Mennyit ér Fer Jancsi munkája? 30 ratyitallért!

bestiarium5 Ratyitallér a BESTIÁRIUM hivatalos pénzneme.

 

 

Nagylelkű adományunk: a BESTIÁRIUM átvállalja a Pénzhiéna és a Krajcárkeselyű fizetését!

Hétvégére ismét pihenünk egy kicsit, az elmúlt időszakban nagy mennyiségű anyagot dolgoztunk fel, régebbre is visszamenve a váci közpénzek felhasználásával kapcsolatban. Rövidesen nyilvánosságra is hozzuk ezeket, azt már most egyértelműen látjuk, hogy díszpéldányunk, a Mohóviziló tevékenysége itt is nyomon követhető. Kérdés az, hogy meddig hajlandó fedezni a vele együtt szorosan a közpénzcsapon lógó volt bűntársait? Szerkesztőségünk, mint a BESTIÁRIUM felelős fenntartója kötelességének érzi, hogy már most kitegyük az állatkertekben megszokott táblát, figyelmeztetve a vizilovak sajátságos rossz szokásaira.

bestiarium3 Több közadatkérést kezdeményeztünk, ami ellen valószínűleg kézzel-lábbal tiltakoznak majd az azt kiadni kényszerülők. Nehezen értjük meg, miért nem az egyszerűbb megoldást választják, hogy átadják, és ezzel részünkről lezárva a téma? Magyarázatot adhat rá egy nem publikus, de végre nőről és férfiról szóló titkos kapcsolat. Nem szeretünk hálószobatitkokkal foglalkozni, a lehallgatásokat, és a családi házaknál parkoló autók fotózását is meghagyjuk a nyáladzó foltos pénznyelőnek, de az érintettek gondolkozzanak el azon, meddig kell tűrnünk, hogy közadatot tartanak vissza egy magánjellegű viszony miatt?

Olvasóink kérdése, hogy politikai oldaltól függetlenül foglalkozunk-e közszereplők viselt dolgaival?

Válaszunk: természetesen. Egy dolgot azonban ki kell jelentenünk: egyetlen pártot, vagy szervezetet (ebbe beleértve az Összefogás frakciót) sem kívánunk a kollektív bűnösség elvével támadni! Ehhez viszont szükséges, hogy a közösségek taszítsák ki maguk közül azokat, akik méltatlanok a tisztségükre. Kérjük, számoljanak ezzel az eddig még nem érintett szervezetek is, mert hamarosan aktuális probléma lesz!

Sokat gondolkodunk azon, hogy reggelente a Pénzhiéna és a Krajcárkeselyű belépnek az Önkormányzat épületébe, puszta jelenlétükkel meggyalázva azt. Beosztásukból adódóan utasításokat adnak ki az ő fizetésük töredékért tiszteséggel dolgozó hivatali apparátusnak, miközben minden egyes tisztviselő tudja, hogy milyen események történtek a háttérben. Megemlítjük itt az uszodai Mohóviziló esetét is, aki, ha bement munkahelyére, rögtön intézett magának valami fizetéskiegészítést. Ha egy kollektíva azt látja, elöljáróik leginkább a lopásban járnak elöl, romboló hatású lehet a közösség életére. Az uszodánál az intézkedés megtörtént, a kérdés az, hogy a Hivatalban az apparátus erkölcsi romlásának elősegítése most a Polgármester célja, vagy esetleg Ő is úgy gondolja, ahogy a döngő léptű Mohóvizilónak, a 30 milliós Pénzhiénának, és a mániákusan aláírogató Krajcárkeselyűnek sincs semmi keresnivalója a közéletben?

Tudjuk, Fer Jancsi azt sugallja, hogy szakértelme miatt pótolhatatlan (ez vicces), de ha valaki elgondolkozik az életútján, rá kell döbbennie, hogy ahol a valós szakmai felkészültségét kellett volna bizonyítani (párt tisztségviselő, Hospinvest, alpolgármesterség stb.), ott minden esetben megbukott! Pályafutását árulás, hangfelvételek, fenyegetés, politikai zsarolás, intrika fémjelezi. Felületes „szakértelmét” pedig az alábbi képpel szeretnénk demonstrálni, melyet világjáró fotósunk küldött az Északi-sarkról! Véleményünk megegyezik az érintettekével ...

 bestiarium4

A viccet félretéve a jelenlegi helyzet az, hogy a két főszereplő még funkcióban van, fizetést is kapnak, de nekünk meggyőződésünk, hogy nemzeti valutánkat nem szabadna ilyen nemtelen célokra fordítani! Ezért pedig szerkesztőségünknek is áldozatot kell hoznia, tehát vállaljuk, hogy a BESTIÁRIUM virtuális bevételéből minden hónapban a Pénzhiéna és a Krajcárkeselyű részére átutalunk 30-30 ratyitallért (a BESTIÁRIUM hivatalos pénzneme), így az Önkormányzatnak nem kell jó magyar forintunkat felesleges dolgokra pazarolnia. Az első havi fizetést küldjük is, higgyék el, munkájuk pont ennyit is ér!

bestiarium5

(Az összeg nem véletlen, nem akartuk megsérteni a Pénzhiénát azzal, hogy megváltoztatjuk az általa a Velencei-tavi nyaralóban meghonosított, Júdást idéző hagyományait.)

Többen kérdezték tőlünk, mitől vagyunk ilyen merészek, hiszen addig nem bűnös senki, amíg ezt bíróság ki nem mondja, mi pedig nem fogjuk vissza magunkat?

Erre azt válaszoljuk, ítéletet mi nem hozhatunk, börtönbe sem zárathatjuk az illetőt, de azt már most meg tudjuk mondani Önöknek, ha valaki lopott, vagy lopni akart. Az, hogy minek nevezi magát (pl. ártatlannak) az ő dolga, de ha közpénzt lopott, azt mi nem körülírni fogjuk, hanem nevén nevezzük. Állításainkat minden esetben bizonyítani tudjuk, az érintettek pedig döntsék el, kiteszik-e magukat a sikeres valóságbizonyítás kockázatának, és az ezzel kapcsolatos híradásoknak. De egyszerűbb lenne pánikszerű távozásuk a közéletből, hiszen ellopták, vagy megpróbálták ellopni Gyermekeink jövőjét.

Aki a közélet megtisztításában partnerünk, annak azonban segítünk. Mindenki figyelmébe ajánljuk mai karikatúránkat, talán érdemes lenne elgondolkodni rajta néhány embernek. Ha nem, az legyen az érintettek saját felelőssége, de innentől kezdve úgy kell tekintenünk, hogy örökös tagjai kívánnak maradni BESTIÁRIUM, valamint a HIÉNAPÁRT helyi szervezetének.

bestiarium6

Folytatjuk ...

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia