Beledumáltak a kampányomba!

valasztas33 Buck kampányfőnök úr felháborodott közleménye

 

 

A héten a Váci Naplopó elnevezésű, önkormányzat által támogatott lapban megjelent egy beszélgetés az előválasztásra készülő Inotay Gergely alpolgármesterrel.
Felhívjuk rá Tisztelt Olvasóink figyelmét, hogy minden olyan sajtómegjelenés, amely nem tartalmazza a Hiénapárt logóját hiteltelen, ezért kérjük tekintsenek rá hamisítványként! A Váci Naplopó interjúját pedig ne vegyék komolyan, ugyanis több pontban nem tükrözi a valóságot!
A hamis nyilatkozat egyes sorait pontosan idézve az igazat kizárólag én tudom Önök elé tárni!
„Az én programom egyik pontja úgy szól, hogy a 34 települési polgármester közül, mint a kerekasztal lovagjai lennék a 35-ik.”
Becsülendő a jelölt nagyravágyású terve, azonban a héten először politikai súlyát és képességeit tekintve javasoltam egy kisebb léptékű kerekasztal létrehozását, mely 8 fővel meg is valósult! Beszélgetőpartnerei voltak: Tudor, Vidor, Morgó, Szundi, Szende, Hapci és Kuka. Persze most sem vette figyelembe a harmadik szabályt. Természetesen dokumentáltuk az eseményt!

valasztas31

A másik problémám, hogy a lovag megnevezés mögött kirekesztő tartalom van, hiszen női polgármesterek is vannak a körzetben, elsősorban a saját főnöke! Velük szóba sem akar majd állni, csak a lovagokkal? Vác vezető lovaginájával mi lesz?

„Viccesen meséli, hogy tulajdonképpen egy kátyú miatt döntött úgy, hogy indul 2014-ben az önkormányzati választásokon.”
Ez valós, annyira megtetszett neki, hogy még többet akart, ezt a programpontot sikeresen teljesítette is! (Persze egy kátyú sincs akkora, mint a Velencei-tó, de kezdetnek jó.) Arról viszont már nem ír a kalózmédia, hogy Inotay úr felvette programjába a kátyúgaranciát, tehát megígérjük, hogy ebből mindig lesz elég, ezt bármikor számon is kérhetik tőle!
Ezek a mélyedések kiválóak alkalmasak más programokra is, ezért Mutyicacica ismét összefogást hirdetett, és meghívta a híveit egy kátyúwellnessre! Előtte ünnepélyesen kitűzte a Hiénapárt zászlaját egy ott talált taposóparfümbe (a tudatlanabbak kutyaguminak hívják, de a Városháza kommunikációja szerint ez sem az, aminek látszik), majd jógagyakorlatokat mutatott be a medence szélén. A Krajcárkeselyű azt mondta, ő nem fürdik, úgyis nyakig van már a .... vízben. A Mohóviziló persze oda pofátlankodott, ki is töltötte a teret. Nem mertek neki szólni, hogy semmi keresnivalója sincs már a közéletben, és azért van betegállományban, hogy valamilyen címszó alatt fizetni tudjanak a hallgatásáért, de ez legyen az ő bajuk, én megbukott tolvajokkal már nem foglalkozom. Azonban nekem is ott kellett lennem, és távolabbról figyeltem, nehogy a Pénzhiéna ellopja a parton hagyott értékeket!

valasztas32

„Ennek empátiájával bírok, átérzem a hétköznapi élet küzdelmeit – hiszen innen jöttem, ebből a világból léptem ki másfél éve” - mondja a következő bekezdésben a jelölt úr.

Kilakoltatások, óvoda szegregáció - ezzel most nem foglalkozunk, mert nem tudok rá mit mondani. Az elégtelen önkormányzati gyermekétkeztetésre a Pénzhiéna azt mondta, egyrészt csúnya a dagadt gyerek, másrészt, ha az „Éhezők viadala” című hollywoodi sikerfilm következő epizódjait Vácott kívánják forgatni, ne érjen minket felkészületlenül! Sikerként tálalva elmondta, hogy a vezetés a „Túl a barátságon” című film folytatását már Vácra csábította, zeneszerzője a sajtótájékoztató díszvendége volt. A meleg hangulatú esemény után főpróbára siettek a résztvevők!

valasztas33

Ha valaki nem ért egyet ezzel, arra is van javaslata a Pénzhiénának, szerinte az költözzön el! Ez az ő városa, tehát lophat, a Krajcárkeselyű is lop, a Mohóviziló szintén lopott, én meg hol leszek már, mire a népharag elsöpri ezt a hiénafalkát! Persze most jó pénzt kapok, de abból még biztos lesz konfliktus, hogy nem osztok vissza a Pénzhiénának, mint ez itt helyben szokásos.

„Nem szeretnék még gondolatban sem ennyire előre szaladni, de a kérdésre válaszolva azt kell mondanom: igen, hiányozna az alpolgármesterség, ahogy hiányzik olykor a tanítás, a gyermekek is.”
Hát Bibliát már ne tanítson, igaz, ezt nem én mondom, hanem a város lakossága.
„természetesen csakis a jelenlegi vezetés, az Összefogás Vácért tagjainak és barátaim támogatását élvezve jelentettem be indulási szándékomat.”
Itt főképp a Pénzhiéna támogatását kell kiemelni, biztos nagyon megtisztelő Inotay úr számára. Az más kérdés, hogy amíg ott bűzölög mellette, felesleges elindulnia.
„Most azt mondom, nagyon kemény lesz már maga az előválasztás is, de erősödtem abban a hitben, hogy nyerhetek.”
Rossz nyelvek szerint, ha egyedül indulna is csak második lehetne! De az ezüst is szépen csillog! Mivel én a jövőbe is látok, tudom, hogy ezt a helyezést is szoborállítással fogja ünnepelni a Városvezetés, mely a képen ábrázolt helyen, a Főtéren lesz elhelyezve. Az alkotás árának meghatározott százalékát a művész természetesen a szokásnak megfelelően átadja majd a Pénzhiéna részére. A szobor a város polgárainak a véleményét ábrázolja Inotay úr indulásáról. Az avatási ünnepség valahogy így fog kinézni (én akkor már jó sok pénzzel a zsebemben távol leszek a várostól és persze a Pénzhiéna haragjától a munkadíjamból történő visszaosztás elmaradása miatt):

valasztas34

Tekintettel arra, hogy hamarosan megkezdődnek a testületi ülések, mi is rövid időre szabadságra megyünk. De higgyék el, azokat nézve sem fognak unatkozni....

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia