott, kivételesen munkájához is értő tagját kérjük, hogy ígéretének megfelelően, egy személyes megbeszélés keretein belül, minden érintett részvételével, emberi módon tisztázzák a helyzetet! Reméljük, egy hatalmas félreértés volt, mert nem szeretnénk, hogy ő is Bestiáriumi rovatunk állandó szereplője legyen!

Minden további képviselőnek arra hívjuk fel a figyelmét, hogy amennyiben továbbra is normálisnak tartják, és nem kifogásolják az elmúlt időszakban történteket, őket is a nyilvános maszturbációhívő, fekáliaevő, gyermekgyilkosságokról, és kislányok megerőszakolásáról ábrándozók táborába kell sorolnunk! Legjobb lenne, ha a hölgyek és az urak egyszer és mindenkorra megértenék azt, hogy a VáciVilág pont az teszi, amit az elmúlt időszakban láttak tőle, az igazság kíméletlen, kompromisszumtól mentes feltárását, itt és most pedig ez fokozottan érvényes! Megfélemlítésünkre tett próbálkozások teljesen feleslegesek, minden ilyen tevékenység csak olaj a tűzre!

Nekünk teljesen mindegy, hogy mi az önök saját, egyéni érdekeiktől befolyásolt véleménye a közelmúlt ügyeiről, ez abszolút hidegen hagy minket! Önök képviselők, papírforma szerint a város lelkiismeretén őrködő, lakóhelyünk életét irányító személyek, így csak olyan véleményt alkothatnak, ami az évezredes emberi normáknak megfelelő! Nem azt követeljük önöktől, hogy politikai meggyőződésükkel ellentétes nyilatkozatokat tegyenek, hanem azt, hogy a társadalmi együttélés szabályait sokszorosan megsértő megnyilvánulásokat, és az ezeket hangoztató képviselőket taszítsák ki maguk közül! Nem érdekel minket az „egység” meg a szavazati arány duma, ha többségüket meggyilkolt gyermekek szexuális megbecstelenítéséről ábrándozó képviselőkkel biztosítják, valóságos háborús állapot fog uralkodni a képviselő-testület és a VáciVilág között! A hallgatás tilalma persze mindenkire vonatkozik, frakcióktól és politikai beállítottságtól függetlenül, ez a város lakosságának alapvető elvárása is!

Ismételten felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az olyan alakokat, akik pedofíliáról, kislányok megerőszakolásáról, meggyilkolásukról, majd holttestük újbóli megbecstelenítéséről ábrándoznak, még a méltán gyűlölt, (néhányuk által azonban magasztalt) Gestapo is azonnal kivégezte volna! Önök azonban hallgatnak, annak ellenére, hogy több olyan képviselő is van, akinek szintén van leánygyermeke! Árulják már el, maguk senkiháziak, hogyan higgyék el a polgárok, hogy megvédik gyermekeiket, ha még a saját gyermekük becsületéért sem állnak ki?

Elküldtük tehát „hadüzenetünket”. Eldönthetik érdemi intézkedéseket tesznek, vagy a VáciVilág több tízezres olvasótábora hónapok múlva is a képviselő-testület erkölcsi tartásának mélységeivel fog szembesülni, természetesen a ránk jellemző, szókimondó stílusban. És ez ellen önök az égvilágon semmit sem tudnak tenni, úgy is mondhatnánk, tehetnek egy szívességet!

Matkovich Ilona pedig töretlen kedvvel folytatja a vasárnapi mesedélutánokat az idilli kisvárosról, ahol minden a legnagyobb rendben. Szemét nincs, az utak épülnek, a madarak csicseregnek, a patkányok ki vannak tiltva a városból, meg egyébként is, a kormány szemétláda, de a testület az aztán hiba nélküli! Meg most jön a tavasz is, ki lehet ülni a családi vendéglő teraszára, szemlélgetni a boldogan sétáló polgárokat, akik mind hálásan integetnek a pihengető polgármesternek, mint Rákosinak a felvonuló tömeg! Ínyencségként szerepelni fog esetleg az étlapon „a Zsizsik-féle bárányborda barnamártással”, vagy hétvégenként pörköltbe való nőt darabol fel a képviselő úr? Jó étvágyat!

Lehetséges, hogy mi képzelődünk, vagy élünk egy másik világban, ahol nincs is Zsizsik, nincs Pénzhiéna és társai, nem írnak kislánygyilkosságokról, nem fekália a reggeli menü, és nincsenek is nácik? Nem is arról van szó, hogy egy frakciónak álcázott rablóbanda lekaszálja azt, amit még tud erről a városról? Itt valaki nagyon hülye, és attól tartunk, nem mi vagyunk azok!

Olvasóink tehát döntsék el, valóban gond van-e a toronyban, vagy egy, a hatalmát betegesen féltő, a polgármesterségre emberileg és erkölcsileg tökéletesen alkalmatlan személyiség tébolyult táncát láthatjuk, a közpénzért betegesen rettegő képviselő-testületével fűszerezve? Kérjük, most már ne hallgassanak Önök sem!

matkotorony

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia