Mi folyik a "Városházán"?

csereklye költságvetés válasz 1 page 001 A  választok akaratának megcsúfolása!

 

 

 

Tájékoztatás!

Úgy a „Váci Szívvel Mozgalom”, mint a magam nevében szeretném jelezni elhatárolódásomat attól a „szivárványos koalícióra” jellemző stílustól, gyakorlattól, amely jelenleg a városházán folyik.
A jelenlegi városvezetés többek között a demokrácia védelmére hivatkozva kérte a választók bizalmát, de ezzel pont ellentétesen cselekszik, amikor a szükségállapotra hivatkozva pl. nem tartanak képviselő testületi üléseket, (bár erre akár online is lenne lehetőség), de e helyet a városi ügyek irányítása céljából a saját, 10 fő feletti „frakció” üléseiket, az információ áramlásból és a hozzászólás lehetőségéből a többi képviselő társukat kizárva, megtartják. Ez nem más, mint a választok akaratának megcsúfolása és semmibe vétele azoknak, akik a jelenleg ellenzékbe szorult képviselőket az érdekeik érdemi képviseletével megbízták.
Ez a mód nem a politikai harc eszköze, hanem egyszerű manipuláció és emberi becstelenség.
Ehhez az elvhez, ezen kirekesztő eljárási gyakorlathoz nem tudjuk, nem kívánjuk a támogatásunkat adni, még akkor sem, ha esetleg ezeken a megbeszéléseken néha jó döntések is születnének, hiszen nem csak a jó végeredmény, hanem annak tisztességes módon való megvalósulása, elérése is fontos kell legyen. (az ismert ideológiával ellentétesen a cél nem szentesíti az eszközt, hanem megbecsteleníti, lejáratja, hitelteleníti annak használóját).
Ezen okból jeleztem a polgármester asszony felé, hogy nem kívánok a költségvetés megszavazásában részt venni, mert a szavazatommal nem kívánom ezen eljárásukhoz a legitimitás látszatát adni.

 

Csereklye Károly
Váci Szívvel Mozgalom

csereklye költságvetés válasz 1 page 001

csereklye költségvetés válasz 2 page 001

csereklye költségvetés válasz 3 page 001

 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia