Idén is megünnepelték az ösztöndíjas diákokat

DDC20201219 Van, ami örök

 

 

Az idei év számos változást hozott az emberek életében. Volt azonban valami, ami nem változott: a Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) 2020-ban is meghirdette tehetséggondozó ösztöndíjprogramját, hogy ebben a nehéz helyzetben még inkább támogatást nyújtson a diákok számára.

A térség meghatározó gazdasági szereplőjeként a DDC több mint egy évtizede aktívan támogatja a Beremendi és a Váci Cementgyár vonzáskörzetében élő diákokat a „DDC a Tehetségekért” ösztöndíjprogramon keresztül.
A tehetséggondozó program idei fordulójában a beérkezett pályázatok feldolgozását követően a kuratórium Vácott 45 ösztöndíjat oszt ki, 18 általános iskolás és 27 középiskolás diák részére.
Az ösztöndíj tíz hónapon keresztül tartó folyamatos anyagi elismerést jelent, az általános iskolások havonta 8 000 forintot, míg a középiskolások 10 000 forintot kapnak tehetségük kibontakoztatásához. Az ösztöndíj korábbi nyertesei közül többen - folyamatos, elkötelezett munkájuk elismeréseként - újra elnyerték a támogatást.
Az eredményhirdetést 2020. december 18-án tartották meg egy online videó formájában, ahol a kuratóriumi tagok virtuálisan köszöntötték a diákokat és ismertetették a nyertesek nevét.

DDC20201219
A Duna-Dráva Cement Kft. Ifjúsági és Innovációs Alapítvány munkájának fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy Vácon a 2005/2006-os, Beremenden pedig a 2010/2011-es tanévtől kezdődően a vállalat összesen 98 millió forinttal támogatott több mint 1200 tehetséges tanulót.

Partnereink

print

 

 Váci állásajánlatok!

jooble

 

segitokezek

 dunakanyarlogo

 

ai logo

 

vaciegyhazmegye logo k

 

tragor ignac logo

 

konyvtar

 

vendegvarok

 

mouseoleumlogo

  

Hirdetőink

borzsonyvendeghazkicsiborito

 

royal

 

duplexkicsi

 

starthibokicsi

 

mouseoleumlogo

 

klimasz logo

 

Royal Fitness logo

 

vipbizt

 

rubraetterem logo

 

repetabisztro logo

 

hbmultimedia