Kiss Zsolt ártatlan? Az ügyészség NEM ezt írta!

lopomanok "Harcolni fogunk egyre növekvő bizalommal és növekvő erővel..."

 

Magunkhoz képest szokatlanul normális stílusban írjuk mai cikkünket, a mondanivaló fontossága miatt.

A város ismét meg van vezetve. Kiss Zsolt teleharsogta a médiát ártatlanságát hangoztatva, és természetesen ismét azokat mocskolva, akiknek aláírását az ő irodavezetése alatt hamisították rá nagy összegű pénzfelvételi bizonylatokra. A dolgot úgy állítja be, hogy bebizonyosodott ártatlansága, mindenki más csak piszkos rágalmazó. Pedig korántsem erről szól a történet.

Először is kihangsúlyozzuk, hogy az ügy nem ért véget, folyamatban van! Annyi történt, hogy Kiss Zsolt gyanúsítását az ügy jelenlegi stádiumában az ügyészség nem tartotta megalapozottnak. Ezt természetesen nem vonhatjuk kétségbe, és bízunk benne, hamarosan tisztábban lehet látni, ki a felelős a bűncselekményért, és minden bizonnyal megtörténik az újabb gyanúsítás. Mert bizony a bűncselekmény megtörtént, és továbbra sincs válasz arra, hogy ki az elkövető! A rendőrség a nyomozás bizonyos szakaszában azt vélelmezte Kiss Zsolt, ezért meg is gyanúsította, az ügyészség pedig úgy gondolta, gyűjtsenek még bizonyítékokat, mert számukra a vádemeléshez ez kevés lenne. Ennyi a történet, nem több. Kihangsúlyozzuk, hogy információink szerint az ügyészség nem, tehát NEM azt írta, hogy Kiss Zsolt nem bűnös.

Az igazságnak ki kell derülnie! Biztosak vagyunk benne, hogy a rendőrség tisztességesen teszi a dolgát, talán még újabb bizonyítékok is előkerülhetnek. Balgaság lenne feltételezni, hogy a több tucatnyi volt MSZP elnök le fogja nyelni azt a békát, hogy vegyék tudomásul, akárki akármikor vehet fel pénzt az ő nevükben!

Azt az esti mesét meg hagyjuk, hogy a Kiss Zsolt irodavezetése alatti időszakban bizonyos rossz szándékú lopómanók Kiss Zsolt tudta nélkül belopakodtak a székházba, elcsenték a páncélszekrény kulcsát, aláírták a bizonylatokat és elvitték a pénzt. Aztán utána ugyanezen kis manók éveken át azon dolgoztak, hogy senki ne csináljon ügyet a történtekből!

Azonban figyelnünk is kell ám, mert ha így volt, még az is lehet, hogy ezek a kis szörnyek a váci Városházára is követték Kiss Zsoltot! Így azt gondoljuk, időnként nagyon körül kell nézni a kassza környékén, pláne, hogy a Pénzhiéna is ott ólálkodik! De talán még róla is kiderülhet, hogy nem 30 milliót kért a zsebébe a Velencei-tavi találkozón, hanem egyenesen be akart fizetni ennyit saját pénzéből a város kasszájába!

Számunkra visszataszító, ha egy tolvaj azzal veri a mellét, hogy ügyesen lopott. Az, hogy Kiss Zsolt esetében miről van szó, hamar kiderül. Ne feledjük: pénz eltűnt, aláírások hamisak. Az összes többi süket duma.

Az viszont nem süket duma, hogy Kiss Zsolt és csapata kommunikációjában totális, mindent elsöprő háborút hirdetett mindenki ellen, aki az igazságát keresi. De hát volt már ilyen a történelemben. Mi pedig kénytelenek vagyunk felidézni Churchill beszédét, aki akarja, vonja le a következtetéseket:

"Harcolni fogunk a tengereken és óceánokon, harcolni fogunk egyre növekvő bizalommal és növekvő erővel a levegőben, megvédjük szigetünket, bármibe kerüljön, harcolni fogunk a partokon, harcolni fogunk a leszállópályákon, harcolni fogunk a mezőkön és az utcákon, harcolni fogunk a hegyekben; sohasem adjuk meg magunkat."

Harcolni fogunk a pártpénztolvaj ellen, és mindaddig, amíg a számlahamisító személye egyértelműen, bizonyíthatóan ki nem derül (nekünk mindössze egyetlen tippünk van), Kiss Zsolt marad ugyanaz, aki eddig is volt, a Krajcárkeselyű.

Mai képünkön odatettük mellé azért azokat az elvetemült lopómanókat is (de képzeljék, még olyan is volt a szerkesztőségben aki képviselőket rakott volna oda manójelmezben), szóljon, aki ilyeneket vesz észre!

lopomanok

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia