Hiteltelen ember az, aki egy gyanúsítottal van egy platformon!

hienapart1 A Váci Szívvel Mozgalom közleménye

 

 

Egy héttel ezelőtt, Kiss Zsolt meggyanúsításával kapcsolatos hazudozásai miatt egy felhívást fogalmaztunk meg, mely szerint szeptember 1-jéig várjuk, hogy minden ellenzéki politikai erő, mely komolyan gondolja a választáson való elindulást, határolódjon el Kiss Zsolttól. (Ez természetesen azokra vonatkozik, akikkel eddig kapcsolata volt.)

A Váci Szívvel Mozgalom pártfüggetlen szervezet, egyetlen követelményünk az erkölcsi értékrend szem előtt tartásával a város érdekében végzett munka. Mindkét politikai oldallal szemben fogalmazunk meg kemény kritikákat, jelenleg az előválasztás adja az aktuális témát. Azt gondoljuk, olyan jelöltnek, aki Kiss Zsolt (és természetesen kebelbarátja, Ferjancsics László) személyét a legkisebb mértékben is elfogadja, semmi keresnivalója nincs még az előválasztáson sem!

Számunkra természetes, hogy egy ellenzéki jelölt sikeres szerepléséért dolgozzanak vele szimpatizáló tagjaink, ennek viszont feltétele az, hogy a jelölt a két mélységesen kompromittálódott közpénzkullancstól tartsa távol magát! Az elmúlt évtizedek bebizonyították, hogy ők nem politikai szereplők, hanem bármikor és bárkit elárulni hajlandó, a közpénz iránt betegesen vonzódó élősködők. Ha egy jelölt megtűri őket, ádázabb ellenfelei leszünk, mint kormánypárti vetélytársa, mert minden, ami számunkra visszataszító, ebben a két emberben testesül meg.

Tisztában vagyunk vele, hogy a választók tökéletesen látják, milyen erkölcsi tartással rendelkezik egy jelölt, aki a bizalmukat akarja. Ha ez a jelölt olyan emberrel van egy platformon, akit a rendőrség már meggyanúsított, vagy pedig olyannal, akinek Velencei-tavi 30 milliós korrupciós kísérletéről már részletesen beszámoltunk, az eleve bukásra is ítéltetett.

A Momentum aláírásgyűjtési akcióján, Kiss Zsolt személyére vonatkozó újságírói kérdésre válaszolva elhangzott, hogy a Momentum Juhász Bélán kívül senki mást nem támogat, és az is látszott, hogy Kiss Zsolt számukra rendkívül kényelmetlen tényező. A sajtótájékoztatón a városvezetés részéről pedig senki nem volt jelen, így egyértelmű számunkra, hogy a DK és a Momentum az ellenzéki kerekasztalt és a választást a ma már koloncnak számító váci városvezetés (pontosabban Ferjancsics és Kiss) nélkül képzeli el. Ezt mi elfogadjuk, tudomásul véve, hogy erőteljesebb elhatárolódás a kampányban kommunikációs és stratégiai szempontból nem kivitelezhető. Biztosak vagyunk benne, hogy Juhász Béla rendezvényein egyik kifogásolt személy sem lesz látható. Ha igen, azonnal reagálunk rá.

Hasonló jelzést Inotay Gergelytől is elfogadtunk volna, azonban ő nemhogy elhatárolódásra nem képes, hanem Ferjancsiccsal még együtt is kampányol. Inotay Gergely tehát harcostársának tekinti a korrupciós kísérletéről elhíresült Pénzhiénát, és nyilván a pártpénzek megdézsmálásáért felelős Kiss (Krajcárkeselyű) Zsoltot is. Nem tudjuk másnak nevezni, mint politikai idiotizmusnak, saját nyakába is helyezte ezzel a választási selyemzsinórt. Komolyan gondolja egyáltalán ezt a képviselőséget? A Hiénapárttal hogyan?

Döntésünk: Inotay Gergely a Váci Szívvel Mozgalom számára hiteltelen személy.

KÉRJÜK, NE VESZTEGESSE BIZALMÁT AZ ARRA ÉRDEMTELENEKRE!

hienapart1

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia