ÓRIÁSI SZENZÁCIÓ, HATALMAS ÖRÖMHÍR

oklevelleg ÓRIÁSI SZENZÁCIÓ, HATALMAS ÖRÖMHÍR

 

 

Vác Város Képviselőtestületének és Önkormányzatának „a Legmegbízhatóbb Hírforrás” című díját, kétéves munkássága alapján, a VÁCIVILÁG.HU kapta ......

oklevelleg

Talán sokakat meglep, de Vác Város Képviselő-testületének és Önkormányzatának „a legmegbízhatóbb hírforrás” című díját, kétéves munkássága alapján, a VÁCIVILÁG.HU kapta volna meg, ha ilyen díjat, a város lakói korrekt és bátor tájékoztatásának ösztönzésére, a T. Képviselőtestület alapított volna.
Persze ilyet nem tettek, és nem véletlenül! Ugyanis ebben az esetben, a már havi 20 ezres olvasottsággal rendelkező cikkeinknek saját maguk is reklámot csináltak volna, ami érthetően nem áll szándékukban, annak ellenére sem, hogy ők maguk is lelkes (ez nem az a Lelkes, aki Matkovich volt férjeként szerepelt a NAV adósok listáján), és elkötelezett olvasóink között vannak. Igaz, annak azért nem nagyon örülnek, hogy mások is, sok-sok ezren, a Vácivilág.hu cikkeit olvasva rendszeres tájékoztatást kapnak, a város (méltatlan) vezetőinek, sokszor Btk.-s kategóriába tartozó, de szinte minden esetben becstelen és tisztességtelen dolgairól.
Olvasóink részére mellékeljük az utóbbi egy hónap látogatottságáról készült, dátum szerinti képernyőfotókat. A számláló oldalunkon bárki számára megtalálható, lapunk 10 évvel ezelőtti létrehozásától folyamatosan dolgozik. Ez kizárólag a weboldalra vonatkozik, Facebook nézettségünket nem mérjük, fizető hirdetést elvből nem teszünk közzé! Ebből az adatból kiolvasható, hogy látogatottságunk egymagában több, mint az összes többi Matkovich-média együttvéve.

kepernyofoto
Viszont, amint ezt volt újságírónk, Ilonka és a szintén „komoly” újságírói vénákkal rendelkező kollégája, Fehér „Zsizsik” Zsolt (VÁCI ANONYMUS) is tudja, (vagy legalábbis tudniuk kellene), hogy a hiteles újságírás nem a valóságot nélkülöző, vagy azzal épp ellentétes félrevezető mesékről, esetleg a horrorisztikus, „hogyan és hol erőszakoljunk meg kisgyerekeket” című vágyálmaik alpári elbeszéléséről kellene, hogy szóljon, hanem a tények egyszerű, mindenki által érthető elmondásáról.
És a Vácivilág ezt teszi. A mesék világát mellőzve tárja a Tisztelt Olvasói elé a váci képviselők erkölcsi, szellemi állapotának „lehet, van még mélyebbre?” jellegű romlottságát. Igaz, sajnos ezen romlottság igazolásához nincs is szükség eltúlzó, a tényeket megmásító és kiszínező mesékre, hiszen önmagában az ezen írásokban megjelenő csupasz tények lebutítva is, (lásd pl. az Inotay által pártfogolt Fehér „Zsizsik” Zsolt irodalmi munkásságát) fekete-fehér kiadásban is felülírják sok-sok hollywoodi horrorfilm készítő fantáziáját, képzeletvilágát. Ezek után és ehhez képest már érthető, hogy számukra, az általuk elkövetett köztörvényes bűncselekményekkel történő hatalomszerzés, választási csalás már szinte egy említésre sem méltó, napi rutingyakorlatnak számít.
De magáról a díjról beszélnénk pár szóban.
Szerkesztőségünk egyöntetű állásfoglalása, hogy ha ilyen díj létezne, akkor ezt más nem is kaphatná meg! Ezt igazolja, hogy miközben más, hasonló hírportál folyamatosan bíróságra jár, saját elmondásuk szerint sokszor szinte még egy vesszőhibáért is, addig a VáciVilág cikkeiben leírt és elmondott tényállításokban még csak egy fűszálnyi hibát, eltérést, vagy valótlanságot sem tudnak találni a nemcsak szorgalmas, de kritikus, hibakereső szemmel olvasó képviselőink sem!
Pedig rendszeresen az ő csalásaikat, becstelenségeiket tárgyaljuk ki, mutatjuk be tényszerűen. És hát persze, amint ez egy pártfüggetlen, pártatlan hírportálhoz illik, rendszeresen írunk a sajnos örökzöld témánkról, a sikkasztásban is világbajnok Pető Tibi és csapatának stiklijeiről, munkásságáról is.
Ezen írásokban megjelenő állítások valóságtartalmát pedig mi sem igazolja jobban, mint a velünk szemben elmaradó helyreigazítási, vagy becsületsértési perek hiánya.
Tehát tisztelt Olvasóink! Az a tény, hogy a mai napig, miközben a városunkban történt sok-sok százmilliós csalásokról, választási csalásokról adtunk hírt, sokszor konkrétan megnevezve az elkövetőket és a cselekedeteiket is, (és a jövőben is ezt szándékozunk tenni), ennek ellenére, az írásainkban megnevezett személyek közül mégsem, senkinek sem jutott eszébe, hogy ezek miatt akár csak egy, helyreigazítást is kért volna a szerkesztőségünktől! Ez a tény pedig egyértelműen igazolja, bizonyítja hírportálunk szavahihetőségét, hitelességét és az igazmondás felé való elköteleződését.
Ennek alapján minden múltbeli és jövőbeli állításunkról is bátran elfogadhatják, hogy az egyértelműen bizonyított, senki által nem vitatható tényeken alapul!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia