Tolvaj takarodj az Uszodából!

mohovizilokavar MOHÓVIZILÓ alattomosan kavar a zavarosban!

 

 

Kénytelenek vagyunk mi is foglalkozni az uszodai témával, a tudomásunkra jutott információk miatt kissé ingerültebben. Cikkünk egyben nyílt levél is az érintetteknek!

mohovizilokavar

A múlt héten arról olvashattunk, hogy az intézményben komoly vita van a vezetőség és a dolgozók között. A jelenlegi feszültség felszínre kerülése hosszú évek folyamata, és ha a Mohóviziló lopásainak elnézése, és pénzzel való kitömése helyett a dolgozói bérfejlesztés valósult volna meg, bizonyára ez a helyzet nem fordul elő.

Azért kérdések merülnek ám fel bennünk, mert a megjelent híradások igencsak bennfentes forrásból táplálkoztak, és mesterségesen generáltnak tűntek. Hallottuk, hogy a Mohóviziló egyre gyakrabban megjelenik volt munkahelyén, fennen hangoztatva, hogy hamarosan visszajön (na ott szabadulna el a pokol), a híradásoknak a célja pedig nyilván annak demonstrálása, hogy bezzeg amíg ő itt volt, ilyen nem történhetett volna meg! Igaz, amióta eltakarodott is ugyanúgy ment az uszoda, magyarul az ő bére meg felesleges, kidobott pénz volt. Más információink szerint betegállományában (!) még a stadionba is bejár dolgozni. Persze nem lepődünk meg, biztos mindenkiről sokat tud, ezért zabáltatni kell a hájas fejét most is. Nem baj, mi meg abban vagyunk elszántak, hogy minden kiderüljön.

Döngőléptű, egyébként tényleg ennyire hülyének nézel mindenkit? Tudjuk, hogy rohadtul hiányzik az íróasztalod, (ami mögé mindig úgy ültél be, hogy terjedelmes segged ne látszódjon ki), no meg persze pereg a fejedben a saját pénzszámlálód is, ami most nem neked ketyeg. Te csinálod a balhét, számunkra nagyon egyértelmű ez, no meg persze többet is tudunk tevékenységedről, mint gondolnád. Te nem ide költözöl vissza, hanem a sétányon egy kicsit feljebb a lesz a lakhelyed. Tudd, mi addig megyünk, amíg ott nem leszel tolvaj társaiddal együtt. Osztozhatsz majd a szobában például azzal, aki veled együtt rajzolta a hamis bizonylataidat, és akinek most is adod „taktikai tanácsaidat”.

Te szerencsétlen idióta! Mi már visszajöttünk onnan, ahova te még el sem indultál! Szerintünk kedvenc „kollégád” hamarosan megy az írásszakértőhöz (kezdeményeztük ám!), meg hát azért van még sok beszámolni való más tevékenységeitekről is. Nem ég le a pofátokról a bőr, hogy hülyének nézve mindenkit még mindig ti kavarjátok az „állóvizet”?

Egyébként készüljetek, mert egy új eljárás is indult felháborító tevékenységetek miatt. A város lakóinak pedig joga van megtudni, mit műveltetek az elmúlt években, szemétládák!

Beszéljünk tehát most, a nyár közepén a téli üzemmódról. Mennyi medence van az uszodában, amit télen működtetnetek kell? Ha jól számoljuk kettő, a fedett, és a sátortetős. Megvolt a kötelező személyzet az életveszély kiküszöböléséhez az elmúlt években, vagy törvényellenesen működtettétek, hogy ne kerüljön semmibe, és többet tudjatok lopni? Ha valaki rosszul lett volna annál a medencénél, ahol éppen nincs személyzet (mert természetesen nem volt, de erre nyilván már az Olvasók is rájöttek), nagyon nagy baj történhetett volna! Hiszen rá se lát senki, és a segélykérést sem hallhatja meg!

Ahhoz volt eszetek, hogy lopjatok, de az nem érdekelt benneteket, hogy biztonságosan üzemel-e az uszoda! Azon járt az eszetek, hova lehet még költséget elszámolni, miközben éveken át életveszélyben voltak gyermekeink miattatok! Nincs kegyelem, eltakarodtok - főképp nem visszapofázva, mert minden úgy történt, ahogy leírtuk!

A városvezetés figyelmébe pedig azt ajánljuk, hogy nem harcolni kell, hanem bért fejleszteni. A levitézlett Pénzhiéna és a gyanúsított Krajcárkeselyű fizetése erre pont elég lehet!

Ha harcolni akarnak, tegyék azt velünk, ne azzal a közöséggel, akik emberfeletti munkával szánalmas fizetésért működtetik az uszodát, vagy bármelyik másik városi intézményt. Mi felvállaljuk szívesen, úgyis unjuk, hogy a város sorsa bűnös háttéralkukon, az adatszolgáltatás meg például titkos szeretők kellő helyre odatartott seggén múlik. Sürgősen rakjátok félre a hatalmi tébolyt, és észnél legyetek! A mostani kialakult helyzettől nem ti tehettek, de a reakciótok vérlázító. Emberi ügyintézést várunk el, ez a saját érdeketek is!

El a kezekkel az uszoda személyzetétől, mert ők értünk dolgoznak, ellentétben veletek! Az indián hadüzenet a hagyományok szerint véres tollak elküldésével kezdődik. Ha kell, mi kiássuk a csatabárdot!

tollak

 

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia