Világsztár látogatása a Vácivilág szerkesztőségében!

buck A  Vácivilág stábját nagy megtiszteltetés érte

 

A Vácivilág stábját nagy megtiszteltetés érte, látogatást tett nálunk Buck, a Jégkorszak 3. („A dinók hajnala”) című rajzfilm kiemelkedő képességekkel rendelkező szereplője. A félszemű menyét rövid villáminterjút is adott szerkesztőségünknek, melyet most olvasóink is megismerhetnek!

Minek köszönhetjük a látogatását?
Mint önök is tudják, hamarosan előválasztást tartanak a körzetükben, ahol a Hiénapárt is elindítja jelöltjét. Tekintettel arra, hogy a Pénzhiéna szakértelmét már egyre többen vonják kétségbe a pártján belül is (amely talán az önök jelzéseinek is köszönhető), a kampány pedig nagy valószínűséggel el fog durvulni, egy igazi őstehetséget kellett segítségül hívni a választásra, ez vagyok én.
Miben látja a problémákát?
A jelölt egy mindenki által kedvelt, tisztességes ember - volt. Mint tudjuk, hitoktatóként tevékenykedett, azonban kommunikációs szakemberei (mivel ilyen nincs neki), nem tudják feloldani a feszültségeket a múltbeli hitvallása, és a jelenlegi tevékenysége között.
Mire gondol?
A jelölt úr évtizedeken át oktatta tanítványainak Jézus helyes cselekedetét, a kufárok kiűzését a templomból. Most ennek ellenére elfogadja, hogy a Pénzhiéna és a Krajcárkeselyű rablók barlangjává tette jelenlegi munkahelyét. Ezt az ellentmondást sokszor fogják felhozni ellene a választási kampány során, és nagyon nehéz lesz megbirkóznia ezzel. Ez lenne az én feladatom.
Mit tanácsol?
A filmben elhangzik 3 szabály, amelyekből a harmadikra kell felhívnom a figyelmet. A hiéna -nem kimondottan parfümillatú állat- átható szaga egy idő után a körülötte állókon is érződik. Bár az önök által elkapott pillanatképen az látszódik, mikor jelölt úr a Pénzhiéna által összelopott, a választásra felajánlott támogatások miatti meghatódottságának adott hangot, ha nem is a legmegfelelőbb módon, remélem, hogy sikerül ezt a kérdést megfelelően lekezelni, és a kampányt sikeresebbé tenni. Ennek hiányában elindulni is felesleges!

Köszönjük az interjút, de mi is az a 3 szabály, melyet be kell tartani a sikeres szereplés érdekében? Hogyan hangzik ez a tanítás a filmtörténelem korszakalkotó művében?

Buck: Vannak szabályok! Egyes számú szabály: Mindig hallgass Buckra! Kettes számú: Maradj az ösvény közepén! És a harmadik: Aki bűzt ereget, csak sereghajtó lehet!

Köszönjük az interjút!

bestiarium7

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia