Még mindig büdös van!

penzhiene21061 Mitől büdös Vác?

 

 

Miért szívjuk még mindig a Pénzhiéna bűzét?

Itt a nyár, hőség van, Alsóvároson ismét többször érezni a szenyvíztisztitó penetráns illatát. Van azonban itt egy ennél egy sokkal visszataszítóbb szag, ez pedig a város pénzét évtizedek óta szipolyozó, és lopni is vágyó Fer Jancsinak, a velencei Pénzhiénának a bűze. Nem örülünk annak, hogy folyamatosan ezzel az visszataszító alakkal kell foglalkoznia lapunknak, de mindaddig tesszük, akár önmagunkat is ismételve, amíg a népharag el nem űzi a potyalesőt a váci közéletből. Mai írásunk oka az a megdöbbentő közömbösség, melyet az Összefogás frakció tagjai tanúsítottak a pandémia utáni első testületi ülésen a Pénzhiéna elmúlt időszakban napvilágra került korrupciós ügyéről.

Képviselő hölgyek és urak, egy városi tisztségviselőnek tekintélye kellene, hogy legyen. És nem a vazallusok, a hátsó fertályok körül sűrű nyelvcsapásokkal tevékenykedő haszonlesők, vagy vasárnapi meséket előszeretettel megosztó bértollnokok között, hanem a város lakosai előtt. Mit gondolnak, önöknek van tekintélyük azok után, hogy közpénzhiénákat dédelgetnek?

A Pénzhiéna lopni akart, és önök ezt elfogadják. Mi nem fogunk gondolkozni azon, hogy ezt azért teszik, mert erkölcsileg elfogadhatónak találják, vagy azért, mert önök is lopni szeretnének, esetleg pozíciójukat féltik. A tények magukért beszélnek. Az Összefogás frakcióról a testületi ülés után csak egy régebbi képünket kellett aktualizálni. Sajnos.

penzhiene21061

Képviselő urak és hölgyek, nem ég le a bőr a képükről? Önök tartják magukat városi elöljárónak? Szégyen, amit művelnek, zabáltatják a Pénzhiénát! Vagy önök is éhesek?

Tisztázzuk le, amig ez az ember közéleti tevékenységet folytat, állatkertünk nyitva áll a választók előtt. És természetesen, ha önök elfogadják ezt a helyzetet, akkor szép sorjában önöknek is önálló arcuk lesz a Bestiáriumban, hiszen politikai bűntársak. Példa nélküli a magyar közéletben, amit művelnek! Rendkívül furcsa, hogy a váci testületi tagoknak ez az ember kritika nélkül belefér az értékrendjébe. Maguk idióták, vagy végtelenül korruptak? Maguk képviselőtestület, vagy tolvajbanda? Ezek a kérdések jönnek fel bennünk.

Minden esetre mi már tervezzük az új Bestiáriumi karaktereket, mert nagyjából ugyanazt a döntésképtelen impotenciát várjuk el maguktól ez ügyben, mint az első ülésen. Most nyár van, mi is nyaralunk, nincs is igazán kedvünk korrupt politikusokkal foglalkozni, de az ősz szerintünk ütős lesz! Gondoljuk, önök is nagyon várják már!

Hiszen jövőre választás, és tudják miről fog szólni a kampány ebben a körzetben?

Eltalálták, a Pénzhiénáról a Krajcárkeselyűről, és magukról, akik ezt a helyzetet elfogadják. Szimpatizánsaink között sok ellenzéki gondolkodású van, akik kormányváltást szeretnének, de tudják, ha ennek a Pénzhiéna és a Krajcárkeselyű elfogadása az ára, akkor döntsék el a választást más körzet szavazói. Ezekkel semmit, és mindent ellenük!

A Fördős-féle önkormányzatot teljesen megérdemelten, a polgárokat semmibe vevő, kizárólag önös érdekeket szolgáló politikai-gazdasági tevékenysége miatt zavarták el a választók. A jelenlegi képviselőtestület tekintélye már most a mélyponton, és a helyi Bestiárium miatt önökön, a Hiénapárt tagjain röhög az egész város. Meg is érdemlik. Tudjuk, most jobban tetszik önöknek a többszázezres fizetés és a hatalom, nem is foglalkoznak mással, hiszen néhány képviselőjük egzisztencia nélküli senki, akik az önkormányzat nélkül teljesen más vagyoni körülmények között élnének. Semmihez sem értenek, életüket mindig is a közpénzhez való kötődés határozta meg, melyre sajátjukként tekintenek. Persze van több egyértelműen tisztességes képviselő is - őket sajnáljuk, de szintén csöndben vannak, így cinkosok.

Kikapcsolódásként a pandémia utáni testületi ülés egy epizódját is felidéznénk. A Pénzhiéna az ülésen helyéről felpattanva rohant az asztalhoz, a TV kamerák elől lefordítva az egyik ellenzéki képviselő által odatett kimutatást, nehogy a polgárok megtudják, mennyi pénz szerepel rajta, mint a városnak juttatott kormányzati támogatás.

Mi pattogsz foltos nyáladzó? Azt is a saját pénzednek tekintetted? Ha valahol közpénzszag van, egyből ugrasz rá? Ha nem te osztod el már haszontalan összeg? Nevetséges senki vagy.

Erről a politikai képződményről még saját képviselőtársai is hamis legendákat mesélnek, kezdetnek ragadjunk ki az egyet:

„Milyen okos, mert nem perel, profi politikus” (itt rólunk, a Vácivilágról van szó) hangzott el ez a mondat, az önkormányzatban a testületi ülés előtt, képviselők egymás közti beszélgetésében.

Tisztelt Képviselők, ki kell ábrándítanunk Önöket. Nem akarjuk sokadszorra leírni, hogy „sikereit” sosem az eszével, politikai kvalitásaival, hanem zsarolással, árulással, szavazatával való fenyegetődzéssel stb. érte el, ezt megtettük számtalanszor. Úgy látjuk, a gond Önökkel van, így egyértelműsítjük: Fer Jancsi nem okos, hanem tökhülye, semmihez sem értő, dilettáns senki, egy közönséges politikai bűnöző. Akit önök tartanak életben azzal, hogy partnerként kezelik. Az alábbi kép tökéletesen demonstrálja a különbséget az között, amit mutatni szeretne, és amilyen valójában. Felhívjuk figyelmüket az első képen látható szúrós tekintetű, tekintélyt parancsoló falkavezér beállított fotója és a valós életben elkapott, kezeit a tökei előtt összekulcsoló rakás szerencsétlenség valós arca közötti ellentmondásra.

penzhiene21062

Képviselő hölgyek és urak, nem azért nem perel, mert „okos”, hanem azért, mert tudja, el fogja veszíteni. Így annak ellenére jogerős bírósági ítélet születhetne a korrupciós ügyéről, hogy ennek büntetőjogi vonzata már nincs az elévülés miatt, viszont az ítélet nyilván rendkívül kellemetlen lenne számára. Bár megítélésen sok rombolni való már nincs.

Szerkesztőségünk több jelzést kapott arról, hogy egyes önkormányzati képviselők és tisztségviselők hatáskörükön túllépve, pozíciójukat zsaroló tényezőként felhasználva, más célokat is szem előtt tartva tevékenykednek. Ezek ellenőrzése folyamatban van. Kérjük Olvasóinkat, hogy minden kétes esetben, akár önkormányzati döntésről, akár hatósági határozatról van szó keressenek meg minket, mert minden esetet feltárunk, és higgyék el, nem marad következmények nélkül!

Kiemelten kezeljük a Pénzhiéna és a Krajcárkeselyű hatásköre, illetve felügyelete alá tartozó ügyeket, ahol visszaélés esetén kivétel nélkül kezdeményezni fogjuk a magánvagyonnal történő felelősségvállalást is! Kérjük, akkor is jelezzenek, ha azt gyanítják, valamilyen városi munkát önkormányzati tisztségviselőhöz közelálló céghez játszanak ki. Minden egyes esetben a történteket nyilvánosságra hozzuk.

Tekintettel arra, hogy a képviselőtestület túlnyomó résznek erkölcsi tartását a Pénzhiénától való elhatárolódás hiányában erőteljesen megkérdőjelezzük, minden hozzánk érkező információt tényként kezelünk, hitelességének kétségbe vonása nélkül, és mindent megteszünk annak bizonyítására is.

Továbbra is várjuk jelzéseiket.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia