Drog,strandbezárás,rabosítás,"osztrákkisváros"! Mi a véleménye Polgiasszony?

buck2 Buck jelenti - az osztrák kisváros is lázad!

 

 

buck1Folyik a kampány, zajlik az ellenfél megtévesztése. A Krajcárkeselyű nagyon taktikusan még azt is elintézte, hogy gyanúsított legyen, így a figyelem most rá terelődik. Hiába mondtam neki, hogy veszélyes játék ez, mert ha rosszul sül el annyit fog ülni, mint maci a málnásban, de azt mondta annak is örül, hogy eddig megúszta. Igazi élősködő ez is.

A Pénzhiéna teljes erővel támogatja jelöltem kampányát, mert az megígérte neki, ha bejut a parlamentbe, fog neki pénzt hozni! Én próbáltam jelezni, hogy a Pénzhiéna a dolgokra nem a megoldás, hanem a probléma forrása, de a jelöltem az mondta, őt most megszállta valami patás, és el van varázsolva.

buck2

Próbáltam megegyezni a BESTIÁRIUM vezetőségével is, nem lehetne-e a választásnál kissé kevesebbet beszélni a Pénzhiéna és a Krajcárkeselyű rázós ügyeiről, de azt mondták erre Hadházy Ákosnak a frappáns parlamenti válaszát tudják idézni, át is küldték az erről készült képet. Sajnos úgy látom, amíg itt van ez a két senkiházi, béke nem lehetséges.

 

Vác a kultúra városa! Ezért Mutyicacica több évtizedes énekkaros múltjára való tekintettel összerittyentett egy dalárdát, és elkezdték betanulni az első darabokat. Persze vita volt, mert a főnöknő a „A börtön ablakába” című számot kezdte el betanítani, a Krajcárkeselyű és a Mohóviziló pedig Elvis Presley „Börtön rock”-jára szavazott. A Pénzhiéna meg semmi mást nem volt hajlandó üvölteni, mint az ABBA együttes „Pénz, pénz, pénz” című világslágerét. A foltos elment megnézni, hogy valóban nem süt-e be a nap a börtön ablakába, mert hát idővel őt is érintheti a téma. Sikerült lencsevégre kapnunk, és nyilatkozott is nekünk!

buck3

Van egy kis gondunk, egyre nehezebben lehet fenntartani a vasárnapi mesedélután iránti érdeklődést. A képzeletbeli osztrák kisváros polgármesterének, Mutyicacicának már kihívója is akadt, mondván, hogy víziói már az álomvilágban sem állják meg a helyüket. Az általa vázolt osztrák kisvárosban nincs korrupció (miközben az egyik alpolgármesterét meggyanúsították, a másikról meg már csak 30 milliós velencei Pénzhiénaként hallani), szerinte minden a legnagyobb rendben (miközben kiderült, hogy a megszállott közpénztolvaj Mohóviziló és bűntársa életveszélyesen üzemeltették az uszodát), de sorolhatnánk még a hétköznapi városi hiányosságokat is, vagy a drogkérdéseket (egyébként erről mi a véleménye polgármester asszony?), szóval van itt gond bőven.

Indul a kampány az osztrák kisvárosban, természetesen ott is én vagyok a főnök! Politika ellenfeleinknek Hans Régenkurt úr a polgármesterjelöltje. A közelmúltban látogatást tett a városunkban. Kissé kellemetlen volt, hogy főtanácsadója, Ötzi úr eltévedt a városi fűtengerben, és amikor a Pénzhiéna odament hozzá pénzt kunyerálni, le akarta vadászni, mondván ilyen ronda állatot régen látott. A Pénzhiéna tervszerű elszakadó hadmozdulatot hajtott végre a gyáván előre nyomuló ellenséggel szemben (azt ugye nem írhatjuk le, hogy eltakarodott, mert véletlen igazat írnánk, és azt Mutyicacica megtiltotta).

buck4

A Pénzhiéna a protokollhoz sem ért (mint ahogy semmi máshoz sem), mert amikor Régenkurt úr bemutatkozott neki, a nyálas pénznyelő a neve helyett azt mondta, „én is”. Mondtuk, ezt a témát beszélje meg a szivárványos barátaival, nem ide tartozik. De sok vizet amúgy sem zavart, mert amikor kiderült, nem kap pénzt, onnan is eltakarodott. Csak az undorító bűzét érezni mindenhol a nem képzeletbeli kisvárosban, lakóhelyünkön, Vácott.

 

Szóval zajlik felénk az élet, hamarosan jelentkezem!

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia