Büntető eljárás Kiss Zsolt ellen ?

kisszsolti Matkovich Ilona tud róla?

 

 

 

 

Matkovich Ilona, mint Vác Város Polgármestere

Tisztelt Polgármester Asszony!

Vélelmezzük, hogy tudomással bír azon ügyről, (és talán más folyamatban lévő ügyekről is), amelyekben egy másik munkatársának, Kiss Zsolt alpolgármesternek az érintettsége is felmerülhet.
Ezek közül az egyik, a pártpénzek hamisított rendelvényekkel és aláírásokkal való eltűnésének valószínűsége, ami miatt el is határolódott az MSZP váci alapszervezete attól, hogy Kiss Zsolt az MSZP színeiben indulhasson.
Mivel erre vonatkozóan egyrészt büntető eljárás van folyamatban, ill. másrészt senki sem kötelezhető arra, hogy saját maga ellen tanúvallomást tegyen, ezért ezzel kapcsolatosan nem kérjük, hogy nyilatkoztassa meg alpolgármesterét, (bár erkölcsileg egy ilyen kérésének lenne alapja, hiszen Kiss Zsolt az Ön segítségével és javaslatára lett alpolgármester). Mindenesetre úgy tűnik, elég díszes társaság közepette sikerült helyet foglalnia.
Kiss Zsoltra vonatkozó kérdéseink:
- Volt-e tudomása arról, hogy dr. Bóth János miért nem akarta indítani MSZP színekben Kiss Zsoltot?
- ha nem, akkor kérjük nyilatkozzon: amennyiben a pártpénzek eltűnését vizsgáló büntető eljárásban bizonyítást nyerne Kiss Zsolt érintettsége, akkor kívánna-e Kiss Zsolttal továbbra is együtt dolgozni, vagy esetleg felszólítaná őt a lemondásra?
- ha volt tudomása erről, akkor pedig kérjük nyilatkozzon arról, hogy ennek ellenére miért vállalta fel mégis Kiss Zsolttal a közösséget?
- miért választotta munkatársául és miért javasolt alpolgármesternek egy olyan embert, akitől a saját pártja, párttársai elhatárolódtak? Vagy igaz lehet a hír, amely szerint ez volt az ára a „szivárványos koalíciónak”? Mert ha igen, akkor ugye egyet kell értenünk abban, hogy az ezt elkövető és az azt ennek ellenére elfogadó, sőt felelős pozícióba emelő személy emberi jelleme, esetleges motivációi között nincs túl nagy különbség?

Mindezeket nem csak azért szeretnénk tudni, hogy megismerhetővé váljon a véleménye, álláspontja, hanem hogy ez alapján kiismerhetővé legyen az Ön jelleme, valós személyisége is, ami fontos egy bizalmat kérő közszereplőnél.

Váci Szívvel

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia