Vác a vezetőitől bűűűzlik!

kampany214 Előválasztási kampány 2021: Buck jelenti!

 

Az első napokban ismerkedtem a stábbal, és megkezdtük a munkát. Van itt egy főnököt játszó bűzös egyed, a Pénzhiéna, aki semmihez sem ért, de mindent el akar lopni. A Jégkorszak plakátjának ötletét felhasználva kívánt engem is bemutatni a választóknak, mint Inotay úr kampányfőnökét. Ezt az életképet próbálta áthelyezni Vác város főterére:

kampany211

Az eredmény véleménye szerint kiváló lett és tökéletesen tükrözi Vác jelenét! Tudom, kísérőim nem a megszokottak, de a városban csak ilyen állatokat találtunk statisztaszerepre, ebből viszont van bőven! Egyikük kihozta a Városházáról a szivárványszínű esernyőt, amit a kard viselése helyett kértek tőlem, és már ment is vissza a bizottsági ülésre.

kampany212

Ők elégedettek voltak, engem jól megfizetnek, az önök véleménye meg csak választáskor érdekel itt bárkit is, persze az is csak színház. Szenzációs hely egyébként ez a Vác, itt nem söpri el az ígéretes jövőt a mocskos múlt sem! Meghívtak a Városi Közpénzszivattyú avatására is, melyet a Pénzhiéna üzemeltet városi pénzből, a saját hasznára. Visszataszító egy élőlény ez a foltos rabló, még most is csak a lopáson jár az esze, pedig neki már az irháját kellene féltenie!

Jelöltem által megismerkedtem Mutyicacicával is, és ugyanazt az érzést éltem át, mint pár éve a hölgy által vezetett irodalmi szalonban Térey János költő. Én ugyan nem illetődtem meg, de a szerszámom nekem is összezsugorodott.

( https://librarius.hu/2017/10/19/osszezsugorodik-szerszamom-megilletodottsegtol/ )

Bemutattuk első plakátunkat, fénykép is készült a találkozóról, éppen egy bölcsességet mondok:

 kampany213

Inotay úr nem mindenben hallgat rám, és nem veszi figyelembe a plakáton idézett szabályomat sem. Egyedüliként ő hozott maszkot, számíthatott rá, hogy ismét "elengedheti magát". Ki is találtam egy jó mondást, a hal a fejétől, Vác a vezetőitől bűzlik, később ezt használjuk majd a kampányban!

Egyébként még mindig nem tudom, milyen ember a jelölt úr. A Mutyicacica és a Pénzhiéna előretolt helyőrsége, egy megvezetett tisztességes tanárember, vagy megcsapta a Pénzhiéna bűze, és már csak a harácsoláson jár az esze? A szavazók biztos támogatnák, ha nem ezzel a háttérrel indulna el. De így nehéz dolgom lesz, mert a választók előtt most egy hiteltelen, szerencsétlen politikai marketing termék, melyet valahogy el kellene adnom. Nehezen tudom megválaszolni ugyanis az alapvető problémát: egy volt hitoktató, aki a közelmúltban még kétségkívül kedvelt, tisztességes és megbecsült ember volt, hogyan számol el saját magával azzal kapcsolatban, hogy az őt körülvevő tolvajokkal közösséget vállal?

A hitet magánvagyonra váltani nem lehet egyszerű dolog annak, aki valamikor a Biblia tanítását az élethivatásának tekintette! A jelöltnek mondtam, hogy légy büszke arra, ami voltál, s igyekezz különb lenni annál, ami vagy, a Pénzhiénát pedig nyilvánosan tagadd meg!

Ha ez nem történik meg, bizony zsenialitásomból adódóan azt kell mondanom Önöknek, tudom a választ: a pénz mindent visz! A bűz meg mindent eláraszt.

Gyorsan tisztáztuk a többi kritikus kérdésekre adandó válaszokat is. Ezek alapján gaz azért van a városban, mert gazemberek vannak funkciókban, a szemetet meg hívjuk patkánywellnessnek és kész. Különben sem a városvezetés rakja oda, hanem Önök, a lakók, a vezetés dolga meg nem az elszállítás, hanem a kommunikáció! Azt gondolják, a polgárok most úgyis lefoglalják magukat az előválasztással és a jelöltemmel, addig meg lehet kaszálni. (No nem a gazt!)

Gyorsan megcsináltuk a heti üzenetünket is, mely önök elé tárja a mi reménybeli jövőnket! Mi az önök pénzéből élünk, ezért kérjük, fogadják kitörő örömmel!

 kampany214

Folytatjuk...

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia