Kedves Fer Jancsi, ali(j)as Pénzhiéna. Ebbe pofázz bele!

penzhiena11 Böfögött valamit a Pénzhiéna.

 

 

A város Pénzhiénája böfögött egyet saját oldalán, melynek természetesen nincs felelős kiadója, így folytatva több évtizedes gyakorlatát, a háttérből gyalázkodhat. Hiába, gyáva egy szerzet ez a foltos. Persze ha fogható lenne sem pereskednénk, kényelmesebb mosolyogva nézni a pánikban lévő nyálas pénznyelő szánalmas vergődését. Inkább játékra hívnánk kedves Olvasóinkat, hiszen a vidámság mindig jót tesz az embernek.

Kezdjük is el, szokásunkhoz híven minden mondatát ízekre szedjük, mire a végére érünk, ki is találunk neki valami kedvességet, amin tovább idegeskedhet.

Meg is szólítjuk. Kezdjük hát, Pénzhiéna!

Stílusod a szokásos, amiből azonnal látszik, hogy a VáciVilág valóban jól látja: te a magadról terjesztett kommunikációs csodacsatár személye helyett egy igazi, semmihez sem értő dilettáns lúzer vagy. Az értelmetlen, egyetlen konkrétum nélküli vagdalkozást a következőképpen kezded:

„Miközben zajlik az ellenzéki előválasztás, Vácon vannak olyanok – és általuk kitalált szervezetek –, akik magukat ellenzékinek próbálják mutatni. Az egyik ilyen, a magát „Váci Szívvel”-nek nevező mozgalom fontosnak találta közölni, hogy nem támogatja a több párt által indított aspiránst, Inotay Gergelyt.”

Hű, micsoda kinyilatkoztatás! Határozott felütés, ellentmondást nem tűrő tényközlés. Csak éppen minden szava hazugság.

Hol olvastál olyat te egyszerű lélek, hogy a Váci Szívvel bárkit is támogat? Szervezetileg ez egyébként is lehetetlen, hiszen mint köztudott, konzervatív értékrendűek is vannak a tagjaik között. Azt mondták, számukra teljesen elfogadható, hogy baloldali értékrendű tagjaik egy esélyes ellenzéki jelölt sikeréért dolgozzanak (a konzervatívak meg persze azért, akikért ők akarnak). Náluk belefér az, hogy különböző felfogású emberek legyenek egy csapatban a város érdekében.

Más olyan szervezet is volt már a városban, mely nem pártalapon kezdett szervezkedni, talán még te is fel tudod idézni egytekervényes agyaddal a Szavad létrehozását, mely, mint köztudott, saját főnököd szervezete. Az pedig, hogy a Váci Szívvel nem tartja hitelesnek (elsősorban miattad) a szóban forgó jelöltet, lehessen már a saját döntésük!

Mi magunkat is tudjuk korrigálni, és ahogy az előző mondatokat leírtuk, már sejtettük is, hogy hibáztunk. Hiszen te képtelen vagy azt a szóösszetételt értelmezni, hogy a „város érdekében”. Sokszor gondolunk arra, jól esne neked, ha az önkormányzatot sem úgy hívnák, hanem egész egyszerűen az lenne a neve, hogy „Lacikonyha”, ahol neked zabálni adnak. Ezért, a jövőben, ha rólad, a Pénzhiénáról írunk, az önkormányzatot mindig így fogjuk nevezni. Csináltunk is róla neked képet!

„Ha valakinek, hát bizonyára pont Inotaynak jön a legjobban, hogy a hazudozókból és elítélt bűnözőből álló gittegylet semmiben sem támogatja őt. Ez az a társaság, amelynek szószólója és fő támogatója Nagy Péter, akit a városban korábban „Szentpéterként” emlegettek. Aztán kiderült, hogy nem is annyira szent. A Magyar Nemzet című újságnak pár éve (rabruhában) ő maga számolt be a bűnügyeiről. A lap azon kérdésére, hogy „Voltaképpen hány büntetőügyben érintett?” ezt válaszolta: „Összesen három büntetőeljárásban. Az egyiket már említettem, azért ülök jelenleg a kecskeméti börtönben. Egy másik ítélet marasztalt el csalás miatt, és érintett vagyok egy harmadik ügyben is, amelyben még nem hozott a bíróság jogerős ítéletet.” Aztán arról már az N1TV-nek beszélt Nagy, hogy jogerősen az egyik ügyben két év felfüggesztett börtönt, egy másikban három év letöltendőt kapott.”

Tudod Pénzhiéna, Nagy Péter soha nem titkolta, hogy problémája akadt a törvénnyel. Érdekes, ez a választás előtt nem okozott neked problémát? Mondjuk, akkor még segget nyalni jártál fel a házába. Egyébként a büntetését el is mondta minden interjújában (azt is, hogy nemzetközi bíróság fog dönteni sérelmei alapján), ettől függetlenül te egyetlen szóval sem vontad kétségbe az érdemi mondanivalóját! Tudod, egy bűnügyben akár egy halálraítélt is tehet terhelő vallomást, ha bűncselekményről van tudomása. És neki van a jelek szerint, rólatok. Tehát hol az érdemi cáfolat, foltos?

Ami pedig téged illet tudod, mi a különbség Nagy Péter büntetése és a te ügyed között? Annyi, hogy téged kihúztak a slamasztikából, és ma ezért tud ekkora arcod lenni. De kitaláltunk neked egy meglepetést: ma már ügyvédként dolgozó volt ügyész szakértőnkkel megcsináltatjuk az akkori ügyedre vonatkozó képzeletbeli vádiratot, és nyilvánosságra is hozzuk! Szerintünk óriási ötlet, ha megkifogásolod, sajtóper és valódi tárgyalás lehet belőle, valóságbizonyítással! Rengeteget fogunk rajta röhögni, hidd el. Ja, persze csak mi.

„A börtöntöltelék Nagy Péter mellett a hazugságairól és hőzöngéseiről elhíresült Csereklye Károly is a gittegylet embere. Annak a „mozgalomnak”, amely magát hitelesnek próbálja beállítani, miközben még az egyesületi nyilvántartásokban sem szerepel ilyen nevű szervezet. Mint idén februárban részletesen megírtuk, Csereklye Károly képviselőnek a város költségvetéséhez benyújtott fő javaslata az volt, hogy pont a Nagy család érdekeltségébe tartozó, 700 millióra becsült luxusvillához vezető utcát aszfaltozza le a város közpénzen...”

Ismét Nagy Péter családját emlegeted sokadszorra úgy, hogy a te családodat soha, semmilyen körülmények között senki szóba sem hozta, a veled való vitákba bevonni nem kívánta. Ez nem a mi stílusunk, és továbbra is ezen az úton kívánunk járni. A te utad viszont ezektől a dolgoktól egyre göröngyösebb lesz, ugyanannyira, mint a Nagy Péter házához vezető út, mely Vác legrosszabb útja, és mellékesen még számtalan más család is lakik ott. Egyébként ezt a tendenciát követve ne próbálj saját körzetedbe sem fejlesztést kérni, hiszen, ha megszólalsz, mint képviselő, valakik érdeke szerint jársz el nem, csekély képességű?

És ha már közpénzről van szó: annak a pénznek a negyedéből le is lehetne aszfaltozni a szóban forgó utat, mint amit annak idején te a zsebedbe kértél egy önkormányzati ingatlan értékesítése folytán, a Velencei-tavi korrupciós megbeszéléseden. Csereklye Károly nyíltan javaslatot tett, amit az önkormányzat elfogad, vagy nem fogad el, te kérdezés nélkül el akartad lopni, amit kigondoltál magadnak. Csereklye Károly képviselői jogosultságát gyakorolta, te meg sunyiban az önkormányzat vagyonán akartál élősködni. És még van képed pofázni?

Csak megjegyezzük, az általad említett „gittegylet” elmozdította az uszodai tolvajt, rólad nyilvánosságra hozta korrupciós kísérletedet, és mintha Kiss Zsoltot is meggyanúsították volna. Az indulataid alapján pedig okoznak neked fejfájást, rendesen.

„Ha az elhatárolódási tendencia folytatódik, akkor nem csak a bűnöző szervezete, hanem a Vác Online is hamarosan kijelenti, hogy Inotay Gergelyt nem támogatja, és ezzel még világosabbá válik,
hogy hiteles ellenzéki jelölt Inotay. Bizonyára az ellenzéki előválasztás másik két jelöltje – Juhász Béla és Gyurcsik Ádám – örülne a legjobban, ha a Rétvári Bencéhez köthető mocskolódó oldal, valamint a bűnöző Nagy Péter gittegylete tőlük is elhatárolódna.”

Megint takarózni akarsz, magad köré vonni embereket, akiknek semmi közük sincs a váci mocsokhoz, tehát hozzád, a Pénzhiénához és társadhoz, a Krajcárkeselyűhöz. Be akarsz közéjük férkőzni, nyilatkozol, mintha számítanál még, mint politikus, hogy fontos tényezőnek tűnhess. Reméljük, hogy átlátnak rajtad, mindenki úgy jár jól, ha a lehető legtávolabb tartja magát tőled, te két lábon járó korrupció.

De, hogy tétje legyen a dolognak, teszteljük meg a bátorságodat! Játsszuk most azt, ahányszor kinyitod a szád, mindig szóvá tesszük, kivel van egy csapatban az „általad támogatott” jelölt, kihangsúlyozva Velencei-tavi 30 milliós akciódat, és természetesen társadnak a pártpénzek miatti gyanúsítását. Javasoljuk beszéld meg a jelölttel, jó lesz-e ez neki!

Felőlünk mehet, na, mennyi vér van benne? Igaz, ha ugatsz, most nem a tiéddel vered a csalánt....

A VáciVilág Szerkesztősége

penzhiena11

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia