A dolgozót lenézi, eltiporja!

zaboedina2 Fölfelé meg nyal!

 

 

 

Igértük, hogy Zábó Edina tevékenységéről részletesen beszámolunk. Tekintettel arra, hogy még nem kaptunk választ arra, milyen dokumentumokat hozhatunk nyilvánosságra a folyamatban lévő hatósági vizsgálatok miatt, ezért jelen cikkünkben Zábó Edina mindennapos munkájával kapcsolatos információinkról tájékoztatjuk Önöket. Azt gondoljuk, ezek után már mindenki számára nyilvánvaló, hogy az uszoda dolgozói nem hallgatnak tovább - köszönjük bátor kiállásukat - ellentétben a rejtélyes okok miatt falazó polgármesteri hivatallal. Csodálkozunk, hogy nem értik meg, hogy egy kollektívának elege van „főnökéből”. Úgy gondoljuk, nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy a botrányt borítékoljuk. Nézzük meg, mi módon dolgozik ma egy városi csúcsvezető...

vaci strand

Felhívjuk figyelmüket, hogy az idézőjelek nem véletlenek, pontosan idézzük az általunk dokumentált véleményeket.
„A munkahét általában nehezen kezdődött Zábó Edinának, és nehezen is fejeződött be. Érdekes módon hétfőn és pénteken rendszeresen hiányzott a munkából, hosszúra sikerültek a hétvégék.” /megjegyzés: kíváncsiak vagyunk arra, a Váci Sport Kft-ben is és a Váci Városfejlesztő Kft.-ben is ezt csinálta-e?
„Rossz nyelvek szerint alkoholizál. Ilyenkor otthonról összefüggéstelen e-maileket és dadogós telefonhívásokat folytatott a dolgozókkal, akik természetesen ezt bármilyen fórumon megerősítik.”
Az, hogy el nem végzett munkákról számlát könyveltetett le, már rendőrségi vizsgálat alatt áll. Munkatársai szerint a tisztítószert, WC papírt és még a 80 forintos ecetet is a cégtől viszi haza.
Munkatársainak esetleges panasza, kérése esetén azt a választ adja: „más nyomora engem nem érdekel!” Mint ahogy az se, némely szülőnek drága az uszodabérlet – „nem kell annyit úszni járni”.
„Zábó Edina amikor a Váci Városfejlesztő Kft-nek és a Váci Sport Kft-nek egyszerre volt az ügyvezető igazgatója, kb. 2 évig a Strandon egyszer sem járt, pedig ügyvezető volt. Az uszodában is csak 8-10 alkalommal jött le fél-fél napra a két év alatt. Az intézmények mégis működtek a személyzetnek köszönhetően!”
„Az, hogy az általa vezetett intézmény működése mennyire érdekli, a közelmúltban is megmutatkozott. 2020. augusztusában óriási vihar volt egy szombat este, Zábó Edina még egy telefont sem engedett meg, hogy érdeklődjön a strandon (aminek az ügyvezető igazgatója) történt-e káresemény! Nem érdekelte! Persze a gépész egész éjjel a romokat takarította el, hogy másnap nyitni tudjon a strand.”
„Kérdezzük még, milyen vezető az, aki enged egy olyan dolgozót tovább dolgozni a cégnél, aki többszázezer forintot vett ki a cég házipénztárából, ami egy pénztárellenőrzésen derült ki? Még egy írásbeli figyelmeztetést sem adott a munkavállalónak. De volt olyan dolgozó, akihez 10 órakor odament és megkérdezte, hogy reggelizik vagy ebédel, majd ez a dolgozó kapott írásbeli figyelmeztetést. Azt a dolgozót pedig, aki kiállt a kollégája mellett, azt a szerződése lejárta után kirúgta.”
„A Váci Városfejlesztő Kft-től (ahol dolgozott) 200 méterre bérelt lakást, de a sofőrjének kellett érte menni, mert 200 métert nem gyalogol.”
„A Váci Sport Kft. munkatársait munkaidőben a saját készülő lakásába küldte dolgozni.” /Megjegyzés: ez szintén szerepel a rendőrség vizsgálatában./
„A dolgozó embert lenézi és eltiporja, fölfelé meg nyal! A munkavállalóival nem segítőkész. Ameddig ő lesz a váci sportintézmények vezetője, nem lesz béremelés a dolgozóknak, mert fél a mostani vezetéstől, nem meri tálalni a dolgozók kéréseit. Az alkalmazottaknak ezer forintos kínai papucs jár, míg magának 26 000 forintos. Az egész személyzet nem ér annyit, mint ő!”
„A város örülhet, hogy ilyen dolgozói vannak, az Uszodai személyzetet nem ő válogatta össze, régi csapat, mely az ő megjelenése előtt is már ott dolgozott.”
„Még mit kell tenni ebben a városban, hogy egy ilyen vezetőt felállítsanak a posztjából?!”
Nos, tisztelt városvezetés mit kell még tenni?
Amint tudjuk, mit hozhatunk nyilvánosságra, folytatjuk az ügyet.
Addig is, felkészül Ferjancsics László.

Kép forrása: picuki.com

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo 

 

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 umami

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

aquadream

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

prestige

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia