Botrány lesz a váci Városházán!

cipoveres Meg is hirdetjük!

 

Úgy látjuk, a magát Ferjancsics Lászlónak is nevező Pénzhiéna nem bír magával! Sajtó megjelenéseiben állítólagos eredményeit hangoztatva próbálja polírozgatni már nyomaiban sem létező tekintélyét, mást meg persze kritizál, mert az nem tűri a városi közpénzlopást!

Abba most nem merülünk bele, hogy amivel a 2019 utáni ciklusban henceg, azok nagyrészt önkormányzati pénzbe nem kerülő, maximum hangulatjavító intézkedések (buszmenetrend változtatása, teherautók kitiltása stb.), de egy olyan valakitől, aki ezért a látszat tevékenységért havonta súlyos összegeket markol fel a közösből, mindenféleképpen hiteltelen próbálkozás. Undorító, hogy azzal veri a mellét, ami a kötelessége lenne! Valahogy nem halljuk az orvosokat dicsekedni arról, hogy mennyi életet mentenek meg, vagy a szülésznőket, hogy számtalan babát segítenek a világra. Persze ők nem szenvednek hatalmi tébolyban, mint a közpénzért remegő városi foltos.

De világosítsuk meg más oldalról is a témát: Sztálin elvitte a Szovjetuniót a faekétől az atomrakétáig. Hitler autópályákat épített, és a fasizmus hatalomra kerülése után millióknak adott munkát. Mégis, a történelem helyére tette mindkettőt.

Pont ugyanúgy, ahogy helyére fogja tenni Ferjancsics Lászlónak, a városon élősködő Pénzhiénának a közéleti szerepét is. A cselekvő városatyáról sugalmazott kép üres duma, bármit is tesz a foltos, rá már úgy fognak emlékezni, mint a rendszerváltás utáni váci politikai élet legkorruptabb képviselőjére, a 30 milliós Velencei-tavi Pénzhiénára. A lapunk által ismertetett történetnek a valóságát ez a nyálas pénznyelő soha egyetlen szóval nem vonta kétségbe, pedig úgy mennénk már a bíróságra a bizonyítékainkkal! Persze tudja, hogy már el is bukta az ügyet, ezért inkább lapítani próbál.

Valóban, Csereklye Károly felindultságában verte az asztalt, mert azt látja, hogy képviselőtársai továbbra is a város pénzén akarnak élősködni. Ő ismét beadta a Pénzhiéna és társai önkormányzati pénzszivattyúzásait megakadályozó javaslatát, melynek leszavazása után történt a kifogásolt esemény. Csereklye Károly verte az asztalt, kiabált is, de sosem kért egyetlen fillért sem a zsebébe egy önkormányzati ingatlan értékesítése után, mint Ferjancsics László! Nem akar a város pénzén élősködni, mint az Összefogás frakció tagjainak túlnyomó része!

A Pénzhiéna mindezt tudva megint nem bírja befogni a pofáját, ismét ugat. Azt gondolja, képviselőtársa szintet lépett. Rossz hírünk van számodra foltos, lépünk mi még magasabbra is! Értjük mi, meg kell akadályozni a pénzlenyúlásokról szóló szavazást, hogy utána az érintett, hálás képviselők akadályozzák meg az esetleg a Pénzhiéna ellen irányuló napirendi pontok tárgyalását. De ennek vonzatában engedtessék meg már nekünk az a vélemény, hogy egy képviselő-testületnek nem egy bűnbandaként kellene működni!

Arra gondoltunk - és itt kérjük olvasóinkat, ha van jobb ötletük jelezzék -, hogy megkérjük Csereklye Károlyt, hogy legközelebb a cipőjével verje az asztalt, mint Hruscsov az ENSZ közgyűlésen! Ez komoly hírértékkel bír, tehát előtte meghívjuk még az országos sajtót is! Figyelemfelkeltő látványosságnak szánjuk, és biztosak vagyunk benne, nem a média fiókjainak a mélyén fog landolni egy olyan invitálás, ami egy ilyen akciót ígér.

cipoveres

A kiváltó ok pedig annak a napirendi pontnak a leszavazása lehet, ahol a Pénzhiéna korrupciós kísérletét kivizsgáló bizottság létrehozását fogja javasolni a képviselő úr. Hiszen egy képviselőnek akkor is erkölcsi tartással és felelőséggel kell rendelkeznie, ha ennek büntetőjogi vonzata már nincs! Gondoljunk a D-209, és az évtizedek után napvilágra került más ilyen jellegű ügyekre, mindenhol legalább odáig eljutottunk, hogy az elkövető beismerte tettét, többen bocsánatot is kértek! Pokorni Zoltán annak idején azért mondott le, mert az apja együttműködött az egykori állambiztonsági szolgálattal. Saját maga, a foltos is évtizedekkel ezelőtt elhangzott káromkodásokkal érvel, ha valakit támadni akar (pedig azok az emberek sem kértek 30 milliót a zsebükbe), lássuk, saját balhéjával kapcsolatban mennyire következetes! A tanúk készen állnak, bizonyítékok betárazva, tökéletesen tiszta képet kaphatunk!

Győződjünk meg róla, mekkora erkölcsi tartása van a Ferjancsics Lászlónak, megszavazza-e ezt a vizsgálatot? Kíváncsiak vagyunk arra is, mit lép a többi képviselő! Jegyzőnő (avagy a Svindlityúk) vajon ismét kitalál-e valamit, miért nem lehet ezt napirendre tűzni? Jövőre jön a kampány, lássuk már tisztán, kik beszélnek majd itt nekünk erkölcsi kérdésekről!

Folytatjuk.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia