Elhunyt Lakatos Csaba a vaconline egykori főszerkesztője

lakatoscsabi Ő is a korona áldozatául esett

 

 

 

 

A váci újságírók közül ismét újabb áldozatot szedett a világon átsöprő járvány: 43 esztendős korában elhunyt Lakatos Csaba a VácOnline egykori alapító-főszerkesztője. Tíz esztendőn át szerkesztette a lapot. A Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete munkatársaként, valamint újságíróként is ismert és elismert fiatalember 1977-ben született, a váci Madách gimnáziumban érettségizett, diplomáját a Wesley János főiskolán szerezte szociális munkás szakon. Alig volt 18 éves, amikor Furucz Zoltán támogatásával írni kezdett a Váci Naplóba, később megalapította az azóta több tulajdonosváltáson átesett eredeti VácOnline internetes újságot.
Hosszú időn át áldozatkész munkát végzett a fogyatékossággal élő emberek esélyegyenlőségéért, az érdekvédelmi szervezetek és fórumok is felfigyeltek munkásságára, kiemelkedő tevékenységét 2011-ben díjjal ismerte el a város. 2016-ban megnősült, feleségét, Vincze Ritát a főiskolán ismerte meg.
Hat évvel ezelőtt hagyott fel az írással, ahogy akkor fogalmazott, azért, hogy a családjára tudjon koncentrálni, onnantól a Városfejlesztő Kft. munkatársaként folytatta a munkáját.

lakatoscsabi
Lakatos Csaba három héttel ezelőtt betegedett meg, és ahogy korábbi mentora, úgy ő is a váci kórházban hunyt el a koronavírus következtében.
Lakatos Csaba legendás humorával, kizökkenthetetlen jókedvével, rendíthetetlen akaraterejével, munkájával és kitartásával példa lehet minden váci polgár számára.
A mosolya és derűlátása örökre velünk marad!
Forrás :ESTV 

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia