Krónikus pelenka hiány előtt állunk?

pelenak1 Krónikus pelenka hiány előtt állunk?

 Eltűnt az összes XXL-s pelenka Vácott?

 

Bomba hír!

 

pelenak1Információink szerint (egyelőre okiratokkal még nem bizonyítottan), a 2022. februári rendkívüli közgyűlést követően valakik, szinte az összes XXL méretű pelenkát felvásárolták városunkban!

Oknyomozóink azonnal igyekeztek utánajárni az eseményeknek és kideríteni, hogy mi is állhat ezen hirtelen, a zuhanyhírekben megjelenő felvásárlás mögött?
A szálak, önkormányzati forrásainknak köszönhetően, Matkovich Ilona azon, a testületi ülés nem hivatalos részében elhangzott kinyilatkoztatásához voltak visszavezethetőek, amikor is Ilonka megbízta Molnár Nándor képviselőtársát szerkesztőségünk egyik munkatársának megrendszabályozásával! Molnár képviselő úr azonnal a tettek mezejére is lépett, és Csereklye Károly úron keresztül, habzó szájjal meg is üzente munkatársunk, Nagy Péter úr számára a hadat, amely szerint reszkess, vége a korábbi barátságunknak, most Ilonka parancsára ki foglak csinálni, véged van!!!!
Így első körben, logikus feltevés alapján, az oknyomozók azt vizsgálták, vajon az üzenet címzettjénél növekedett-e meg, a kapott hadüzenet hatására a csatornadíj, de erre utaló jelet nem találtak, kollégánk továbbra is remek egészségnek örvend, ezért tovább folyt a kutakodás, az ok-okozati összefüggések felderítése.
Munkatársaink, a szokatlan jelenség megértése érdekében több más nyomon is elindultak, de azok mindegyike ugyanerre az ominózus megbízatásra, és megfenyegetésre vezetett vissza.
Ezek után nem maradt más, csak az egyértelmű végkövetkeztetés levonása. Valakik, mások, a hadat üzenők saját táborából, akik hallhatták ezt a bohókás üzenetet, lettek rosszul az előttük álló napok rettenetére gondolva, és ezért kezdte el kerülgeti őket visszatartóztathatatlanul a gyomorgörcs! Fotósunknak sikerült megörökíteni a várakozásnak azt a pillanatát, amikor a hírhozó képviselő úr szembesült azzal, hogy hamarosan bekerül a Bestiáriumba, így elkapta a hasmars! Társai is türelmetlenül vártak a sorukra! A Recskabonobo a tétlenség perceit természetesen igyekezett itt is hasznosan eltölteni, kedvenc időtöltésének hódolva!

pelenka2

Mindenesetre, kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Ui: hasonlóan érdekes, és nehezen megmagyarázható jelenség történt akkor is, amikor a váci labdarúgók önkormányzati támogatásának elszámolásában, bár női csapatuk nem volt, mégis a tampon, mint a focisták számára nélkülözhetetlen és a támogatásból indokoltan vásárolt segédeszköz megjelent. Vajon ők ezt mire és miért használhatták?

pelenka3 

Megjegyzés: Az ezzel is kapcsolatos, akkori közadatkérésünkre, a mostani gyakorlathoz is hasonlóan, választ a mai napig nem kaptunk.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia