Mi Hazánk Vác nyilatkozata

mihazanknyilatkozat A Mi Hazánk váci szervezete csatlakozott a felhívásunkhoz

 

 

 

A Mi Hazánk váci szervezete csatlakozik a nyilvános médiafelületek, illetve pártok, szervezetek felhívásához, miszerint elítéljük az anonim, hamis profilok mögé rejtőző, alantas stílusú, rágalmazó és hiteltelen helyi weboldalakat, közösségi fórumokat.

mihazanknyilatkozat

Az elmúlt hónapokban olyan gyalázkodó, koholt állításokkal teli bejegyzések jelentettek meg a különböző váci portálokon, amelyek sértik az emberi méltóságot, ebből kifolyólag már több esetben a becsületsértés, rágalmazás tényét is megvalósítják.
Az alpári hangvételű és minimális szellemi intelligenciát tükröző posztok érintették az országos és helyi szervezetünk vezetőit, tagjait, valamint az általunk végzett tisztességes, anyagi haszonszerzéstől mentes, normalitásért kiálló, családközpontú és nemzeti érzelmű munkát.
A váci tagságunk, ahogy eddig, úgy ezután is kiáll a publikus szerepvállalás és véleménynyilvánítás mellett. Gyávának és hitványnak tartjuk azokat, akik csak az arcukat és nevüket eltitkolva mernek megnyilvánulni és ebből álságos nyereséget remélnek. Álláspontunk szerint, az ilyen elkövetők a környezetükben más személlyel, családjukkal vagy akár a munkahelyükön is aljas módon és erkölcstelenül járhatnak el.
Felszólítjuk a váci városvezetést, hogy vizsgálja ki az esetet és lépjen fel ellene, mivel feltételezések szerint az oldalak olyan gyalázkodó személyeket fednek, akik a hatalmon lévő liberális csoport hivatalnokai, alkalmazottjai. Szégyenletesnek és becstelennek tartjuk, ha a szivárványkoalíció szándékosan szemet huny a névtelenség mögé bújó, hazug, trágár propaganda felett, mert akkor egyértelmű, hogy rászolgált a moslékkoalíció megszólításra.

Dr. Csereklye Krisztina
Mi Hazánk Mozgalom váci elnöke 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia